O nasıl simit somot bu resmen 😃 günaydın hayırlı sabahlar olsun cümleden. Kadınlarla vakit geçiren erkekler yapar dedikoduyu. Ben iki erkeğin dedikodunu yaptığını görmedim hiç. O yüzden kadınlar ve kadınlarla vakit geçiren erkekler diyorum
Dedikodu, hem erkekler hem de kadınlar arasında yaygın bir davranış olabilir. Toplumda genellikle kadınların daha fazla dedikodu yaptıkları düşünülse de aslında bu davranış her iki cinsiyette de görülebilmektedir. Dedikodu genellikle insan ilişkileri, sosyal etkileşim ve merak gibi faktörlere dayalı bir davranıştır. Cinsiyetle ilişkilendirilmemesi ve hoş olmadığı durumlarda herkesin dikkatle düşünmesi gerektiğini belirtmekte fayda var.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bence karaktere göre değişir ama kadınlar daha çok dedikodu yapıyorlar genellikle.. hatta boş durdukları her saniye ben dedikodu yaptıklarını düşünüyorum. ama tabi her insan aynı değildir bazı erkekler var kadınları geçiyor bu konuda.. çeneleri hiç susmuyor mesela.. ama ban yapmam
Yaa bunun karısı gitti başka herife, Buda biriyle görüştüğünü anlatıyor, benden vazgecemiyor söyle yaptim böyle yaptım, bende hay yalanini z. ikim abi madem böyle mükemmel din evdeki neden 4 çocuğu üstüne attı başka adama gitti dedim, biraz ağır oldu ama yerinde oldu, daha da benim ortamima gelmedi.
Benim tecrübem erkeklerin kadın , araba ve futbol dışında konu bulup dedikodu yapamadıkları yönünde. Sınırlı kapasiteleri mi var yoksa konuşmayı mı bilmiyorlar yoksa ikisi birden mi bilemiyorum elbette.
bence iki cinste yapıyor bu dedikodu durumunu ama ben sevmem spor yapıyoruz yanımda koşarken o ne yaptı bu ne yaptı anlatıyor bende dinliyormuş gibi yapıyorum :D
Hee aynen sjsjs😜ama oğlak cidden degisik üzerine vazife olmayan herseye burunlarını sokuyorlar, kendini beğenmiş değişikler , var dır bir iki kişi şutladim, normal sosyal arkadaslakta tahammül edemedim, ikili duygusal ilişkiler de kesin vururdum.
Ay edoş benimde burada biri vardı, sorusuna gelen leri bile kendisine yürüdugunu dusunuyordu şımarık, benim soruma gelen kişi sayısı ile kendinin karşılaştıriyordu yok kendine çok gelmiş yok bilmem , ayyy kestim takibi egoist insana tahammülüm yok.
Aslında burdaki herkes gibi normal dikte, yani acayip egoist, bide sorusuna gelen herkes kendine aşık sanıyor kuruyor felan , kafada ben sevmem öyle kendini begenmisleri.
Ahah kız herkes kendisine yürüyor sanıyor, bu kadar kibir li olamaz bir insan. Bide soruma geldi kızlar dadandı bilmem ne, bakiyom bana daha çok yorum gelmiş bacılarimdan hayal görüyor zaar😂