G. t göbek salıp bakımsız hale gelen hangisi
Bence çoğunlukla kadınlar
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
G. t göbek salıp bakımsız hale gelen hangisi
Bence çoğunlukla kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sokaktakilere baktığımda kadınlar olarak görüyorum. Özellikle şişmanlıkta 1. sıradayız. Balık etiyle dana etini karıştırıyor bizim insanlarımız
erkekler tabiki de gerci erkekler evlenmeden once de cok bakımlı degiller
O zaman bir şey değişmiyor zaten
Bir de merak ettim günde kaç mesaj alıyorsun
kadinlar tabikide düşünmek bile istemiyom
Kadınların bir açıklaması var: hamilelik erkeklerin göbeğinin çıkmasının hiçbir izahı yok.
Kadının yaptığı yemekler
Yeme zorlayan yok seni
Sen kendine bak
Niye öfkelendin bu kadar
Genelde erkekler salıyor sanırım. Zira kadınlar tam salacakken çocuk oluyor. hiç salamıyor sürekli ekşın :)
Tabi ki de erkekler. Evlenen ve özellikle de çocuğu olan her erkek neden göbek bağlıyor anlamıyorum ☯️
Yani çoğunluk kadınlar maalesef nedenini bilmiyorum
evlenmesin abi kimse
böylelikle birçok problem çözülmüş olur
erkeklerden salan çok çok azdır genelde zaman geçtikçe 40a doğru ve 40tan sonra çok bakımlı olmaya başlıyorlar hemen spora falan gidiyolar parfümsüz çıkmıyorlar falan kadın da menopoza giriyor
Bakimli erkegin yasi yoktur her turlu kendine bakar bakimsiz gobek yapan erkek kendine deger vermeyen ben sahsen erkeklerin fit ya da kasli. olmasini tercih ederim gobekli. nedir. hamile gibi
@hanicoksevmistin erkek kendine bu kadar bakıyorsa zaten dışarda seçeneklerinin olduğunun farkında 40'ından sonra daha da aşıyor kendini erkekler
Ben o yaslarda hic fit ya da kasli. gormedim ama spora gidene sahit oldum is isten gecmis. sayilir sonradan bakimli. olup zayiflasa nolcak. Zamaninda yapilcak. isler temizlik. bakimli. olmak. gibisi.
Yoktur
Kadınlar çünkü erkekler zaten evlilikten önce salıyor 😂
Erkekler hep aynı abi. Kadınlar salıyo bence.
Benim annem 40'ından sonra kilo almaya başlamış babam hala zayıf
40 a kadar iyi korumuş bence
Bence erkek dedigin fit ya da kasli. olcak gobekli erkek kendine bakamayan dir pis oluyorlar erkek dedigin her turlu kendine bakcak temizlik bakimli. olmak. cok. onemlidir
Erkekler bence, çocuğu kendileri doğurmuş gibi bi halleri oluyo
Yapı meselesi ama iki taraf da yapıyor.
76 oy kullanılmış ve %50 %50 vay be!
Erkekler herhalde ama yine çalışmaya devam eder
Ben daha çok erkeklere şahit oldum
Kadınlar