Psikolojim dayanmıyor artık ne yapmalıyım?

1 senedir sevgilim var. Ilk tanistigimizda anlatti panik atak oldugunu. Fakat gecti ara ara geliyor gibi oluyr ama tam olarak atak gelmiyor dedi.
Şu an 1 sene gecti ve kendi Piskolijisim yerle bir oldu. Kendisi cok iyi bir insan cok dusunceli merhameltli onu seviyorum gercekten. Her 2. gün hastaliginin detayina kadar anlatiyor hormonlar
Söyle oluyor bu hormon böyle oluyor beyinde. Baslarda dinliyordum cunku bende dinlenmek isterim, ama bu artik dinlemekle olmuyor. Artik dayanamiyorum, cunku kendimde sosyal fobi hastasyiim ve onla birlikte oldugumdan beri kendimi asiri kötu hissediyorum korkularim cogaldi. Ona sosyal fobimden bahsetmedim. Ama benimde korku bozuklugum var lütfen bu kadar dazla hastalik konusmayalim dedim. Anlamiyor. Beni sürekli sucluyor ve ben agresivlesiyorum. Kendime gecenlerde bu yuzden zarar verdim koluma cizik attim. 2 gündür sebebsiz yere kendimi depresf hissediyorum ve bugün buluscaktik. Gelmedi alisveris yapacagim vs dedi. Sonra aksama dogru yazdi doktora gittim soyle böyle yine anlatmaya basladi. Normal cevap veriyorum. Neden kimse beni anlamiyor diyor. Sinirlerim tepeme cikti yine. Bana kendine hasta olmayan birini bul eger yapamicaksan diyor. Kafayi yemek üzereyim
Psikolojim dayanmıyor artık ne yapmalıyım?