Kişilik & Karakter Hayat Ve Kararlar? yagmurr56 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Okulda çok sessiz olan asosyal olan bi insan mezuniyete gidebilir mi gitmelimi arkadaslar lütfen çok acil? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayat Ve Kararlar? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki gitmelisin. Lütfen böyle düşünme. 0 20 Yorumla yagmurr56 +1 yıl Sen olsan ne derdin peki sessiz bi kız var hiç konusmuyo sesini hiç duymadın mezuniyete gelmiş ne derdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidip yanına tanıştırdım. 😊👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışırdım. 😎👍 Yorumla yagmurr56 +1 yıl Tanıyosun zaten tanışıyosun sınıfta çok sessiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam. Muhabbet ederdim onunla. Sohbet ederdim. :) Yorumla yagmurr56 +1 yıl Bütün sene susmuş hiç konuşmamış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne var ki? Önemli olan muhabbet etmek. Arkadaş olmak. Kişilik daha önemli. :) Yorumla yagmurr56 +1 yıl Yani böyle bi kız var ve geldi ne düşünürdün Yorumla yagmurr56 +1 yıl Ailesine çok sessiz dermiydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asla demem. Aksine onunla arkadaşlık kurmak isterdim. :) Yorumla yagmurr56 +1 yıl Peki erkek olsan demiyim erkeksin zaten bi kız var hiç konuşmamış susmuş hep mezuniyette görüyosun sesini bile duymamıssın ne derdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada hayalin ne? Ne olmak istiyorsun? Sınava girdin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey farketmez. Yine de onunla konuşmak isterdim yanına gidip. :) Yorumla yagmurr56 +1 yıl Çocuk Gelişimi okuyorum lise son Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel. Umarım kazanırsın. Matematik ten yapamadigin olursa at soru. 😊 Yorumla yagmurr56 +1 yıl Teşekkürler ama benim sorunum şu böyle bi kız mezuniyete gitti diyelim sen ne düşünürdün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü bir şey düşünmem. Aksine yanına gidip konuşurdum. :) Yorumla yagmurr56 +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey sorabilir miyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaş olmak ister misin? 😊 Yorumla
kolaliseker Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gitmelii 0 15 Yorumla yagmurr56 +1 yıl Ama sınıf hiç sesini duymamış Yorumla kolaliseker +1 yıl İlla ki duymuştur Yorumla yagmurr56 +1 yıl Sen olsan ne düşünürdün peki onun hakkında Yorumla kolaliseker +1 yıl Hiçbişey Yorumla yagmurr56 +1 yıl Mezuniyete gelse? Yorumla kolaliseker +1 yıl Yine bişey düşünmem okuduğun okuldan mezun olmuşsun mezuniyette gitmek hakkın değil mi niye diğerlerinden ayırıyorsun kendini ahahsgshs Yorumla yagmurr56 +1 yıl Bi keresinde bi kız sessiz olduğum için bana bari mezuniyette oyna dedi Yorumla kolaliseker +1 yıl Kimsenin düşüncesi önemli değil olduğun gibi davran utanma Yorumla yagmurr56 +1 yıl Mezuniyette en kötü ne olur peki böyle bi kız olduğum için Yorumla kolaliseker +1 yıl Senin gibi birçok insan var niye "böyle bi kız" diye ötekileştiriyorsun kendini, korkma bişey olmaz git mezuniyete ve utanma ortama ayak uydur Yorumla yagmurr56 +1 yıl Ama onlar konuşkan Yorumla kolaliseker +1 yıl Sen de sohbete katıl ya da senin gibi biri yok mu sınıfta Yorumla yagmurr56 +1 yıl Yani sen olsan asosyal bi kız gelse mezuniyete ne derdin Yorumla kolaliseker +1 yıl Hiçbişey demezdim. Asosyal kızın gelip gelmemesi beni ilgilendirmiyor ve sınıfındaki kişilerde benle aynı düşüncededir kafanda kurup kendini korkutma Yorumla yagmurr56 +1 yıl Yani tüm yıl boyunca sesini duymaman peki sorun olmazmıydı Yorumla
bayançelik Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Gitmelisin 0 2 Yorumla yagmurr56 +1 yıl Ne olur sence en kötü ne derler Yorumla bayançelik +1 yıl Sen kendin için yasa başkası için değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabiki gitmelisin. Lütfen böyle düşünme.
Sen olsan ne derdin peki sessiz bi kız var hiç konusmuyo sesini hiç duymadın mezuniyete gelmiş ne derdin
Gidip yanına tanıştırdım. 😊👍
Tanışırdım. 😎👍
Tanıyosun zaten tanışıyosun sınıfta çok sessiz
Tamam. Muhabbet ederdim onunla. Sohbet ederdim. :)
Bütün sene susmuş hiç konuşmamış
Ne var ki? Önemli olan muhabbet etmek. Arkadaş olmak. Kişilik daha önemli. :)
Yani böyle bi kız var ve geldi ne düşünürdün
Ailesine çok sessiz dermiydin
Asla demem. Aksine onunla arkadaşlık kurmak isterdim. :)
Peki erkek olsan demiyim erkeksin zaten bi kız var hiç konuşmamış susmuş hep mezuniyette görüyosun sesini bile duymamıssın ne derdin
Bu arada hayalin ne? Ne olmak istiyorsun? Sınava girdin mi?
Bir şey farketmez. Yine de onunla konuşmak isterdim yanına gidip. :)
Çocuk Gelişimi okuyorum lise son
Ne güzel. Umarım kazanırsın. Matematik ten yapamadigin olursa at soru. 😊
Teşekkürler ama benim sorunum şu böyle bi kız mezuniyete gitti diyelim sen ne düşünürdün
Kötü bir şey düşünmem. Aksine yanına gidip konuşurdum. :)
Hmm
Bir şey sorabilir miyim?
Arkadaş olmak ister misin? 😊
Gitmelii
Ama sınıf hiç sesini duymamış
İlla ki duymuştur
Sen olsan ne düşünürdün peki onun hakkında
Hiçbişey
Mezuniyete gelse?
Yine bişey düşünmem okuduğun okuldan mezun olmuşsun mezuniyette gitmek hakkın değil mi niye diğerlerinden ayırıyorsun kendini ahahsgshs
Bi keresinde bi kız sessiz olduğum için bana bari mezuniyette oyna dedi
Kimsenin düşüncesi önemli değil olduğun gibi davran utanma
Mezuniyette en kötü ne olur peki böyle bi kız olduğum için
Senin gibi birçok insan var niye "böyle bi kız" diye ötekileştiriyorsun kendini, korkma bişey olmaz git mezuniyete ve utanma ortama ayak uydur
Ama onlar konuşkan
Sen de sohbete katıl ya da senin gibi biri yok mu sınıfta
Yani sen olsan asosyal bi kız gelse mezuniyete ne derdin
Hiçbişey demezdim. Asosyal kızın gelip gelmemesi beni ilgilendirmiyor ve sınıfındaki kişilerde benle aynı düşüncededir kafanda kurup kendini korkutma
Yani tüm yıl boyunca sesini duymaman peki sorun olmazmıydı
Gitmelisin
Ne olur sence en kötü ne derler
Sen kendin için yasa başkası için değil