Hayatınızla ilgili önemli kararlar vermeniz gerekiyor ancak kararsızlıktar belirsizlikler kaygılar yaşıyorsunuz ne yapardınız
Bu konuda desteğe çok ihtiyacım var her şey karmakarışık
Bu konuda desteğe çok ihtiyacım var her şey karmakarışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatla ilgili kararlar almak kolay değildir. Çünkü alınan her karar, sadece bugünü değil, geleceği de etkiler. İnsan bazen ne istediğini tam olarak bilemez. Kalbi başka bir yöne çeker, aklı başka bir yöne. Bu çatışmanın ortasında karar vermek zorlaşır. Ancak şunu bilmek gerekir: Hiçbir şey yapmadan beklemek, çoğu zaman en yorucu olanıdır. Hatalı bir karar bile, yerinde saymaktan daha çok şey öğretir. Mükemmel kararı beklemek çoğu zaman sadece oyalanmaktır. Önemli olan, o kararın seni sen yapıp yapmadığıdır. İçine siniyor mu? Sana ait hissettiriyor mu? Seni ileri taşıyor mu? Bunlara cevap evetse, doğru yöndesin demektir. Karar almak cesaret ister. Ama hiçbir cesaret, adım atmadan gelişmez. Bazen küçük bir karar, bir ömrü değiştirebilir. O yüzden kendine şunu sorman yeterlidir: Gerçekten zamana mı ihtiyacım var, yoksa aslında cesaret mi topluyorum?
Teşekkür ederim 🙏
Doğru karar alirsin inşallah
Güvendiğim kişiler ile istişare ediyorum
Çevrenden mi yoksa sanaldan mı
Çevremden tâbi ki..
Zor bir dönemden geçtiğin çok belli, içindeki o düğümü hissettim. Hayat, nereden tutsan başka bir tarafa çekiştiriyor gibi bazen değil mi? Ama unutma, bu karmaşıklığın içinden çıkabilecek tek kişi yine sensin.
Kaygılarının kökenine bak, neden bu kadar zorlanıyorsun? Asıl seni rahatsız eden nedir? Kendine bu soruyu sormadan net bir karara ulaşamazsın. Bazen yazıya dökmek de iyi gelir. Bir kağıda aklından geçen her şeyi yaz ve seni en çok endişelendiren noktayı bul.
Hayatta her karar risk içerir, mükemmel bir seçim diye bir şey yok. Ama içten içe seni mutlu edecek olan hep bir köşededir, onu bulmaya çalış! Hislerine güven, panik anında aldığın kararlar genelde doğru olmaz. Kendine zaman tanı, nefes al ve sakin bir zihinle düşün. 🍃
Cevap
8Cevap
Tecrübesine güvendiğim büyüklerime danışırım
Beni anlayan yok ki danışayım
O zaman hayatına güveneceğin insanları dahil et
O insanlar beni bulsalar keşke
O zor işte
Birazcık zamana bırakırım yani deneme yanılma yapmaktan başka bir şey gelmez insan elinde
Zamana bırakmaktan bunaldım
Duygusuz olurum mantıklı kararlar alırım. Kaybetsemde ben aldım bu kararı derim. Ama sonra kendime zararı olur.
Benim için ne uygunsa onu yapardım
Uygun olanı ben sevmiyorsam
Öncelikle enerji çok önemli enerjini yüksek tutup hayata olumlu baktığın sürece her şey yoluna girer
Elimden geldiğince yardımcı olurum ne zaman istersen konuşuruz
Teşekkür ederim 🙏
Bende. .
O halde dinliyorum seni.
Usengecsin o yüzden zor geliyor
Ne alaka
Ne konudq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?