Psikolojim bozuldu artık dayanamiyorum?

Üniversitede okuyorum okuduğum yerde hiç mutlu değilim. Cunki hic sosyallesemedim burada. Üniversite hayatım yurttan okula okuldan yurda cunki birlikte vakit geçirebileceğim samimi hiç arkadaşım yok. Sınıftan var ama onlarda asosyaller. kyk da kalıyorum.1. sınıftan beri çıkmak istiyorum. ama Ne zaman başka bir yurda geçmek istesem sürekli önüme bir engel çıkıyor. Psikolojim bozuldu artık. Can sıkıntısından bunaldım. evime gitmek istiyorum. Dayanamıyorum artık. Derslere odaklanamiyorum. Sınav zamanı oturup amele gibi ezber yapmam lazım yoksa sınavdan imkanı yok gecemem bizde sistem öyle. Sınav zamanı odada ezber de yapamıyorum sınavdan nasıl gecicek diye kara kara düşünüyorum. bu sene ganom da düştü Bana deselerki sen mutsuzsun gel bir dakika durmam. Kyk da samimi arkadaşım yok. Oda arkadaşlarım da ya ateist ya içkici küfürbaz ya da erkek arkadaşları oluyor. Kim ne düşünüyorsa ne halt yiyorsa yesin umrumda bile değil. her ne kadar kimse kimsenin düşüncesine karsimasa da düşünce farkliliklarindan samimi olunmuyor
Psikolojim bozuldu artık dayanamiyorum?