benim gördüğüm kadarıyla kadınlar daha çabuk salıyor kendini 😑

Erkekler salıyo. Anlamsız bir şekilde bakımsızlaşma ve kilo alışı oluyo. Çoğu gördüğüm evli kadınlar gayet bakımlı. Erkekler şunu karıştırıyor. Evlenmeden önce kadın senle buluşmaya gelirken tabiki süslenir püslenir. Ama evlenince evin içinde Bihter Ziyagil gibi dolaşıcak hali yok. Çocuk doğurunca da elbette belli kilolar alınır ve de uykusuzluk ev işleri derken kadınlar birazcık o dönem haklı olarak salabilir. Bunlar normal durumlar. Ama erkek zevkine salıyo. Hep bi gereksiz özgüven beni her halimle beğenir eşim!!! Ama bir kadında beğenilmeme ve aldatılma korkusu daha çok oluyo o yüzden kadınlar erkeklere göre daha az salıyo kendini.
@xunixx teşekkür ederim
Tam tersi durumda çok
erkekler cepte görüp aşk sevgi falan bırakmıyor canım cicim aynı onlar sayesinde bitiyor kadınlarda gördüğüm en çok şey bakımsızlık ya da kilo alma diyebilirim o da bütün evin işi kadına yüklendiği için kendisine vakit ayıramamasından normal bir şey yok herhalde erkekler de göbeği salıyor anında ilgi alaka 0 zaten
Ne anlamda salma? Göbek vs mi yoksa manevi anlamda mı? Ben şahsen katılmıyorum buna. Bu da kişinin karakterine bağlı bir durum erkek veya kadın diyemem.
Erkekler biraz daha fazla sanki burada bile bir çok soruya denk geldim adamlar evlendikten sonra tamamen oduna bağlıyor her konuda...
Aslında kadın her şeye seninle bir ömür ben varım dediği adamla evleniyor , sonra bakıyor ilgi alaka TV kumandasina kaymış sözüm meclisten tabiki dışarı ama sizinle her yola evet diyen kadının kıymetini bilmekte fayda var..
Cevap
66Cevap
Genelde görüyorum da erkekler çok çabuk bırakıyor kadınlar çocuk doğurana kadar bırakmıyor
Kadınlar
Türkiye de evliler çok çabuk salıyor kendini. Ama burada işler farklı. Burada birlikte spor yaparlar birlikte her yere giderler. Hep bir sosyal alandalar. Yıpranmıyorlar kolay kolay.
Üzülerek söylüyorum ki hemcinslerim olan erkekler salıyor işten çalış gel yemek önünde ye iç yata dönüyorlar spor bırakılıyor falan kadınlar en azından evde temizlik yemek v. s yapıyorlar çalışansa iki tarafta işler değişiyor ama genelde önce erkekler bırakıyor bunu asıl sebebide zaten istediğimi aldım bundan sonra kime güzel görünücem kime ne ispatlıcam demeleri oluyor...
Bana kalırsa bu karşılıklı erkek evlendikten sonra saldı ya da boşladı diyelim kadında peşine düşmez ise iyi yapmak için iki tarafta salar aynı durum tersi de olabiliyor.
Evlenmeden cidden ama cidden uyuma bakım elma armut işe olmaz elma olsun birisi yeşil birisi kırmızı o zaman toparlanır aynı kafa şart bence farklılık olsada düşünce bir olmalı kanatım bu yönde
Bence erkekler ya kadin o kadar guzel yemegi yapar yapar yedirir ondan sonra kilo alsin kicin basin ayri oynuyo der. Lan yemegi onume koyan sen, dikkat etsene o zaman sjsjs her gun yigidim askim diye diye onume dolmalar acmalar koydun ya. dd erkeklere bak evlendikten sonraki 1 yil fazla degil bide oyle bak anlarsin. d
Kadınlar. Çünkü toplumda erkek kadını seçiyor bu yğzden kadın fit, güzel, iyi iş sahibi, nazik, iyi yemek yapan, güzel konuşan, şık olmalı. Bunlar hep zaman emek istiyor. Erkeklerin ortalaması belli zaten. Bsba evinde kadınların kendilerine ayıracak vakitleri oluyor anneleri birçok işi yapıyor evlendikten sonra hayal kırıklığı, mutsuzluk, iş yükü, çocuk bakımı derken daha çabuk salıyor ve çöküyorlar.
Kadınlar okadar özel varlıklar ki o doğurganlıkları onlar istemesede doğumdan önceki hallerine göre fiziksel deformasyona uğruyorlar. Bu durum şu kısa hayatta kısa kalabilecek gençlik yıllarında büyük bir özveri. Doğum evresinin hemen ardından annelik görevine konsantre olan kadınlar işte o salmakmış bakımmış güzellikmiş umursamamaya başlıyorlar. E alan almış zaten gerisi teferruat. Tabii genel anlamında bu yazdıklarım. İstisnalar tabiiki var.
Kadınlar bu konuda biraz daha önde diyebilirim. Evliliğin verdiği rahatlık, hamilelik vs. derken kadın zaten otomatik olarak salıyor.
LİNÇLENİCEM AMA OLSUN gene de fikrimi söylemek istiyorum. Kadınlar salıyor bakım yok makyaj yok kilo alıyorlar doğumdan sonraki kiloları vermiyorlar sonra eşim beni artık arzulamıyor diyorlar 90-100 kilo kadınsın neden arzulasın ben bile kız halimle bakınca libidom iniyor aynı şekilde bira göbekli evli erkeklere de sesleniyorum evlilikte seks önemli bir parçadır ve bunun için de bakım fizik hepsine dikkat edin asıl evlenince dikkat edilmeli
Kadınlar daha çabuk salıyor. Erkekler evlilikten önce nasılsa evlendikten sonra da öyle kalıyor genelde. Kadınlar ise evrim geçiriyor. Bunun sebebi ev işi, çocuk bakımı ve ya 'evlendim, elde ettim bitti' rahatlığı olabilir. Çalışan kadınlarda durum biraz daha farklı, iş yerine gideceği için özen gösteriyorlar ama çalışmayanların çoğu saçını taramaya bile tenezzül etmiyor bunların yakın çevremde de bol bol şahidi oluyorum
arkadaş kocasına özenmiyo elin iş yerinde ki dış kapının dış mandallarına özendiği kadar desene sonra da kocam ilgisiz e bi zahmet sen kadınlardan hoşlanıyo olsan kendinle ilgilenesin gelirmiydi dön bi aynaya bak nakayım tamam herif de robert pattinson değil tabi de zaten 2 tarafında salması yanlış bence ne erkek ne kadın en az 40 ka kadar ne kilo almaya izin vermeli ne de bakımsızlığa en az 40
🤣🤣
Kadınlar.. Evlilik ertesi babaanne donu giymeye başlayam kadınlar tanıyorum. Sonra da evleneli 1 yıl oldu kocamın gozu disarida.. Bu erkenden salanlara cok kiziyorum ya ben.. Evlendiniz diye hayat bitmedi yani.. özen göstersinler kendilerine
Kadınlar ev işleri ile yorulabiliyor ama evde olduğundan dinleme yonunden kimse karışmıyor ne kadar ev işleri ile ilgilense bile ama erkekler hiç durmadan 8 saat 10 saat yeri geliyor 12 saat çalışabiliyor bu çok ciddi derecede yoruyor o yüzden eve geldiği zaman sadece yemek yemek ve dinlenmek geliyor aklına o kadar
Erkeklerin hatları daha fazla oturuyor ve karizma oluyor. Kadınlarda tam tersi gençken çıtırlar yaş ilerleyince çöküyorlar. Tabi kendine bakan kadınlar hariç
İlişkinin kalitesine göre değişiyor. Erkek kadınıyla ilgilenmiyorsa kadın salar kendini. Kadın kocasıyla ilgilenmiyorsa, erkekte B planı oluşturmak için daha bakımlı bile olabilir.
kendini salma konusu erkek zengin ise kadinin masraflsrindan dolayi erkek salar eger ikiside calisip kit kanaat geciniyorlarsa kadin salar kendkni :) aksini iddia eden?
Doğru tespit 😃
Aynı patlayan mısır gibi değilmi

😇
Kesinlikle kadınlar salıyor, evlendikten sonra resmen bıyıkları çıkmış kadınlar tanıyorum yani kişisel bakımını bile yapmayan
kadınlar tabiki, kadınların bu dunyadaki en büyük hedefi evlenebilmektir. En büyük hedefine ulaştıktan sonra da napsın ki artık işlem tamamdır :D :D
Aslında her iki tarafta salıyor kendini, bazen bilincsizce, bazen de bile isteye,, ama kadınlarda bu durum daha net farkediliyor
evliliğin dinamikleri her insan için farklı işler. yolunda giden bir evlilikte kimse kendini kolay kolay salmaz diye düşünüyorum.
erkekler biraz saldığında kadınlar full salıyor, üzülerek söylüyorumki başlatan erkekler..
Kadın evlenince kendini salmıyor.
Aslında erkek dırdırıyla kadını alt ediyor.
Bunu giyme,
belin açıldı, şuran açıldı,
Makyaj yapma,
Düğünemi gidiyorsun... vs... uzar gider
Kadını salan aslında erkek tabii ki bu benim düşüncem.
Evlendikten sonra kadınlar kilo alıyor göz zevkimizi bozuyorlar.
Kadınlar daha çok yıpranan yorulan oluyor oyüzden herhalde
Nasıl olsa kaptım çocuğu diye mi düşünüyorlar @SaklıTutkular
erkekler salmıyor mu? bi bakımsızlaşma dişlerini bile fırçalamıyorlar
Kadınlar fiziken kendini bırakıyor
Erkekler ilgi jest romantizm kısmında
Kadınlar kesinlikle günlere gitmekten kilo alıyor tombik döner gibi oluyor 😂
Ha bide boşanır boşanmaz eski haline dönüyorlar evliyken gtüme dönüşen kız boşanınca afet
İki tarafta salıyor aslında bunuda konuşmak lazım herseyi yememeliler
Tabi ki erkekler kadın gene ev işleri ile uğraşır erkek televizyon izlemeye devam😊
Bu kişinin karakterine yaşam tarzına göre değişiyor.
Bazen kadın bazen erkek.
Evlenmedim ama kadınlar herhalde 1 cocuk doğurduğu zaman kendilerini bırakıyorlar ☺️
Ben genelde erkeklerin kendini saldıgina şahit oldum

Erkekler genelde , kadınlarda da nadiren olsada var.
Düştük mü aynı belaya😝😝 bu durumdan nefret ediyorum
Evliyim çocuklarım var hiçte kendimi salmış değilim kendisine saygısı olan kadında kendini salmaz
Sonra erkekler odun duzgun seven erkek kalmamis maganda kro hahah evlenmeyin kendinizi salmayin istemiyorsaniz zorla degil sonucta
Bence kadınlar salıyor çünkü erkekler köprüyü geçip ayı gibi davranmaya başlıyor
Erkekler daha salıyorlar kendilerini 😁
Kadınlar boşanıp daha iyisini bulmak için daha da bakımlı oluyorlar gibi sanki...
Net olarak kadınlar diyebilirim
kasınlsr çünkü çocuk doğuruyor kilo alıyor bu süreçte ve yıpranıyor
Ciao🦇💅🏻
Yapılan araştırmalara göre evlilik erkekleri olumlu etkilerken kadınları olumsuz etkiliyor. Bekar kadınlar verilere göre daha mutlu. Evli erkeklerde bekarlara oranla daha mutlu.
Fotoyu ters çeviremedim ama kadınlar oluyor
Neden ceviremedin
Nasıl ya 😄
Şey, ayağa kalk bilgisayarın arkasına gev yukardan aşağı sarkıt kafanı öyle bak 😄
Olabilir, bakma en iyisi 😄
Afiyet olsun 😄
Kimmiş 😄
Aaa😄
Beklemiyordum😄
Yapacak bir şey yok 🤣
Yani, herkese gösterme yeteneklerini. 😄
Seçerken dikkat et şeker hastalığın var mı diye sor önce 🤣
Hayır yok 😄
😏
Niye bozdun şimdi
Üff ve gece gece 🚬🚬🚬
İçme ne güzel bende azaltıyorum artık zaten 😄
Umarım 😬
Şiddeti şiddetle kınıyoruz 😄
Mutlaka 😄
Şükür 😄
Kadın erkek te ama kadının hakkını vercen istediğini alacak senden ☺️
Hangi taraf daha AZ ilgi görürse o bırakır kendini diye düșünüyorum
Erkekler tabiiki, kadin bakimi kendi icin yapar hic bir erkegi hic bir kadin o kadar onemsemez
Geçim sıkıntısı olursa erkek doğum sonrası kadın çok salar
İki taraf da genel anlamda salıyor ama kadınlar>erkekler.
aslında ikisi eşit ama erkeklerin göbeği balkon sayılırken kadının doğum kiloları aaa saldı kendini olarak görülüyor
Kadınlar erkekleri gizliden saldırtıtyor
Kimse bakmasın diye salıyor bir çoğu 😀
Kim daha ilgisiz ise o salıyor kadını erkeği Yok.
Doğumdan sonra kadınlar.
erkekler hep aynı kadınlar salıyor
Erkekler göbekleniyor genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?