Merhaba, ben içinden çıkılmaz bir haldeyim. Sizin görüşlerinizi duymak çok istiyorum.
Benim erkek arkadaşım bana karşı iyi niyetli ve destekçi davranıyordu bugüne kadar. Yüzük falan bile sipariş ettik geçen hafta. Ama benim takıldığım bir nokta var. Kendisinin on beş kadar kadın arkadaşı var ve hepsiyle çok yakın. Bir günlük tanıştığı kadınla bile arkadaş olup kadının evine yemeğe gidebiliyor. Şu anda tartıştık. Çünkü benden önce kızın biri onda on gün kalmış ve kızin onun pijamalarını giydiği fotoğraflar var bunu çok normal görüyor ve tekrardan bu şekilde gelebilir diyor. Kızın bir sürü fotoğrafı var farklı pijamalarını giydiği onun. Bu beni çok rahatsız etti. Ben varken bu kızla ben olmadan iletişim kurmasını bile istemiyorum. Bunun yanı sıra bana diyor ki biriyle yemeğe, biriyle tiyatroya, biriyle kampa gitmek istiyorum ama baş başa sen gelme. Aşkım cinselliğim senin ama kadınların bana samimi olmasını ve beni sevmesini seviyorum. Şu andaki kişilere takılıyorsun ama yeni kişiler de olabilir bu şekilde dedi. Onu kısıtlıyor ve karakterini değiştiriyormusum. Ayrılmak istiyor. Şartlarını kabul etmezsem. Ama bana bu şartlar metresligi andırıyor. Sevgilim ben onu evde beklerken bir kadınla gülüp eğlenip akşam benim yatağıma gelecek ve bu sık sık olacak. Hayali bile korkunç geliyor. Siz ne yapardınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer