Evlenilecek kız bakarken yani ciddi ilişki için hangisini tercih edersiniz?
Hangisi ile tanışmaya çalışıyorsunuz?
Hangisi ile tanışmaya çalışıyorsunuz?
Gözlemlerime göre dindar erkekler bile açık eş istiyor. Annelerine kız ararken açık aramasını söylüyorlar. Bir meyve alırken temizini alırsın. Kapalı olan meyve kirlerin girmesini engellediği için daha temizdir ama kadınlar da durum farklıdır. Açık kız hem gerçek, hem mecaz anlamda kapalıdan daha temizdir. Başörtüsü ve kapalı kıyafetler başın ve vücudu kapayıp, sarıp hava almasını engellediğinden dolayı terletir, sıcağı içine hapseder. Açık birinin tenine güneşin direkt değmesi terletmez çünkü teni hava alır. Tene gelen sıcaklık havayla beraber yayılır, hava sıcaklığa baskın gelip terlemeyi azaltır. Kapalı birinin kıyafetlerinden sıcaklık içeri girer ve kapalı olduğundan dolayı hava almadığı için daha çok terler. Başörtülüyken saçların arası hava almadığından dolayı sıcak havada asıl gereksiz olan şey kapanmaktır. Eğer kapanmak bu kadar gerekli olsaydı sadece dini inançtan dolayı kapanılmazdı. Bir şeyin sıcağı önlemesi için hava almaya engel olmaması lâzım. Mesela güneşli havada şemsiye kullanırsan sıcak havadan korunursun. Çünkü şemsiye tene değip hava almasını engellemez ve ısıtmaz. Şemsiye insanı kapamadığından ve hava girmesine engel olmadığından dolayı terletmez. Başörtüsü saç tellerinin arasına hava girmesini engellediğinden dolayı da terletir. Havada her zaman güneş yok. Bulutlu bir havada da tesettürlü kadın tesettürsüz kadından daha çok terler çünkü hava almaz. Kıyafetlerle vücut kaplı ve kapalı olduğundan dolayı vücut hava alamaz. Bulutlu havada tesettürlüyken daha az terlendiğine dair bulunacak hiçbir bahane yok. Kıyafetin kalınlığı ve sayısı ne kadar artarsa terlemek de o kadar artar. Başörtüsü terletir ama şapka terletmez. Şapka dokusu ve şekli gereği başörtüsüne kıyasla koruyucudur. Başörtüsü gibi başı sarmadığından, saçları kapamadığından, terletecek, sıcağı geçirip hapsedecek dokuda olmadığından dolayı güneşten korur. Sıcaklığın kıyafetin içinde kalması, tenin hava alamaması terletiyor. Tesettürlüyken sıcaklık kıyafetin içinden girer ve içeride hapsolup tere dönüşür. Yani açıklar daha az terlediklerinden dolayı daha temiz oldukları için ve açık kadın açık meyve gibi kir toplamadığı için batınen daha temizdir. Zahiren de açıklık namuslu kadınlara ait olduğu için daha temizdir. Çünkü başörtüsünü sümerlerde tapınak fah*şeleri diğer kadınlardan ayırt edilsin diye takarlardı.
Bacım bunu kim okuyacak şimdi ya çok uzun
Sen okumazsan da başkası okur daha önce çok oldu okuyan
Çok bilimsel bir yazı olmuş eline sağlık 😁
Açık kapalı kavgası başladı çerezleri hazırlayalım mı?
Hayır, doğru değil. Kapalı kız güneş görmediği için D vitamini az olduğundan dolayı daha sağlıksızdır. Güneş görmek değil güneşin zararlı olduğu saatlerde saatlerce güneşlenmek zararlıdır. Saçlar güneş ve hava görmediği için de yıpranır. Güneş ışığı yaz aylarında değil zararlı değildir uzun süre güneşlenmek patolojik etkendir. Kapalı kız güneş görmediği için sağlıksızdır çünkü güneş D vitamini yapar ve teni, saçı güzelleştirir. Dediğin gibi olsa kapalılar hep bir tarafı ağrımazdı. Ben eskiden kapalıydım ve şimdi eskiye göre D vitaminim daha yüksek ve bu yüzden daha az yoruluyorum. Güneş şifadır. Kapalı kız sağlıksızdır. Çünkü güneş görmediği için D vitamini olmadığı gibi bağışıklığı düşük, meme kanseri riski yüksektir.
Güneş zararlı değildir. Yolda yürürken, otururken tenine değen güneş zarar değil şifa verir ve güneşlenmek de şifadır. Sadece güneş çok kızgınken ve saatlerce güneşlenmek zararlıdır. Kapalı kız güneş görmediği ve hava almadığı için sağlıksızdır. Özellikle ileri yaştakilerin %100’ünün kemiklerinde ağrı vardır.
Kızı açık alcan evlendikten sonra kapanacak yani ben bunu anladım
Öyleyse hiçbir şey anlamamışsın. Benim gördüğüm açık isteyen erkekler kapatmak için değil dini temsil etmedikleri, dindar görünmedikleri, modern oldukları için tercih ediyorlar.
Espirik yaptım yav
Güneş sağlıklı olduğu için D vitamini yaptığı için doktorlar güneşlenmeyi önerir ve güneşlenince hem D vitamini yükselir, meme kanseri riski azalır, vücut direnç kazanır, bağışıklık güçlenir. Tesettür güneşin faydalı ışınlarından mahrum bıraktığı için ve terlettiği için hem kirletir hem sağlıksızdır. Güneşten faydalanmak ve zararlarından korunmak için açık olmak ve güneş kremi kullanmak gerekir. Tesettür sağlığa zarar verir.
Saçma espri
Doktor musunuz kızım? 🤣
D vitaminiyle alakalı demedim güneşle alakalı dedim. Uzmanlar güneş görmeyenler meme kanseri olabileceğini söylüyor. Açık olup meme kanseri olanın daha çok olması imkânsız ve bu tamamen senin uydurman. Çünkü açıklar güneş görüyor. Güneşin el ve avuç içinden yayıldığı yalanı da dindar Müslüman doktorların uydurmasıdır. Ben tecrübemle ve araştırma sonucumla konuşuyorum. Kendinle çelişiyorsun. Güneş el ve avuç içinden yayılıyorsa kapalılar güneşten korunmuş olmuyor dediğine göre. Güneşten faydalanmak için el ve avuç içinin değil kolların ve bacakların güneş görmesi lâzım. Çünkü kemiğe ve vücuda direkt ulaşması gerekir.
Açık olan birisi güneş kremi sürüp çıkarak güneşin zararlı etkilerinden korunur ve açık olduğu için de faydalarından yararlanır. Kendi bilgin olmadığı için sırf galip gelme uğruna internetten bulduğunu yazmışsın ama olmamış 😂 Açık teyzelere ve kapalı teyzelere bakınca kapalı teyzelerin ya belinin ya dizinin ağrıdığını, kanser olduklarını yüzlerinin her tarafının kırışık olduğunu görüyorum.
Kızlar benim için kavga etmeyin ya 😁
Dindar doktora dil uzatmak için doktor olmama gerek yok gerçek ve bilgili doktorlardan bilgi almak yeterli. Güneş görmediğiniz için D vitamininiz yok ve sağlıksızsınız çünkü güneş şifadır sadece uzun süre güneşlenmek zarar verir ama anlayamıyorsun çünkü beynin hava almadığı için çalışmıyor paçavradan dolayı
Bunu ben değil doktorlar diyor 11 yaşımda d vitamini eksikliğimden doktora gittiğimde kemiklerinin güneş görmesi lazım demişti Kapalıyken D vitaminim düşüktü açılınca D vitaminim arttığı için beni asla iknâ edemezsin çünkü kendimden biliyorum.
Tamamen görmek istediğin gibi görüyor ve inanmak istediğin gibi inanıyorsun. Kapalıların daha çok meme kanseri olduğunu ben değil doktorlar söylüyor. Sen gzekalı olduğun için kemiklerin d vitamini alması için güneş görmesi gerektiğini anlayamıyorsun.
Asıl cahil olan sensin çünkü her dediğin uydurma ve bilim kabul etmiyor
Kapalılarla açıkların yüzlerinden belli zaten kimin daha çok kırıştığı o yüzden fazla söze gerek yok. Ben açıkken daha sağlıklı olunduğunu kendim deneyerek gördüğüm için beni asla iknâ edemezsin. Güneş ışığı görmek değil saatlerce güneşlenmek zararlıdır ve uzmanlara göre güneş görmemek meme kanseri yapar ve damarları güçlendirdiği için kırışıklığı azaltır
Eskiye göre daha az yoruluyorum çünkü d vitamininden dolayı kemiklerim daha güçlü. Annem peçeli yani yüzü hiç güneş görmüyor ama yüzünde gayet kırışık var. Sokaklara çık görürsün. Yaşlı kapalıya ve açığa sor kaç yaşında olduğunu o zaman anlarsın
Güneş ışığı yüzü kırışık yapıyorsa kapalıların yüzü de kırışık çünkü onların yüzü de açık ama kapalıları savunmak için savunduğundan dolayı onları üstün tutmak için bu aklına gelmemiş🤣 benim etrafımda sağlıklı olan bir tane kapalı yok 30 yaşında d vitamini görememekten bel, sırt veya diz ağrısı başlıyor. Açıkların daha çok kanser olduğuna dair delilin ne? Bilim güneş görmenin meme kanseri riskini azalttığını söylüyor da ondan soruyorum. Hiçbir delilin yok. Savunmak için üstün göstermeye çalışıyorsun.
Cahil olduğunu asıl sen belli ettin çünkü kapalıların yüzü güneş görmediği için daha az kırışık diyorsun ama başı açıklar gibi onların da yüzleri açık🤣 güneş almak için elin görmesi yeterliyse ve güneş zarar veriyorsa kapalılar da sağlıksız çünkü elleri açık
Görüşü kaldırcam susun artık ya
Seni kızdırmak için sildim. Ezik olan sensin çünkü kapalıların ezik olduğunu bildiğin için olmayan üstünlüklerini kanıtlamaya çalışıyorsun. Gördüğün gibi diyecek hiçbir cevabın yok. Kendinle çeliştiğini açıklayarak ve kanıtlayarak seni güzelce rezil ettim bu yüzden sus da daha fazla rezil olma.
Kaldırmana gerek yok ben engelleyip susturdum
Sen ne açık görüşlüsün ya profiline de baktım
Teşekkür ederim.
Milletin sinir ucunu hoplatmışsın 🤣
😜😂
Üniversite deki yaramazlıkları neden savundun 🤣
Çünkü bu kadar kızmasını saçma ve yanlış buldum. Kızmayı abartmış.
İyi bu cevabını yerinde buldum. Orası ilim yuvası olmalı bence
Bence de ama sevişmek isteyen sevişebilir.
Kilit bağlayacak halimiz yok ne yapan yapsın. Şey de saçma baba evinde yapamadığını az özgürlük bulunca delirmesi falan
Onun elinde olan bir şey değil ki
Tam senlik soru sordum dur link atcam
O sorumda kesin görüşün olmalı 😁
Ok
Yazamadım sana dur
Buraya link at
Belli olur 🤔
Ne belli olur?
Troll soru olduğu neyse boş ver
İnancım gereği tesettürlüyüm ve evlilikte de inanç benim için çok önemli. her şey yolundayken sırf inancımı sorun ettiği için geri çevirdiğim birkaç kişi oldu. Kimseyi yadırgamıyorum. Herkes yaşamak istediği hayatı yaşar. Doğruları ve yanlışları kendisini bağlar. Bir insani herşeyiyle kabul etmeyecekseniz baştan hiç o toplara girmeyin. Evlilik bir ömür boyu ortak bir hayatı yaşamayı ifade eder. Seçimlerinizi ona göre yapmanızı tavsiye ederim.
Kötü bir ön yargı oluştu ya bu aralar dimi
Nasıl yani. Tam anlamadım
Neyse
👍
Cevap
13Cevap
Annenin isrediği kız😄
Kız soru beylere ya ne laf sokuyorsun anasının istediği kız diye 😅
Anam kendin bulcan diyor görücü usulü işi bitmiş diyor
Canı sağolsun anadır
Açık kız yapamam diğeriyle
Ciddi ilişki istediğinde açık kız yani