Kendimi
Sevgilimi
3. Şahısı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çoğu insan böyle durumlarda hep kendini suçluyor. Hayatı hep kendinde arıyor. Fakat bu kişinin suçu olduğuna inanmıyorum. Bu tamamen yapanın suçudur. İlişkilerde eksiklikler elbette olabilir. Hiçbir insan, hiçbir zaman mükemmel olamaz. Karşına alırsın adam akıllı konuşursun. Bakarsın olacağı varsa olur. Olmaz ise herkes kendi yoluna bakar. Tutup aldatma olayına girmek çok hoş bir durum değil bana göre. Ve bu tamamen yapanın suçu.
keşke sevgilimi ve kendimi diye bir seçenek koysandın. Eğer hayatıma aldığım kişi beni aldatıyorsa ilk önce onu beni aldattığı ve sadık bir adam olmadığı için suçlardım. Sonrasında ise düzgün bir adam bulamadığım için kendimi suçlardım. Seçimlerimiz yaşantımızı belirler. Eğer düzgün adam seçemiyorsak bu bizim hatamızdır. Dışarda milyonlarca düzgün adam var ve biz en çürüğünü seçim hayatımıza koymuşuz. Bu noktada tek yapacağımız şey o haysiyetsizi hayatımızdan çıkarıp bundan ders çıkarmamız olacak. İnsanları iyi analiz etmeyi öğrenmeliyiz. Hayatımıza iyi insanları sokmalıyız. Unutma yalnızlık bile çevremizde kötü insanların olmasından daha iyidir.
Şimdi bu hikaye kız bilmiyorsa gider ona söyledim ikimizi yürütmüş gudubet derim
A) kızla toplu söver intikam alırız bir daha gün yüzü göremez.(ki bu olması gereken seçenek)
B) Kız beni suçlar onu da yolmak zorunda kalırım bdkdjr
C) Tüm bunların dışında herkes her şeyden haberdar ve buna rağmen birlikte önce kızı sonra exe geçerim ki en güzel sona kalsın.
Aldatan insanlar gün yüzü görmeyin. Islak terlikleri giyin kafanıza kuşlar pislesin buzluktaki dondurma kutusundan taşlar çıksın. Gülümsemek haram hayat zindan olsun. Soyunuz kurusun yok olun inş. Birine bağlı kalmak çok da zor değil. Karaktersizler.
Saygıdeğer hanımefendiler erkeklere belli etmeden gizli bir cinsel devrim yaptılar. Artık her kadının üçer dörder tane flört ettiği erkek var. Evlenseler bile sosyal medyadan çoğunun ilişkileri sürüyor. Artık evlilik sadakat kanaatkarlık eşe bağlılık kavramlarını rafa kaldıran kadınlar hep daha kaslı daha uzun boylu daha yakışıklı ve daha zengin erkeği arzuluyorlar. Günümüzde seven evlenen ve kadınlara güvenen erkek kelimenin tam anlamıyla enayidir. Boynuzlanmak istemeyen erkek yalnızlıktan şaşmaz.
Cevap
27Cevap
İhanet durumunda suçlu olan elbette bunu yapan kişidir. Sonunda sonucu değiştirmeyecek olan bir dava bu aslında boş bir şey yani
-Böyle bir olay yaşamadım,(eminim) yaşamış olsaydım kendime kızardım (tercihimden ötürü) kadının hayatıma girmeden gösterdiği paterni (çeşitliliği) göremediğim için...(sazan gibi her kadına yürümek anlamsızdır) Birde birini hayatınıza aldığınızda dünyanızın merkezine koyuyorsanız illaki bu veya buna benzer şeyler yaşamanız olası... bu benim şahsi düşüncem.
Ne kendimi ne de aldatıldığım kişiyi suçlarım ben, aldatandan başka suçlu olmaz ortada. Evli olup dahi kendilerini bekar olarak tanıtanlar varlen aldatıldığım kişide aslında aldatılmış olabilir, o yüzden tüm karaktersizlik tek bir kişiye ait olmuş oluyor o da sevgili kişisi.
İlk aldatan, ikinci olarak aldatmaya sebep olan suçludur. Aldatan kişi sadakat sorumlululuğu içerisinde olduğu için uber suçlu. Sebep olanın özel birine karşı sorumuluğu yok lakin burada devreye vicdan, etik giriyor. O da herkeste farklı.
Aldatmak ve ona ortak olmak gurura ve kişiye yönelik yapılan en ucuz saldırıdır, bana göre.
Ortada benden yana bir eksiklik olduğunu hiç bir zaman düşünmem çünkü ben ilişki konusunda fazla fazla gerekeni yapan biri olduğumu biliyorum. Karşımdaki insan doyumsuz olmasa zaten o yola girmez. O yüzden tek suçlu tatminsizliğinden dolayı karşı tarafın olur.
Aslında kendimi de suç bulmam.
En yakın seçenek bu olduğu için seçtim.
Herkes kendine yakışanı yapar.
Kolay olan her zaman karşındakini suçlama yönetimidir.
Empati herkesin yapabileceği bir şey olmadığını çok uzun zamandır biliyorum.
Kendimi suçlamazdım sanırım çünkü ilişkiyi bu yöne götürecek bir şey yapacağımı zannetmiyorum.
Olan olmuş diyip yasımı tutar köşeme cekilir üzülürüm
İlk önce sevgilimi suçlarım. Çok büyük olasılıkla zaten benimle sevgili olduğunu gizleyip onu da idare etmiştir. Beni bildiği halde kabul ediyorsa ikisini de suçlarım.
Kendimi suçlamam zaten gerekeni yapmışım. Öbür kişiliksizleri suçlar idim.
Kimse. Suçlanacak bir durum bu değil çünkü hastalık. Karakter yoksunu olan kişilerin hastalığı. Bunu yapan kişinindir suç başkasının olamaz
Kendimi asla suçlamam. Sevgilimi ve sevgilimin beni aldattığı kişiyi suçlardım. İkisi de karaktersiz sonuç itibariyle.
Aldatılacağımı öğreneceğim ve bir suçlu mu arayacağım, hayır, dilim lal gözüm kör olur ve kesinlikle o aldatanla ömür boyu muhatap olmam.
Beni aldatan sevgilim suçludur ilişkiden memnun değilse söylemeli ve ayrılmalı. Aldatmak bir hata değildir bir tercihtir.
Aldatan kişi suçludur. Kendimi asla suçlamam. Normal şartlarda bile sevgilim varmışcasina karşı cinsle mesafeliyim. Ben bu kadar kendimi korurken karşı taraf bana ihanet etmeyi seçmişse o kaybeder.
Kendimi suçlarım , nasılda göremedim mutsuz olduğunu diye
Sevgilim tabi ki. Eğer buna izin veriyorsa zaten baştan kaybetmiştir. Bütün mesele sadakatsiz olan tarafta. Aldatılan tarafla alakalı hiçbir durum yok.
Ben direkt suçlamam. Suçluyu belirler sinsice intikam alırim. Ne için intikam aldigimi anlamaz ama. Aşırı asil takilip aşırı fosil olan biriyim 🔞
Suçlamak için bile uğraşmam. Değmezler. Sizi takmamış ki aldatmış bir de kim suçlu kim değil diye enerjinizi mi harcayacaksınız?
Kimseyi suçlamam. Şaşırmam bile çünkü her zaman kendimi ihtimallere hazırlıklı tutarım. Aldatanı da anasının vajinasına geri yollarım
Doğu perinçek olurdu herhalde 😂 ya cevabı bilinen sorular niye soruyorsunuz ortada bir halt var yiyen iki kişi var
kendimi
nasııl fark edemedim bunu derim be
Aldatılmamdan nemalanmaya çalışan yakın çevremi suçlardım heralde.. çünkü bu tiyatronun izleyicisi olmasan çok da bi şey ifade etmez aldatılmış olmak
Olmasa*
Aldatilmadim ama sevgililerimi çok aldattım
Nasıl farkedemedim bu kadar sahtekar oluşunu der ona hayiflanirdim
Bana kim sadakat sözü vermiş ve tutmamışsa suç sadece onundur
İlk kendimi suçlarım. Benim seçtiğim insan nasıl bu hale geldi diye
Kendimi neden suçlayım? Tamamen saçmalık! Yapan kişiyi suçlarım
İnandığım güvendiğim için kendimi suçlardım...
Tabi ki sevgilimi böyle bir halt yiyeceğimi nerden bilecektim.
Kendimi suçlamazdım. Bana o güveni veren ve aynı zamanda ihanet eden kişiyi yani sevgilimi suçlardım.
Kimseyi suçlamazdım kimseyede hesap sormazdim. Aldatan insan basit insandır basit insanları da hayatınızdan tüküreceksiniz :d
Sevgilimde suçlu 3. Şahısta suçlu
Sevgilimi tüm suçlu o karaktersiz
Tabii ki sevgilimi kızın haberi varsa da ilişkisi olduğundan kızı
Sevgilimi tabiki. Beni aldatan o.
Sevgilimi ve üçüncü şahısı
Güvendiğim için kendimi suçlarım.
Herhalde aptallığıma yanarım :)
Seni suçlardım heralde
Kendimi suçlardım güvendiğim için
Kimseyi suçlamam. Sevgilimi silerim çoktan
Aldatmak bağlanma sorunu olan kişilerde olur !!
Ben buna neden izin verdim?
Aldatan suçludur kilit nokta o
Aldatan karakterizdir biz ne yapmisiz
Sevgili karaktersizliği
Sevgilim elbette
Karşısı
Sevgilimi.
Sevgilimi.
Sevgilim
Önce aldatanı
Tabiiiki pic sevgilim suçlu
Sevgilimi