Dedikoduyu en çok kızların yaptığı söylenir ama erkeklerin de yaptığına bire bir şahit oluruz. Sizce gıybet ve dedikoduyu en çok Erkekler mi yapıyor Kadınlar mı?
Valla canım erkeklerin hayal gücü çok fazla kafede garson kız iyi günler diyip gayri ihtiyari gülümseyince bu kız bana kesin aşık muhabbeti duydum bu kulaklar :D :D
Ama kızlarında hayal gücü biraz az olarak fena durum değerlendirmesi yapıyorlar valla emin olamadım :D :D
Bu devirde ki erkekler kızlardan beter tecrübe konuşuyor arkamdan neler konuşmuşlar Meslek Lisesi mezunuyum en yakın arkadaşıma sırrımı vermiştim herkeslere anlatmış.
çevremde hiç kimse yapmıyor ama genelde kızlar yapıyor erkekler ana bacı söver adamın suratına sonra arkasından çok iyi adam be falan derler bizim ki daha kötü ama olsun :D
valla giybeti herkes yapar bu kadin erkek kategorisine girmwyecek kadar iyi giybet yapan arkadaslarim var ve erkek kadin bir arada onlara ben guncelleme diyorum bu arada bende iyi giybet yaparim
erkekler yapar ama kızlar kadar detaya inmez biraz çekingenlik yapıyorlar, gıybet olduğunu anlarlarsa susuyorlar ya da bir süre sonra aman bizene oluyor
Kadınlar iğrenç gıybetler yapıyor erkeklerde birbirinin sırtından bıçaklama pek yok. Bu yüzden erkeklerle takılıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kesinlikle kadınlar. ben birinin dedikodusunu yapabileceğimi düşünemiyorum bile. neden yapayım bana ne faydası olacak? banane der geçerim
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
yapan erkekler gördüm ama istatistiki olarak daha azlar. bir de belli oluyor zaten ne tür erkeklerin yapacağı. ama kadınlarda öyle değil. genelde evde kalmaya meyilli yaşını almış kadınlar yapsa da diğerleri de az değil.
kadınların beyinlerindeki konuşmayla alakalı bölüm daha gelişmiş. Yorumunda fıtratımızda var diye kendin yazmışsın. Konuşma yeteneğinizi daha dedikodu ya değil daha faydalı kullanabilirsiniz diye de bir espri yaptım acaba büyütecek ne vardı? Kırdıysam yanlış anlaşıldıysam kusura bakma iyi sabahlar.
En İyi Cevaplar