Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence Evlilikten sonra erkeklerin mi kendini daha çok saldığı ya da kadınların mı olduğu genel bir kural veya kesin bir cevap yoktur. Evlilik sonrası bireylerin davranışları, kişisel özellikleri, kültürel faktörler, çevresel etkenler ve ilişki dinamikleri gibi birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Evlilik, her iki cinsiyet için de farklı şekillerde etkiler yaratabilir. Bazı erkekler evlilik sonrası daha rahat ve kendini daha fazla salıvermiş hissedebilirken, bazı kadınlar da aynı şekilde hissedebilir. Ayrıca, bu durum zamanla değişebilir ve her evlilik farklıdır. Evlilik sonrası rahatlık, kendini daha çok salma gibi durumlar bazen ilişkinin rutine girmesi, zamanla alışkanlık haline gelen davranışlar ve güven hissi nedeniyle ortaya çıkabilir. Bireyler, evlilikte birbirlerine daha fazla bağlı hissedebilirler ve kendilerini daha rahat bir şekilde ifade etme eğiliminde olabilirler.
Salabilmek için başta tutmak gerek.
Huyu öyle olanlar dışında evlenmeden önce kendine dikkat eden pek erkek görmedim ben. Kadınlar kendini aç bırakırken erkeklerin lahmacun gömdüğünü ve kadınlar kendini saatlerce makyajla uğraşmak zorunda hissederken tıraş olmaktan bıkan erkekler olduğunu gördüm.
Tabi dediklerimi umursamayan kadınlar ve çoğunluktan çok daha özenli erkekler de var. Ben genel kitleden bahsediyorum bildiğiniz gibi.
Hmm kadın bence daha ni dahaya kavuşuyor salıyor 😅 erkeğin en büyük derdi bi boğaz daha ve mesai yolları görünür 🤣🤣
*daha bi rahata kavuşuyor
Ahahah haklısın
Hangi tarafın amacı aile evinden kurtulup eş evinde rahat etmekse o kendini daha çok salıyor😂
Cevap
27Cevap
Erkekler nasılsa arkamı toplayan, yemeğimi yapan var diye salıyorlar g*tü göbeği.
Dogru... Maalesef. Oyle..
İki tarafta salıyor ama kadın çocuk dogurunca daha kötü oluyor bu
İnsanın kişiliğine bağlı bence kadını erkeği yok ama çoğunlukta kadınlar birakiyo helede çocuktan sonra
Bu durumda kesinlikle kadınlar çünkü erkek çalışıp para kazanmak zorunda borç ödemek zorunda çoğu kadın koca parası yemek rahat bir hayat sürme gayesi içinde evlilik yapıyor, düğün erkekte geçim erkekte ama sözde eşitlik var.
Yanlış. Aslında iki tarafında daha çok bakması gereken döneme giriliyor.
Bir Kadinin ulasmadan. Once Cok cabaliyorlar... iyi trash. Iyi giyim. iyi ayakkabi v. s. ulastiktan sonra. nasilsa. yaninda. eski. dikkatli. ne yazikki birakiyorlar
Kadinlar dicemde o eskide kaldi sanki artik erkekler daha cok saliyor bence. Ne zaman cift gorsem ortali yaslarda cogunlukla kadin zayif bakimli erkek gt gobek salmis oluyor
Kesinlikle kadınlar
Tamamdır artık koca buldum diyerek kendilerini salıyorlar
Genelleme yapmak istemiyorum ama sanki erkekler daha çok salıyor gibi ama kendini çok salan kadınlarda yok değil.
Net bir veri yok bu konuda iki taraftan da bırakan çok var. Şahsen ben sporcu yaşamını benimsemiş biriyim kolay kolay bırakmam o işleri. :)
Yanlışlıkla kadınlar dedim. Oy kullanmayacaktım. Kim daha çok severse o kendini salar. Cinsiyeti yok.
Neden kadınlar ı seçtim Erkekler çalışmaya devam eder Kadınlar ev işi yemek tv komşu muhabbet i rahatlık yaratabilir !!
Aynen aynen kadın hep muhabbet komşu rahatlık çalışan kadınlardan niye bahsetmiyosn senin dediğin çoğnluk plablr ama çalışan kadın da çoktur ve hem işte hem evde çalışıyorlar üstelik koca ve çocuklar ve ev de onu üstüne kalıyor siz erkekler keşke yol olsanız hepiniz boş varlıklar
Herkezi aynı tutamazsın (Fikrinizi kendinize saklayın lütfen) çevremize göre hareket ederiz
Pardon da sen fikrini içinde tutamamışsn kendine saklayamamşsn ben de senin bomb*k fikrni görünce içmde tutamadm ve seni hiç alakadr etmez bu 1 2. si senin çevren dedikoducu çalışmayan kadınlardan oluşuyorsa o da senin seviyendiir onlar da ev işi yapıyor çoluk çocuk onlarn da hakkını yiyemezsn hade şimdi defol gereksiz cinsiyetsinz yaratık seni
Siz varsınız ya her şeye yetersiniz
Herkes istediğini yazar sorunlar varsa kişi kendine aittir kişilere saldırma hakkı yoktur
Hala saldırıyorsunuz neden !! herkes fikrini söyler hür düşünce ye sahiptir Kadınlar baş tacımız dır sorunumuz değil
Karakter olarak erkekler, fiziksel olarak kadınlar gözlemlediğim kadarıyla.
Kadınlar kendini çok belli ediyor erkekler sessizce içinde yaşıyor her şeyi
Daha çok erkekler ben evlenince kendimi asla salmam sporuma kendime hâlâ dikkat eden biri olurum
Eğri oturup doğru konuşalım onun için kadınlar
20 yıldır evliyim eşimin ve benim bir salmışlık durumumuz yok çok şükür
çevremden gördüğüm kadarıyla erkek kendini daha çok salıyor
Erkekler evlenince, kadınlar doğum yapınca.
Şekil Aa da görüldüğü üzere nfnfn
iki tarafta salıyor gözlemlediğim
Bunu senin sorman abes oldu çünkü cevabını biliyorsun.
Evlenmeyen insan bilemez ki bunları
Bence kadınlar genelde doğumdan sonra tam salıyorlar
Kesinlikle erkekler. Köprüyü geçene kadar gibi düşün :)
Ikiside
Kadınlar genelde doğumdan sonra salıyor
Kendini önemsemeyen salıyor bence
Kadınlar
Kadınlar maalesef
Kadınlar
İkisi de salat
Erkekler tabii ki de
Kadinlar salıyor gobrk onde gidiyor
Resmi bile görmeyen yalakalar var.
Görselde iyiymiş
Erkekler daha çok salıyor.