Hayatımın kararını vermek üzereyim (YARDIM)?

İsteme oldu beş altı saat önce, yedi kardeşler doğulu değiller hepsi okumuş ablaları çalışıyor İstemeden sonra yemeğe gitmişler bir ablası benim neden çalışmadığımı sormuş herkes okuduğum bölümün (anestezi) güzel olduğunu söylemiş. Ben çalışmayı tercih etmiyorum çünkü evlilik ve iş hayatını birlikte yürütemeyeceğimi biliyorum ve çok mutsuz olacağımı da biliyorum yapım gereği ama daha bugünden böyleyse ben ilerde çok üzülecek mişim gibi korkuya kapılıyorum ve ve bu sözlere maruz kaldıkça ailesi yüzünden evlenmekten korkuyorum onunla. Bende onun eşi cimriyse napayım sen benim ihtiyaçlarımı alıyorsun diyorum sevdiğim ise ablam evi geçindirmek manasında söyledi diyor dedi. Kendi eşiyle birlikte evi geçindirmek istiyorsa öyle yapsın ben o çalışıyor diye söz mü ediyorumda o bana çalışmıyor diye söz ediyor ne kadar rahatsız edici! Sizce napayım ben evlilikten soğuyorum böyle olunca. Sizce söz/nişan tarihi vermeden ayrılsam mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Ya lütfen yardım edin neden bir insan bir insanı eleştirir sahip olduklarıyla mutlu olmak varken banane kimin çalışıp calısmamasından kim be yaparsa yapsın ki
Hayatımın kararını vermek üzereyim (YARDIM)?