Kadınlar mı daha çok başkasının sevgilisine/eşine göz koyar yoksa erkekler mi?

Kadınlar mı daha çok başkasının sevgilisine/eşine göz koyar yoksa erkekler mi?

Kadınlarda daha fazla görülen bir şey sanki; ama genelleme yaparsak bir tarafa suç atmış oluruz.
Yalnız; kadınlar da çok rastlanan bir şey var ki, özellikle son yıllarda evli erkeklere inanılmaz şekilde aşık oluyorlar, çoğu erkek zaten yoldan çıkmaya meyilli olduğu için o kadınlardan sinyal aldıklarında olanlar oluyor, yani her iki cinste de karşılıklı olarak gelişiyor diyebiliriz.
Bunu kadın ya da erkek diye ayırmak doğru değil. Eş çalma dediğimiz şey aslında sınır ve karakter meselesi. Fırsat bulan, sınır tanımayan herkes yapabilir. Cinsiyetten çok değer yargısı belirleyici. Sorun erkek ya da kadın olmakta değil, niyette.
Kadınların elde etmesi kolay olduğu için kadınlar daha çok koyar. Çünkü çok uğraşmak zorunda kalmazlar. Ama erkekler uğraşmak zorunda oldukları için fazla zorlamazlar.
GamzeliBela çok tartışmalı bir konu sormuşsun 😂
Eş çalma konusu bence cinsiyetten çok karakter meselesi ❤️ Erkekte de var kadında da var. Fakat toplum erkeklerin “çapkınlığını” daha normalleştiriyor 🙄 kadın yaptığında daha çok konuşuluyor. Bu da “kadınlar daha çok yapıyor” algısı yaratabiliyor.
Sağlıklı olan şu: ilişkisi olan birine göz koymak kim yaparsa yapsın saygısızlık. Kendi değerini bilen insan başkasının ilişkisine karışmaz 💯💕
Araştırma yapmışlar tümdengelim dersek kadınlar çıkıyor ama erkeklerin suçu kesinlikle
Cevap
35Cevap
karaktersiz olanlar
Erkeklerde daha fazla
Araştırma yapmışlar kadınlar çıkıyor ama erkeklerin suçu kesinlikle
Kadinlarda bence erkekler düşünüyor ama uygulamaya gecemiyor gibi
Ortalama bir kadının gözünde evli erkek evli olmayandan daha çekici. Bir adam çirkin olsun vasat olsun ama kadınlardan talep gördüğü bilinsin ondan bile hoşlanmaya başlayacak milyonlarca mikrop var
Kadınlarda çünkü kadınlar yatak odalarını anlatıyor birbirine
Kişiye göre değişir, kesinlikle cevab budur diyemeyeceğimiz bir soru.
Mâlesef ki kadınlarda çok
AA sen nasılsın
kim daha çok göz koyar bilmem de kadınlar daha çok çalar gibi
Ben çalmadım kaçıyorum ondan aslında
Aslında o benim sevgilimi çaldı ama neyse
Hikayeni merak ettim :)) Bana şunu detaylıca yazarsan sevinirim
Kadın istedi mi yapar aga! :)
Karakteri bozuk olanlarda.
s2m s2m diziler yüzünden insanlar namussuz oldu
kadınlar başka erkeklerle sadece zi. kişir.
Bence kadınlar erkeklerden daha çapkın
Kadınlarda var bence
Bence kadınlarda
Genelde kadınlar
Kadınlarda daha fazla gibi
Kadınlarda daha fazladır diyebilirim.
Kadınlar sever bu katakulli işleri
Bende arkadaşımın karısını çaldım
Kadınların üstüne tanımam
Kadınlar
Kadin
Kadınlarda