Hayatım ile ilgili çok önemli karar? Ne yapmalıyım?

Ark merhaba; 1,5 ay süren bir ilişkim vardı. Her gün 25-30 dk arayla mesajlaşırdık. İlişkide çok tartışma olurdu benden ya da ondan kaynaklı. Ama tartımışmalarda aşırı sesini yükseltirdi, öfkesini kontrol edemiyor. Bazen egosit, kibir ifadelerini kullanırdı ve hoşuma gitmezdi. Sürekli tartıştığımız için de 3 ay ara vermek istediğini öfke için tedavi olacağını hatta 1 ay sonra arayıp belki de görüşmek istemeyeceğini söylemişti. Ben de buna izin vermedim. Birlikte mücadele edelim dedim. Neyse yine tartışmlar oluyordu ve ben hep özür dileyendim. Ki illaki benim de hatalarım olmutur. Neyse en son tartışmada süreki özür döngüsüne girdiğimi ve eğer ilişkiye devam edersem saygınlığımın onda biteceğini söyledi ve ben de ayrılmak istediğime dair mesaj attım ve sonra pişman oldum tekrar şans istedim neyse o arada da ayrılma mesajını attığım için misilleme yapmak istediğini ve hatalarımı yüzüme söyleyip buluşalım yarın dedi. Ben de okey dedim ama içim rahat değidli. Ben de görüşemeyeceğimi söyledim sonra sinirlenip "haysiyetsiz, şerefsiz, adi köpek, şeyimde değilsin, mikrop, yallah , sürümsürüm sürün, istekli" dedi. Şok olup kpattım ve özür diledi daha sonra arayıp. Ayrılığın 4. haftasındayım özür dileyip tekrar özlü sözler paylaştı. 2 gün önce de konuştuk çok pişman olduğunu ve ağlayarak benden gitmek istemediğini söyledi" ben nn napıcammm? Seviyorum ama korkuyorumm ! Aklım kalbim arasındayım. Sizce değişir mi? Sizce affetmeli miyim? Karşı cins erkek. 37 yaşında. Ben de 32 .
Hayatım ile ilgili çok önemli karar? Ne yapmalıyım?