Vereceğin karar kaderim olacak yardım edin lütfen?

5 senelik bi iliskim vardı ben bursadayım o Ankara aynı unv okuduk hayatımda kimseyi okadar çok sevmedim sevememde 5 sene sonucta herkes biliyodu aileler herkes artık ciddiye dönecekti qma bir türlü ciddi adımlar atmadı sonlara doğru çok tartışmalara yapmaya başladık ayrılıklar geçirdik sonundada ayrildik 1 bucuk senedir ayrıyız ama hicbirseyi atmadım atamadım ara ara aradığım zamanlar oldu başlarda. Sonra hayatıma biri girdik önce iyi gelen biriydi sonra sevdim tabi onun kadar asla değil neredeyse 1 seneye yakın hayatimda aynı şehirdeyiz. Ben biliyorum Şu an hayatımdaki insan ya da bi başkası kim olursa olsun hani yıllar gecede içinde ukte kalacak biri olur ya benimde o kişi o işte. Acı çekecek aklıma gelicek biliyorum. Onca zaman sonra dün bursaya geldi gizlice buluştuk kimseye demedim kalbim git dedi içinde kalmasın sonkez konusyuk barışalım içimizde kalacak ben senin sevginin gücüne inandım yeniden deneyelim aramızdaki soğukluğu uzaklığı yitiren kadar başka konular için tartışmayalım dedi evlilik konularını diyor. Sonra olucak zaten uzatmak bende istemiyorum dedi ve gitti. Ve sabah Şu an hayatımdaki insanın bana evlenme teklifi etme hazırlığında olduğunu öğrendim yüzük almış okadar canim yandiki şimdi kalbim git mi diyo kalmi diyo bilmiyorum karar vermek gerek hangisi hakediyor bilmiyorum eğer evet dersem ailemden tüm sevdiklerimden uzak olmucam qma ömrümce o jcimde ukte kalacak ama gidersem de herkesten uzak olucam Ankara çok uzak ve Şu an hayatımdaki insan bunu hakediyormu bunun vicdanını nasil taşırım bilmiyorum. Sevgi gercekten neydi emek mi aşık olmak mı canım çok aciyo

Vereceğin karar kaderim olacak yardım edin lütfen?