İkimizde 20 yaşındayız ve kaçarak evlendik ben ailemi sildim ilk başlarda çok güzeldi evliliğimiz sorumluluk aldı şu ocaktan beri değişti eve yardım etmez bir kira verir geri kalanı ben yaparım önceden beni kaybetme korkusu vardı bende hatalarını hep yüzüne vurdum düzeltsin diye hata yaptıkça bosanalim anlaşamıyoruz dedim ama çok seviyorum onu benden boşanmak istediğini söylüyor ama ben konuşmuyorken kendisi konuşuyor ya da geçen gece içmiş geldi senden başkasını istemiyorum diye böyle aşık aşık bakıyordu bende öyle bakma dedim tuttu sarıldu omzumdan öptü bir istiyor gibi bir istemiyor gibi zamana bırakalım feln dedi bu ara da bu aralar maddi ve manevi sorunları var kendisinin ama onu anlayamıyorum ne yapmak istediğini kafamı karıştırıyor gerçekten 1.5 aydır bununla uğraşıyorum dayanacak gücüm kalmadı çok yoruldum psikolojik olarak 1.5 senedir evliyiz bu arada
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nerde calisiyo birde ailesi destekliyomu borcunuz cokmu
Yeni işe girdi güvenlik ama ailesi destek olmak istiyor ama kendisi sorumsuz olduğu için işine bile doğru düzgün gitmiyor ailesi ona kızıyor destek için biraz toparlanmasını bekliyorlar
O hala edilmemiş belli çocuk hala biraz ezilmesi gerek yanlış anlama olgunlaşmadan sana onun Hayri olmaz
Evet farkındayım
Ben bile 25 yaşında evlendim
Ben gerçekten seven insan ne olursa olsun bırakmaz düzelir sandım
Düzelir ama nasıl duzelir
Sana tavsiyem çok üstüne gitme onun
Gitmiyorum konusmuyoruz bile istekleri dışında
İyi zamanla düzelirsiniz merak etme sen
Düzelir mi
Düzelir düzelir merak etme sen hamile kaldı mı çocuk var mı
Yok bu süreçler olmadan şüphe vardı biliyordu olaylar olunca aldiririx istemiyorum dedi
Ooo çok kötü olmuş ve gördüğün rüyanın tabiri cikmistir
O da sende kesin rüya gormussunuzdur çocuğu aldirmasaydiniz keske
Aldırmadık sadece olduğunu şüphe ettik çıkmadı
Haa anladim inşallah olur olursa eviniz huzur dolar merak etme sen
İnşallah abla evde her akşam kuran açıyorum bu aralar evden çıkmıyor eve geliyor direk
Boşanmakstiyorsa boşan, kendini neden yıpratıyorsun ki
Yani evet bende öyle düşünüyordum ama sevmesem değer vermesem uğraşmam ki
İnan ki, tek taraflı olmaz bu , adam istemiyosa soğuduysa eskisi gibi bi sıcaklık olacağını Zannetmiyorum.. Tecrübe konuşuyor.. :)
Düzelmez mi
Onu sevdiğini onun için ailenden vazgeçtiğini söyle, ama çok ısrar ediyosa da boşan bi de yanlışlıkla çocuk falan yaparsınız valla olan çocuğa olur.
Söyledim köpek gibi yalvardım
O zaman boşan, gençliğinin baharındasın daha değmez
Boşversene ya yol yakınken bırak gitsin hayatına önündeki hüzel ve mutlu olacagın gunlere bak bence demekkı senı hıc haketmemıs
Evet belkide öyle ama bilmiyorum seviyorum da onun bana sarılması bile ilk günkü gibi kalbim atıyor
Sende iyi biliyosun ki tek bir kişinin sevmesi acıdan başka bişey katmaz sana neden en güzel günlerini boşa harcayasın ki
Ama ben annem ve babam gibi olmiyacaktim ya da korkularım var biliyorum onun gibi kimse sevmiyecek diye belki
İşte cesaret edememenin sebebi bu korkuların korku duvarlarını yık hayatın boyunca senden daha degerli kimse yok asla aklından çıkarma tek bir sefer dünya ya geliyoruz
Bilmiyorum
Kendi iç sesini dinlediğinde ne düşünüyosun
Bırakmak istemiyorum
Uzun yıllar psikolojik bir harbe kalbinin sürekli kırılmasına mutsuz olmaya hazırlıklı olacaksın ohalde senin sevginin ıkınızede yetecegını dusunuyorsan
e boşan sende. hiiiç üsteleme. Tamam de.
Evden de gitmiyor benim gidicek biryerim yok
keşke biri için aileni silmeseydin
Keşke
Alışmaya be anlamaya çalışın birbirinizi
Ben anlamaya çalışıyorum ama ne gururum kaldı ne birseyim aynı evde iki yabanciyiz denk gelmeyelim diye uğraşıyor kendisi ama birşeyler olsunda istiyor seviyor mu sevmiyormu anlayamiyorum
Seviyordur sevmese evlenmezsiniz. Dönem dönem herkesin dengesiz halleri ruhsal problemleri olur. Birbirinize daha çok sarılın anlayış gösterin. Zamanla her şey oturur. Her problemde boşanmayı ağzınıza almayın
Ben açmıyorum kendisi yapıyor gerçekten yalvardım ona ben yapma şans ver diye ama beni istemediğini söyledi
Niye böyle diyor peki bir şey mi yaptın
Hayır
Birbirinize sahip çıkın
Sahip çıkıyorum ama bana kimse çıkmıyor
Yaş geçtikçe olgunlaşır. yakıp yıkmak çözüm değil
Beklimmi bir şey yapmadan
İyi davranmaya devam et. Kavga edip huzursuz etme. Kendi haline bırak ama sıcak davran yanında olmayı bırakma
Yapıyorum onların hepsini ama hep beni itiyor seni ilgilendirmez vs diyor
Sorunlarınız neyse konuşarak çöZün yoksa soğursunuz git gide
Konuşmak istemiyorum diyor kafa açma diyor zamana bırak diyor
Tripli insanlada uğraşılmıyor
Gerçekten sorunlarımiz çözülmeyecek gibi değil ve o hatalı bana el kaldırdı vs ve ben uğraşıyorum
Sabret düzelir her şey biraz zaman sadece
Erken evliliğin sonu budur
Erken evliliğin sonu böyle olmuyor normalinde iyiken neden bir anda böyle oldu ya da zamanında neden böyle değildi