Güzel olmayan bir kızla ya da tipsiz bir erkekle çıkar mısınız? Görünüm olarak yakışmıyorsunuz ama karakter olarak yakışıyorsanız bu durumlarda tercihiniz ne olur?
Çıkarım
Çıkmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben çıkmam.
aşırı über bir görsellik beklemiyorum.
benden uzun boylu olsun ki benden kısa bir çok erkek var.
bir de eli yüzü düzgün olsun yüzüne bakınca beğenelim yani.
bunlarda gayet kolay şeyler bence.
bu devirde güzel/yakışıklı olmayan insan bir oturup düşünsün bence.
tabi bu saydıklarım doğuştan bir engeli veya kusuru olanlar için geçerli değildir.
Dış görünüş benim için çok önemli... sonuçta Ruhlar aleminde yaşamıyoruz :)
O zmaan sana soru şimdiye kadar çıktığın erkekelerin hepsi yakışıklı mıydı en yakışıklısı hangisiydi :)
Yakışıklılardı açıkçası ama öyle ahım şahım değil tabi en yakışıklısı ise halada öyle görüyorum berkti :)
Demek ki yakışıklılığa karşı bir zaafımız var ama yakışıklılık her şey değil
Bir kız yakışıklılıktan hoşlanabilir ama ancak karaktere aşık olur :)
Tabi ki öyle güzellikle bir yere varılamıyoru maalesef güzellik bittiğinde geriye karakter kalıyor
Gönlü çirkin, kirli olduktan sonra kimde kalacak o güzellik? Yarın ne olacağını kim garanti edebilir ki. Erkek içinde aynı Kadın içinde. Herkes hakettiği, zikrettiği, düşündüğüyle amel olacak,
Büyük konuşan büyük sınanır. Sen aşkı bildikten sonra, karşındakinde kusur buluyorsan, Allah için sevmemiş, menfaat için sevmişsindir, o da döner senden çıkar.
Saygılar
Üni de bir tanesiyle çıkmıştım güzel değildi siyah saç kahverengi gözlüydü sarışın hastası olduğumu bilen herkes şaşırdı diğer kızlar çık kıskandı ben kızın davranışlarından kalbinden etkilendim ama kıza ben yanında yokken çok laf soktular kız dayanamadı ayrıl benden engel olamadım
Davranışları nasıldı ki
Cevap
68Cevap
Büyük konuşmak istemiyorum ama sanırım çıkmazdım. Güzel olmayan biriyle belki olmaz ama ortalama biriyle tabiki olur. "Güzel" ve "yakışıklı" kavramları bende çok yükseklerde olduğundan sanırım her durumda kendim gibi normal biri ile birlikteliğim olucak.
insanlar birbirlerini ilk gördüklerinde nasıl karakterde olduklarını asla bilemezler. ilişki olabilmesi için zaten insanların görüntü olarak birbirilerini beğenmeleri gerekir. sonrasında iş karektere bakar. güzel olupta kareketerini beğenmeyeceğin ya da yakışıklı olup ta. ama insanların birbirine şans vermesi daha önemli bence. belki karşındaki kişinin kalbine aşık olacaksın:)
Gönül kimi severse güzel O'dur. Gönlüme sinen benim için güzeldir zaten. Paketi güzel olup içinden rezil bir ürün çıkan çok insan tanıdım. Başkalarının ne düşündüğü umurumda olmaz asla, ben seveyim yeter. Dünyanın en güzeli olur o.
Kadının güzeli değil bakımsızı ve dikkatsizi vardır...
Erkeğin tipsizi değil. Sünepesi ve karizmasını kullanamayanı vardır...
Güçlü kadınları severim, gülü kadınlarlada çıkarım...
güce hayransın demek :)
Dış görünüşün bir önemi yok. Türk erkekleri biraz tipsiz ama mankem gibi kiz istiyor. Kızlarin yakisikli erkek istemesine tepki gosteriyor. Cok tuhafainiz
"B" dedim..
Dış görünüşe önem verenlerdenim..
Hayır, tamam insanın içi de güzel olmalı lakin dışı güzel olmadan içini merak etmem =//
Peki hiç reddedildin mi?
Hayır, daha yaşamadım bu hissi..
kolay kolay ilk adımı atmam çünkü, çok hoşlandığım birinin duygularından emin olduğumda o adımı atarım..
Hoş, uzun zamandır da "çok hoşlandım" dediğim kimse de olmadı ama neyse asndldg =(//
Kaç kişiyle çıktın ki bugüne kadar? Ne kadar uzun zamndır yalnızsın ki? O zaman içinde bir reddedilme korkusu var senin
Çok kişiyle sevgili oldum (senin tabirinle çıktım)
Ben ciddi ilişkilerin adamı değilim yahu, bi' kez öyle bi'şey yaşamıştım o da beni çok yıpratmıştı, artık kafa dinleme modundayım, Arada bi' geceleri mekanlarda takılır hoşuma giden biri olursa yazılırım ve günü kurtarırım asdmkffh
Reddedilme korkusu herkeste vardır, olmayanları da vardır biz bunlara "yüzsüzler" diyoruz vs.
Sen ancak gülmekten katılırsın @Ezra_ =(
Çıkarım ama kalbime dokunması lazım.
Diğer türlü kiminle neden çıktığımızı herkes biliyor. Burdan ahkam kesmeye gerek yok.
evlenir misin pek? Bir ömür boyu katlanacaksınız birbirinize sonuçta
valla realist olmak gerekirse dış görünüşünü beğenmediğim biriyle çıkmam ama sırf yakışıklı buluyorum diye karaktersiz biriyle de çıkmam.
@mirasil teşekkürler bayım :)
@WOLDKYDJ :/ Allah korusun
@WOLKYDJ
Güzellik yakışıklılık izafi kavramlar :)
Bana güzel gelen başkasına itici gelebilir.
Bn neden olmasın diyorum cevap olarak ;)
Kesinlikle katiliyorum.
Kalbi guzel sadık olduktan sonra ne onemi var sonucta annemizi babamızı secemedigimiz gibi tipimizi de kendimiz secemeyiz o yuzden A diyorum zorla evlendirilmiyoruz ya...
Belli olmaz.. Bazı şeyler fiziksel çirkinliği kolayca örtebilir.
Ne gibi mesela?
hep tipsizlerle çıktım. artık tipi güzel olanlara bakıcam :P
Değişiklik iyidir :)
Çıkmam ama neyseki çok yakisikli bir sevgilim var 💓
Sen güzel misin peki :)
Gerçekten yakışıklı mı nereden biliyorsun :) Beliki sana öyle geliyordur
Evet ben güzelim ve evet o gerçekten yakışıklı hemde baya ;)
Ben evet diyorum. Karakterler uymus bikere asiksam birakmam. Isterse coooook cirkin olsun umrumda degil. Ben sevmisim o yeterli.
Bana en çok sevgisini belli edenle çıkarım- güzel olanlarla çıktımda ne oldu.
Bende insanım artık tekliflere açığım :)
Açık olmak lazım :)
https://i.hizliresim.com/89aqg1.jpg
kim çıkarki
Hiçkimse..
"Gönül kimi severse aşk onda güzeldir" demiş Neşet Ertaş.
Seviyorsam cikarim. Guzellik gecicidir. Dunya dunyada kalir.
Yalaninizi. .. diyeceksin kimsede çıkmaz ama şimdi bak çoğu çıkarım der yalaninizi..
Ankete baksana :)
Guzellik gorecelidir. oyle insanlar vardir ki huylariyla karakterleriyle nice guzel ve yakisikli kisileri ceplerinden cikarirlar. guzellik Allaha mahsustur
Yürekten çıkarım, ama gerçekte çıkmam çirkin demeyelim ayıp bir kelime bence, eli yüzü düzgün olsun gözleri güzel baksın kalbi benim için atsın ne fark eder sevince güzel ve çirkin.
Dıs güzellige onem vermiyorum diyenlere gidip tanısabilirmiyiz desen, cirkinsen eger yuzune bakmadan gerizekalı der döner gider.
Ahaha :) Yapan çıkar doğru :)
Çıkarım ama çok iyi tanıyorsam ve değer verdiğim biriyse.
beğenirsem çıkarım güzel çirkin tanımam ama karşımda ki kız beni asla beğenmez ztn hiç bir kız beğenmiyo ya
yok abı bıraz ele avuca gelsın bide cop konteynerlerı nıye var ozaman tıpı olmayacaksa dımı :D biraz tip olsun yaw
Olsun seni mi kıracağız :)
teşekkür ederim :)
dış görünüş önemli ama çok çirkin olmazsa olur biraz Seksi yse olur :)
dünyanın en çirkin kızınıı istiyorum birazcık güzel bile olsa istemem !
Neden ki :)
Güzellerden ne istiyorsun sen :)
l*n ben güzellerden bir b*k ıstemıyorumben en çirkin kızı ıstıyorum
Ben neyim ki karşımdakinden mükemmellik bekleyeyim. Kalbi güzel olsun kafi.
Kendini zel bulmuyor musun?
yalan desenizde ic guzellik onemli olan ve her zaman dedigm felsefem yine geliyor
ici boş olanin dış kılıfının güzel olmasinin ne anlami var?
Ne demiş Aşık Veysel... Güzelliğin beş par etmez bu bendeki Aşk olmazsa... güzellik denen şey gelip geçicidir
Benim için önemli olan biraz hafifi tan kilolu ve çirkin ya da güzellik önemli değil içi güzel olsun önemli olan
İnsanların Görüntüleri İle Alay Etmek Eleştirmek Vb. Düşüncelerde Bulunmak Son Derece Günahtır.
Dis gorunuse cok onem veriyordum ve hep karsiligini aldim ama artik sevmesi ve kibar olmasi yeterli
Eli yüzü düzgünse olur çok güzel olmasına gerek yok
Sen kendini yakışıklı buluyor musun peki :)
Şöyle cevap vereyim biri bana tipin iyi değil yakışıklı değilsin derse ben yakışıklıyım diye iddialaşmam
Ben kendimi normal buluyorum yani :)
Gerçekten de normalsin :)
Çirkin değilsin
Çıkarım diyenlerin çoğu yalan söylüyor en azından yanına birazda olsa yakışmalı bence öyle çok çirkin olursa olmaz kimse istemez.
Gorsel olarak hosuna gitcekki tanimaya caliscaksin karakterden ziyade icinin isinmasi gerek bence
ben hiç çirkin kızların peşinden koşan erkekleri görmedim:))
olmaz çikmam önce gözüme sonra gönlüme hitap edecek
güzelliği telafi eden şeyler var mı ona bakıp ona göre çıkarım ya da çıkmam ;)
Cikarim tabiki...
Soran senin Evanessence oldugunu dusunuyorum.. ^^
Kendini güzel buluyor musun peki mary? :)
Giderim var...
Kararsızım çıkarım heralde bende yakışıklı sayılmam
Karakter önemliii olan tip zaten iç güzelliğiyle güzelleşen birşey
tipli bir kızla evlendim karaktersizinde biri 60 yaşında o karaktersizin tavrını çekemem o yaşta :D
15 yıl sonra güzellik falan kalmaz ahlaklı olması yeter tabi Yanıma da Yakışmalı
Güzellik şart değil
yeter ki "Güzelse güzel olduğunu bilmesin , çirkinse çirkin olduğunu bilsin" :)
Nefes alsinlar yeter bu arada guzel kiz tipsiz erkek orneklerini cok goruyoruz
evet
ama kriterinizin sadece bu olması üzücü
Çıkarım ya neden çıkmıyım :D hersey tip mi :D ama uzun surmez 😝😝
10 / 6,5 & 7 olsun yani ortalama olsun.
Tamam.
Karakteri çok hoşuma gittiyse çıkarım.
Senin için güzellik önemli değil mi ki?
Pek de değil. Hele bide görmeden önce konuşma fırsatı bulup karakteri hakkında olumlu düşünüyorsam önemi kalmıyor gibi.
kendini yakışıklı buluyor musun
Pek değil. Moral durumuma göre değişiyor
Çıkmam kusura bakmayın kızlar :)
Ne kusura bakacağız sevindirici bir haber bu :)
Kime gore guzel kime gore cirkin?
Çıkarım.
Her şey tip değil, karakter daha önemli.
Haklısın
Çıkmıştım. Cikmislardi.
sen kendini güzel bulmuyor musun
Hayır bulmuyorum. ama güzel olduğumu söyleyenler oluyor
Çıkmak istemem açıkçası ama çok oldu öyleleri.
Niye arkadaşın kalbini kırıyorsun ki sen şimdi :/
@gezginn adamsın :)
Ne jokeri hayırdır konuya fransız kaldım bak :)
seversem eewlenirim bile ne çıkması.
Yani bence göze de hitap etmeli
Tatli olsun guzel olmasi önemli değil:))
sempatik olmalı yani :)
Aynen gülüşü beni cezbetmeli :))
Cikarim tencere kapak misali
Sen yakışıklı mısın ki :)
Benim gibi tipsiz ile kimse çıkmaz arkadaş
neden ki
Çirkinim çünkü:)
Güzellik bakan gözdedir
Güzel söz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar