Eski sevgilime kendimi çok rezil ettim. Aldatmıştı arkadaşımdan yazdım başka kız yazıyormuş gibi.. k.. fr ettim ama öyle ana bacı değil sadece siz erkekler böylesiniz seref.. falan filan diye ınstagramdan. Uzun uzun konuştum mesajlaştım yani. Cünkü çok kırıldım çok öfkelendim bir sürü olay vardı. Benim olduğumu anladı büyük ihtimal numaramı yeniden kaydetti fotosu çıktı whatsappta ordan anladım. Neyse yerin dibine girmişim gibi hissediyorum😔 40 gün falan olmuştu ayrılalı. Ama hazmedemedim biliyorum yanlış yaptım
Engelledim sonradan arkadaşımdan.😔
Engelledim sonradan arkadaşımdan.😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her erkek aynı değildir, böyle yargılamayalım. Rezil olmamışsın ama kendini ona karşı küçük düşürmüşsün, bu da sana ders olsun.
Her erkek öyle değil de. Bana 2 3 bunlardan denk geldi. O kadar doluyum ki. Birde ilk kez bu yaşımda ilk birlikteliğimi yaşadığım insan. O ladar koydu ki bana. Dedim kimsenin ahını alma ah kalır sende. İşte sende yapmışsındır öncekini aldatmışsındır falan dedim. Saçma şeyler söyledim rezil oldum öfkeyle 😔
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki, bunun beterini bende yaşadım.
Sende m aldatıldın😞 ya allah bldiği gibi yapsın bunları. Neymiş arkadaşıymış gittiği insanlar ben yanlış anlanışım da onları söylüyor kıza koskançlık kapris falan diye bende sinirlendim. Bütün akşam konıştum canım canım kafam iyi numarası yaptım kızdan hani benim olduğumu bilmiyordu. Ben üzerine gittim anladı öyle iyice kndimi düşürdğm😔
En yakın arkadaşımla aldattı.
O da başıma geldi. Yakın arkadaşımla eski sevgilimi gördüm uygunsuz ilerisi olmadan gördüm
Artık psikoloji kalmadı yaa. Zaten buna da neler neler yaptım rezillik bir ton. Ortak arkadaşlara derse. Millet takıntılı diyor zaten kesin iyice adım çıkıcak. Kendi yalanlarını sonuna kadar inkar ediyor önceden ytp kalktığı kadın hakkında arkadaşım diyor yanına gidiyr evinde kalıyor. Bende fake hesaptan kadndan öğrendim. Ama utanma yok arkadaşıymış o. 40 gün sonra işte kendimi küçük düşürdüm iyice gözünde düştüm 😔
Çok garip dimi ya madem seviyorsun, bir yola çıkıyorsun neden aldatıyorsun? Aldatacaksan neden sevgili oluyorsun?
Bir de aldattın neden karşı taradı kafanda kuruyorsun diye itham ediyorsun? Slak yerine koyuyorsun? Ya yediremiyorum birlikte olduk hıncımı öfkemi alamıyorum evet yanlış yaptım tüm suç benim ama. Allah aşkına defalsrca söyledim görğşme diye neden gttin kaldın evlerinde. İçimdekileri kimse bilemez yaa. Al işte iyice küçük düşürdüm kendimi sığamıyorım bi yere ya. Ailemde biliyor onunkilerde ben söyledim slak gibi. Saçma bi durum oldu. Tkıntı yaptım rezil oldum. Beni kimsenin tanımadığı bi yere gitmek istiyorum insanların gözünde düştüm 😔😢
burada herkesin derdi diğerinden beter😔 bunerkekler hep böyle mi diye düşündürüyor yaa. Kafayı yicem artık kendi yaptıklarına bakmıyorlar de. li ederler bunlar insanı 😔 aldatıldığımla kalsaydım bir de üstüne saçma şeyler yaptık iyi mi 😞😞 iyi ki ayrıldık demiştir başıma bela almışım demiştir kendşne göre birini bulur artık 😞
Bak sana söyleyeceğim tek şey, güçlü ol. Onu unut, önüne odaklan. Başkası için üzülmeye değmez.
Şu saatten sonra yapacağım hiçbir şey kalmadı sürekli kendimi rezil ettim zaten canım yerin dibine girdim. Buraya niye soru sordum bilmiyorum. Utandığımdan... belki dedim vicdan yapar ya kabul eder ama yok bende k.. fr ettim falan. Kimse kabul etmez ki aldattığını.. 😞 ortak arksdaşlsrımıza söylerse bu ruh hastası böyle böyle yaptı diye
Onlarada rezil olucam. Artık ne olursa olsun herkese karşı ben değildim diye inkar etmem lazım😔
Erkeklerın ak bir tane aldatmayan erkek yok mu âmk dunyasında
Yok herhaldee kabul etmiyor bi de ya neymiş kimseyi aldatmamış. Kızdan işte bende aldatıldım zamanında erkekler şöyle böyle sende kesin aldatmışsındır falan diye laf almaya çalıştım ağzından. K.. frde ettim sktr ya diye hiçte sevmem normalde küfür etmem. Çok üstüne gidince anladı benim olduğumu büyük ihtimal. Yerin dbine girdim. Adam pardon pi. slik kabul etmiyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!