Selammmsss 🧐
Kim kimi tavlıyor aslında?
#sosyetic

En iyisi bizdik kabul etmeli..
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammmsss 🧐
Kim kimi tavlıyor aslında?
#sosyetic

En iyisi bizdik kabul etmeli..
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Tavlamak erkeklerin kadınlar hakkındaki bir deyimi şeklinde dilimize yerleşmiştir ancak işin aslı tavlayan kadındır. Erkek ilgisi olan kadınlara belli eder, teklif eder, söyler, peşinde dolaşır ancak ne zamanki onlardan birisi onu kabul eder, o olur. Yani sonucu kadın belirlediği için aslında kadın erkeği tavlamış olur. Bu genel bir durumdur. İstisnai olarak bazı erkekler hiç aklında olmayan bir kadını tavlayabiliyor, kandırabiliyor, şeytan tüyü varsa demek ki. Ama tabi yakışanı da erkeğin kadına yaptığı kurdur, erkek düşüren kadın profili Iııııggg hiç hoş değil!!
Tavlamak, avlamak.. Bunlar uyuşmuyor aşkta kullanılan anlamıyla..
Çünkü onlar zorla sahip olmak, istemediği halde tuzağına düşürmek anlamına geliyor ama burdaki anlamı karşılıklı duyguların belirgin hale gelip birbirine ifade etmesi..
Belki biraz naz tuzdan sonra açar kendini bir taraf.. Bunu da daha çok kadınlara yapar erkekler.. Kadının da yaptığı görülmüştür..
Dedi Tiryaki 💁♀️
Tiryaki teşekkür eder.. 😄
Sosyetic rica eder 💁♀️
her ne kadar biz erkekler tavlıyor gibi dursakta
bu işi yapan hanımlar bizi öyle hissettiriyorlar onlar gözünü kestirdiklerini bir şekilde kendilerine bağlıyorlar
Önceden erkekler kadınları tavlıyordu şimdi durum tam tersi ve mide bulandırıcı olmaya başladı
Katılıyorum şekerim
Cevap
66Cevap
Önce kim hoşlandıyda tavlama kısmını o yapıyor.
Tavla tavla beni tavla
Salla pulları zarları
Kadınlar erkekleri
Ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Erkek tavlar gibi gözükse de aslında kadındaki his bunda çok büyük etkendir. Kadında his oluşmaya başladıysa da erkek tavlar diyeyim o yüzden.😅
Evet bak çok doğru :D
Biz zarf atıyoruz "tavlayabilirsin, müsaitim" diye
shajsha müsaitimm😅
Ya yok aman 🤦♀️ hoşuma gitti :D
Kanka bu durum değişkenlik gösterebiliyor yani Yerine ve ortamına göre artık bu işin cinsiyeti Yok ki
Bence kadınlar tavlıyor ama belli etmeden😂😂erkeklerin dikkatini çekip kendilerine çekiyorlar. Anlattığım kadar😂
Sen bu işi çözmüşsün 💁♀️
Sanırım😅
Kadin sayisi az erkek sayisi cok, kadin erkegini seciyor erkekte ben tavladim diye seviniyor halbuki kadin erkegini secmese erkekk kadinin yanina bile gidemez. Misal ben kiza konusmak istiyorum duzgunce kendimi ifade ediyorum kiz direk reddediyor yani seçim yapiyor
Yerine göre değişen bir durum. Kim zırhını daha önce indirirse tavlanan o oluyor işte 😂
Zırhımız mı var bizim 😃 vay pe
Şimdiki kadınların yapmadıkları şey kalmayınca erkeklerde hemen tav oluyorlar ilgiye sıcak kanliliga hangi erkek gelmez😅ama hiç sevmem bu kadınları resmen herkese boncuk dağıtan tiplerdir bana göre... kim düşerse 🙃
İlk kim kimi etkilediyse o tavlamıştır. İlk harekete geçen kişi tavlanandır. Tavlamak için bi efor sarfedip konuşman gerekmez bazen bi duruş bi bakışla etkilersin.
isteyen ve alabilen bunun cinsi yok bazı kızlar vardır ki istediği erkeği elinden tutar alır çeker herkesin arasından bunların bazısıda erkekler oluyor karakter ile alakalı cinsiyet ile değil
Kimse kimseyi tavlamiyor bence. Arada bir cekim oluyor, gorunmeyen bir ip gibi, kaderde yazdiysa ip kisaliyor kisaliyor ciftleri birbirine yakinlastiriyor.
Erkekler tavlıyor. Kadınlar erkeklerin peşinde koşup maymun olmayı tercih etmez
Kadınlar erkekleri bence çünkü erkekler cidden hemen birine bakacak tip değil tabi bu her erkek için de geçerli değil
İlişkinin sonucuna bakılır. Nikah masasına gidilmisse kadın erkeği tavlamistir. Zina ile bitmisse erkek kadını tavlamistir.
İkiside birbirini taşlar, birbirini pamik ipliği ile bağlar, kimisevgili bulamadım diye ağlar, kimiside birine veremedim diye karalar baglar
Genelde daha çok uğraşan erkekler oluyor başarı oranıda değişir tavlama konusunda ama bir kadın (kız) isterse istediğini alır
Kadın arkadan gizli gizli erkeğin aklına işliyor sanki erkek tavlamış gibi imaj veriyor ama kontrolü dışında bişey olmuyor
Bu şuna benzer
Avcı tuzağını kurar
Av tuzağa girer
burada erkek kendini avcı sansada aslında avdır ama farkında değildir.
Düzgün bir şekilde ve art niyet olmadan kim kimden hoşlanıyorsa tavlamaya çalışsın. Sadece erkekler tavlayacak diye bir şey yok.
Vallahi kimde his varsa o tavlıyor. Artık erkeği, kızı kalmadı.
Çoğu kez kadınlar kendini tavlattırıyor yani aslında kadınlar tavlamış oluyor
Bence karşılıklı çekim oluşuyor. Bireysel değil çift olarak oluyor.
Şimdi ki kızlar tavlıyor da ben tavlanan erkeği değil tavlayanı tercih ederim.
Ben bel altı modeli hariç erkek tavlayan kadın görmedim varsa elinden öpmek müridi olmak isterim
Heee sonunda doğru cevap veren birisi , yatak olmasa kadınlar hic çünkü gozumuzde👍🏻
Siz erkeklerin de kahrı çekilmez aynı şekilde
herkes kendi açısından tavladığnı düşünüyor "Ava giden avlanır"
Dışarıdan gözlemlediğim kadarı son 10 yildir kizlar erkekleri tavliyor sosyetic
Erkek tavlar gibi gözüküp kadına kendini tavlatması lazım. İşin özü bu
Hiç tavlanmışlığım olmadı. Tavlayan oldum anca dkfkskdks
Fark etmez, bu konuda kim dişliyse diğerini tavlar.
Erkek istediği kadar tavlamaya çalışsın iş kadında bitiyor.
Bugüne kadar hiç kadın tavlamak nasip olmadı.
Hep kadınlar teklif etti.
açlık oyunları başladı kim kime kim dum duma hatta yokluktan eşcinselliğe düşenler bile var
Genellikle seçen kadın, kendini seçtiren de erkek olur :)
Kadın istemediği sürece hiç bir şey olmaz erkek kendini kandırır
ben izin verıyorum sadece , gerisini bilemem kişiler.
Biz kadınlar istemesek erkeklerin yapabileceği hiç bir şey yok
Sana adim atan olmasa sen kimsin ki?
Devir değişik, kimin kimi tavladığı belli değil
Daha doğrusu kadınlar tavladıklarını sanıyorlar, erkekler isi işlerindeler 😁😁
Kızlar istemezse erkekler bir halt yiyemezler kimse kusura bakmasın istisnalar hariçtir...
tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuk gibi oldu :D kadınlar diyorum genel olarak böyle bence.
Herkes sevdiğiyle mutlu olsun da kimin kimi tavladığının bir önemi yok bence... 😊
Tava olan kimse o işte. Cinsiyeti yok bunun bence. 🤣🤣🤣
Erkekler kadınları tavlıyor çoğunlukla arada kadınlardanda çıkıyor
Kadınlar istediğini tavlayabilir erkekler için bu durum söz konusu değildir
Valla ben hiç tavlamadim ne yalan söyleyeyim, bir de baktım tavlanmışım. Çok safım
Kadınlar. Erkekler sadece tavladıklarını sanıyorlar
İsteyen istediğini tavlıyor🥲
Duruma göre değişir 😂 ciddi ilişkide biz tavlıyoruz 😂 diğerinde onlar 😂
Kadın bir tuttu mu elinden kolayca kurtulamazsın, o yüzden münasebeti ve mesafeyi hep koruyorum. Kadınların ne yapacağı belli olmaz
Ben tavladım aslanımı
İkisi de tavlar ama kadın pençeyi attım kurtuluş yok)
gerçekten böyle bir durum var ama kadın daha tuttuğunu koparan taraf sanki
Bence eşit günümüzde diyebilirim. Ben mesela bi tavlanıyorum bi tavlıyorum xD
Kadınlar erkekleri hep kendine aşık ettiriyo aslında kadınlar olması lazım bu sorunun cevabı
Devir değiştiği için genelde kadınlar bu ara uğraşıyor oda f*ck için
Genel de ilk adımı kadınlar beklediği için, erkekler tavlıyor tabii
Ben kimseyi tavlamıyorm orası kesin de
Kim gözüne kestirirse😅
Biri mesaj atıyor diğeri görüldü atıyor misali
herkes birbirini tavlıyor ben anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?