Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler daha çabuk evlenemiyor. Türkiye'de olan bir gerçek ki evlilikte erkeğe daha büyük bir sorumluluk biniyor. Özellikle maddi açıdan. Bu inkar edilemez bir gerçek. Evlenildiği zamanda erkekten beklentiler fazla olduğu için erkekler belli şeyleri garantileyemeden evlenmiyor.
Bizim gibi gelismemis ortadogu cöplügündeki ülkelerde ne yazik ki kadinlar resit oldugunda -ki bazen resit olmasina bile ihtiyac duymuyor bu cahil ordusu- üni okutmak yerine kücüklügünden beri evlilik/kocaya hizmet gibi baskilarla beyinlerini yikadiklari kiz cocuklarini evlendiriyorlar. Küresellesme ve internetin yayginligiyla bu cocuk ebeveynlerinin onlara söyledigi hayat ve baski disina cikip baska hayatlarla etkilesim kursa da ekonomik bagimsizligin olmadigi bir yerde kurulan hayaller baskilarla son buluyor ne yazik ki.
Kadınlar. Evdr kalma korkusu ıle kemdılerını ateşe atıyor, evlenirsem severım veya anlasırım dıye ama hüsrana ugruyorlar, emin olmadan ne istesıgını bilmeden evlenen boşanmaya davet cıkaratıyor veya kötü bir evliligin maahkumu oluyor.
teşekkür ederim
Hazır olan erkek evden kaçmak isteyen kızlar cabuk evleniyor.
Cevap
55Cevap
Kadınlar daha çabuk evleniyor gadası
Kadınlar ne yapsın garibim ya rahat seks yaparız diye ya baba evinin verdiği rahatsızlıktan ötürü. Yani kendilerini koca evine atıp iyi olacaklarını sanıyor ama yanılıyorlar... Kadın baba evinde hep ezildiği için erkek de baba evini otel gibi kullandığı için şartlar aynı değil e haliyle kadınlar daha önce evleniyor...
erkekler kadinlarla
kadinlarda erkeklerle evleniyor :)
genel kanida erkeklerin yas olarak esit ya da buyuk olmasi
oleyse yas olarak kadinlar daha erken evleniyor demektir :)
Kadınlar hiç durmuyor ki kafaların da bir plan yapmışlar o vakit gelince elinde kim varsa evlenip geçiyor 🙄
Kadın daha kolay evlenir. Yani bir tabirle evi galerisidir. Eğer ki bakımlı özenli titiz birazda akıllı ise evde asla kalmaz, hemen bir talibi çıkar mutlak ama tabi iyi seçmek değerlendirmek lazım gelir. Ben görmedim müşterinin ayağına giden bir araba. İllaki alıcı galeriye gelir bakar beğenir alır götürür. Temsilde kadın araba olmasa da benzetmenin özü budur.
erkekler biraz cekinebilir ama kadınlar erkege güvenip evlenebiliyor daha kolay evet diyolar
Kadınlar kadınlarla erkekler erkeklerle evlenmediğine göre soru çok ironik. Kadınlar mı daha çok evleniyor dersen erkeklerle evleniyorlar. Evlenen kadınla aynı oranda erkek evlenmesine de artış oluyor. Yani paralel.
Bunun istatistiki verisini bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki , lise biter bitmez neredeyse sınıftaki tüm kız arkadaşlar evlenmişti.
Bununla birlikte diyebilirim ki , bu işler nasip. Nasibi gelen evleniyor :D
Hayatımda gördüğüm en saçma soru. Evlilik başına, evlenen erkek ile kadın sayısı aynı anda artıyor ya hani...
Eskiden erkeklerdi ama değişti şimdi kadınlar sanırım
ülkemizde Evlilik erkek ve kadın arasında olmuyor mu? bu ne saçma soru :D
Bunun istatistiği yapılsa eşit çıkar. Her erken evlenen erkek, erken evlenen bir kadınla evleniyor mantıken. :)
kadınlar , evde kalacagız korkusu bırde zengın koca buldum buldum , bulamadım kapacak bırısı korkusu ile kanvcayı atayım şuna , bırde evdekı baskıdan kurtulayım dıye.
Hayalindeki gelinliğin görselde olması 😍😍😍 kadınlar evlilik fikrine her zaman daha yakın ve daha sıcaktır o yüzden kadınlar
çok mantıksız bir soru , erkekler kadınlarla evleniyor, kadınlar da erkeklerle 😀😀
Kadınlar ilk bulusmaya bile gelinlikle gidebilir gibi bi izlenim bırakıyorlar erkeklerse hic evlenmek istemiyor gibi..
Cirkin kız çirkin erkekten daha çabuk evlenir evladım. Güzel kadin ile yakışıklı erkek için de tam tersi soz konusudur.
Benim gördüğüm kadarıyla kadınlar.. Bunun en büyük sebebi genel olarak erkeklerin kendinden küçükleri, kadınların kendinden büyükleri istemesi bence..
@Ghhkhlh Bu soruyu genelleme yapmadan cevaplamak mümkün değil.. Zaten geneli sormuş.. Genelin dışında biri olarak, genel olarak gördüğümü söyledim..
@Ghhkhlh Ben de yaşıt veya denk istiyorum en fazla 3 yaş olabilir. Ama genel olarak durum bu değil. Ben 20 yaşında birine kardeşim gözüyle bakarım mesela ama birçok erkek bunu sorun etmez, 7 yaş bir şey değil derler. Kızlar da kendilerinden daha olgun insan görmek istiyorlar karşılarında ve genelde yaşa bağlıyorlar bunu
Kadinlar tabiki sanki evlilik biryere kaciyormus gibi acele edip iki sene sonrada ben sevmiyom aldatiyom ne yapmam laxim diye sorarlat
Evlenme istegi kadinlarda daha cok erkek baglanmaktan kaciyor biraz
Küçük kız çocuklarını zorla evlendiriyorlar unutmayalım
Eğlenilecek zamanı geçti ise erkekler daha hızlı evleniyor
Kadınlar hemen evleniyor bakireler kuduruyor ne yapsın 😂
Kadınlar 🤣 çok meraklılar 17 yaşında evleniyorlar 😬
kadınlar.
çünkü çoğu kadının tek amacı evlenmek olarak yetiştiriliyor..
Açık ara kadınlar
aga 10 maymun hepsi bekar =%100 maymun popülasyonu
aga 2 maymun wedding 8 maymun remaining
aga 8maymun = %100 maymun popülasyonu
AYNI ŞEY *
Teknik olarak iki tarafta ayni anda evlenmis oluyor xd
Akılları fikirleri evlilik ne dir bu kızlardan çektiğmiz
Erkekler güzel bir tane hatun görür görmez evleneyim diyor ama hata ediyor.
Kadınlar
Eşit çünkü ikisi de karşı cinsle evleniyor.
Bence biz kadınlar 😀
kadınlar
ama gelinlik çok güzel 🥰
kadinlar daha erken evleniyolar
Tabi ki kadınlar. Seçen taraf onlar ne de olsa.
Evlilik yaşları belli hocam
Kadınlar
Kadınlar erkeklerden daha çok erken evleniyor
Kadınlar daha çabuk evleniyor
gelin at binmiş ya nasip demiş
Kadınlar
Bayanlar
önceden kadinlardi şimdi erkekler
Kadınlar
#Hükümdar
Kadınlar, istekli çoğu
Kadınlar meraktan evleniyor