Aşk İlişkileri Erkekler emege mi onem verir? kadina yaptigi yatirima mi onem veriyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birinin ilgisi olup olmamasini burdan anlayabilir miyiz anlayamaz miyiz Erkekler emege mi onem verir? kadina yaptigi yatirima mi onem veriyorlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Para yedirdikleri kadın daha kıymetli oluyor inan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Para yedirdigi değil o kadına yaptığı yatirimdan bahsediyordum para yedirmesine inanmıyorum ben aslında bir erkegin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlgimi çeken bir soru ama cevap ben bile bilmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle düşünüyorum yani yatırım yaptığı kadına ise kendi vücuduna bile öyleler baglaniyorlar cunku Yorumla
darthkaan Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Bu çok kapsamlı bir soru ikisine de açık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet felsefik) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Para yedirdikleri kadın daha kıymetli oluyor inan
Para yedirdigi değil o kadına yaptığı yatirimdan bahsediyordum para yedirmesine inanmıyorum ben aslında bir erkegin
İlgimi çeken bir soru ama cevap ben bile bilmiyorum
Ben öyle düşünüyorum yani yatırım yaptığı kadına ise kendi vücuduna bile öyleler baglaniyorlar cunku
Bu çok kapsamlı bir soru ikisine de açık
Evet felsefik)