Arkadaslar ben 38, o 42 yasinda. 15 senedir taniyorum. Hep hoslandigini belli etti. Gorusuyoruz. Detaya gore bu is olur mu?

Ilk tanistigimizda onu cok havali buldugum icin uzak durdum. Kartvizitini vermisti, ben onu 3 sene sonra sosyal medyadan ekledim. Ama farkli sehirlere tasinmistik, dusunmedim. Hep sosyal medyamda durdu, ortak arkadaslarimiz cok. Hepsi onu seviyor insan olqrak. Neyse gecen sene bulustuk, bana ilk bulusmamiz gibi asik bakmadi, ama benimle ciddi bir yola girmek istedigimi soyledi. Biraz bu hizli tavri korkuttu ve yine uzaklastim. ama sonra dusundum ve Simdi 3 aydir sevgiliyiz Bulustuk, beni harika yerler e goturdu. Ancak evvelsi gun seytan durttu, sosyal medyasini inceledim, hala eskis evgilileriyle takiplesiyor ve begeniyor. Ben bundan rahatsiz oldugumu soyledim. Seni uzmem hayatim dedi ve cikardi. Bu kisiyle klur mh sizce

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar 2 cocugum var.. biri 17 digeri 18. Cocuklarim yurtdisinda. O evlenmis ayrilmis ama cocugu yok.
Arkadaslar ben 38, o 42 yasinda. 15 senedir taniyorum. Hep hoslandigini belli etti. Gorusuyoruz. Detaya gore bu is olur mu?