Erkekler mi daha çabuk evleniyor yoksa kadınlar mı?

Kadınlar. Evdr kalma korkusu ıle kemdılerını ateşe atıyor, evlenirsem severım veya anlasırım dıye ama hüsrana ugruyorlar, emin olmadan ne istesıgını bilmeden evlenen boşanmaya davet cıkaratıyor veya kötü bir evliligin maahkumu oluyor.
teşekkür ederim
Hazır olan erkek evden kaçmak isteyen kızlar cabuk evleniyor.
Görüş
56Görüş
Erkekler daha çabuk evlenemiyor. Türkiye'de olan bir gerçek ki evlilikte erkeğe daha büyük bir sorumluluk biniyor. Özellikle maddi açıdan. Bu inkar edilemez bir gerçek. Evlenildiği zamanda erkekten beklentiler fazla olduğu için erkekler belli şeyleri garantileyemeden evlenmiyor.
Kadınlar
Açık ara kadınlar
Kadınlar
Bizim gibi gelismemis ortadogu cöplügündeki ülkelerde ne yazik ki kadinlar resit oldugunda -ki bazen resit olmasina bile ihtiyac duymuyor bu cahil ordusu- üni okutmak yerine kücüklügünden beri evlilik/kocaya hizmet gibi baskilarla beyinlerini yikadiklari kiz cocuklarini evlendiriyorlar. Küresellesme ve internetin yayginligiyla bu cocuk ebeveynlerinin onlara söyledigi hayat ve baski disina cikip baska hayatlarla etkilesim kursa da ekonomik bagimsizligin olmadigi bir yerde kurulan hayaller baskilarla son buluyor ne yazik ki.
Kadınlar ne yapsın garibim ya rahat seks yaparız diye ya baba evinin verdiği rahatsızlıktan ötürü. Yani kendilerini koca evine atıp iyi olacaklarını sanıyor ama yanılıyorlar... Kadın baba evinde hep ezildiği için erkek de baba evini otel gibi kullandığı için şartlar aynı değil e haliyle kadınlar daha önce evleniyor...
Kadın daha kolay evlenir. Yani bir tabirle evi galerisidir. Eğer ki bakımlı özenli titiz birazda akıllı ise evde asla kalmaz, hemen bir talibi çıkar mutlak ama tabi iyi seçmek değerlendirmek lazım gelir. Ben görmedim müşterinin ayağına giden bir araba. İllaki alıcı galeriye gelir bakar beğenir alır götürür. Temsilde kadın araba olmasa da benzetmenin özü budur.
Bunun istatistiki verisini bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki , lise biter bitmez neredeyse sınıftaki tüm kız arkadaşlar evlenmişti.
Bununla birlikte diyebilirim ki , bu işler nasip. Nasibi gelen evleniyor :D
ülkemizde Evlilik erkek ve kadın arasında olmuyor mu? bu ne saçma soru :D
Bunun istatistiği yapılsa eşit çıkar. Her erken evlenen erkek, erken evlenen bir kadınla evleniyor mantıken. :)
kadınlar , evde kalacagız korkusu bırde zengın koca buldum buldum , bulamadım kapacak bırısı korkusu ile kanvcayı atayım şuna , bırde evdekı baskıdan kurtulayım dıye.
Kadınlar ilk bulusmaya bile gelinlikle gidebilir gibi bi izlenim bırakıyorlar erkeklerse hic evlenmek istemiyor gibi..
Cirkin kız çirkin erkekten daha çabuk evlenir evladım. Güzel kadin ile yakışıklı erkek için de tam tersi soz konusudur.
Benim gördüğüm kadarıyla kadınlar.. Bunun en büyük sebebi genel olarak erkeklerin kendinden küçükleri, kadınların kendinden büyükleri istemesi bence..
@Ghhkhlh Bu soruyu genelleme yapmadan cevaplamak mümkün değil.. Zaten geneli sormuş.. Genelin dışında biri olarak, genel olarak gördüğümü söyledim..
@Ghhkhlh Ben de yaşıt veya denk istiyorum en fazla 3 yaş olabilir. Ama genel olarak durum bu değil. Ben 20 yaşında birine kardeşim gözüyle bakarım mesela ama birçok erkek bunu sorun etmez, 7 yaş bir şey değil derler. Kızlar da kendilerinden daha olgun insan görmek istiyorlar karşılarında ve genelde yaşa bağlıyorlar bunu
Kadinlar tabiki sanki evlilik biryere kaciyormus gibi acele edip iki sene sonrada ben sevmiyom aldatiyom ne yapmam laxim diye sorarlat
erkekler kadinlarla
kadinlarda erkeklerle evleniyor :)
genel kanida erkeklerin yas olarak esit ya da buyuk olmasi
oleyse yas olarak kadinlar daha erken evleniyor demektir :)
Evlenme istegi kadinlarda daha cok erkek baglanmaktan kaciyor biraz
Küçük kız çocuklarını zorla evlendiriyorlar unutmayalım
Eğlenilecek zamanı geçti ise erkekler daha hızlı evleniyor
Kadınlar kadınlarla erkekler erkeklerle evlenmediğine göre soru çok ironik. Kadınlar mı daha çok evleniyor dersen erkeklerle evleniyorlar. Evlenen kadınla aynı oranda erkek evlenmesine de artış oluyor. Yani paralel.
Kadınlar 🤣 çok meraklılar 17 yaşında evleniyorlar 😬
En İyi Görüşler