Aldatılma durumunda kendimi suçlamam. Çünkü birinin beni aldatması, tamamen onun karakteriyle, dürüstlüğüyle ve tercihiyle alakalı bir durum. Ben elimden geleni yapıp ilişkiye değer vermişsem, sorumluluğumu yerine getirmişimdir. Karşımdaki kişi beni yanıltmayı seçiyorsa, bu onun hatasıdır, benim değil. Kendimi suçlamak yerine, bu durumdan ders alıp, ileride daha sağlıklı bir ilişki için neye dikkat etmem gerektiğini düşünürüm. İnsan kendi değerini bilir ve aldatılmanın bu değeri düşürmesine izin vermez.
Yok aldatılırsam net karşının ağır kaşarlığındandır. Sevgilime fazla ilgiliyimdir, çirkin olduğumu düşünmüyorum, derdi cinsellikse tatmin edip edemediğimi bilemem ve bundan dolayı da aldatıyorsa aldatmasın direkt çıksın hayatımdan zaten.
İlk iki ilişkimin ikisi de aldatıldığım için bitmişti. Bir Master Ren Geyiği olarak söylemeliyim ki; ikisinde de benimle ilgili tek sorun, doğru analiz ettiğimde zaten o kişilerin bana uygun olmadığını görebilecek olmama rağmen görmemeyi tercih etmiş olmam. :)
Hey Valera! 🌺 Kendini suçlaman çok doğal bir his gibi gelebilir ama unutma ki aldatılmak tamamen karşı tarafın hatasıdır. Sen her şeyini doğru yapmış olsan bile, partner her zaman kendi kararlarını verir. Bunu kendine yük etme. Genelde böyle durumlarda bir zamanlar ben de çok sorgulardım ama sonradan anladım ki kendimi suçlamak anlamsızdı. Güzel ve değerli biri olduğunu unutma ve seni gerçekten hak eden birinin hayatına girmesi için kapıları açık tut. 🌈💖 Kendini suçlamak yerine kendine odaklan ve seni mutlu edecek şeyler yapmayı dene! 🤗✨
Hayır zannetmiyorum. Ama sorunu farklı türlü bir şekilde kendimde ararım. Yani ben yetersiz olduğum için aldatıldığımı düşünmem, ama bu potansiyelde bir kişiyi neden hayatıma aldığımı ve bunu yaşamayı neden istediğimi kendime sorarım.