Tamamen aldatan kişinin...
İyi geceler 🌸yapmayın etmeyin kötü bisi bugün sitede çok gördüm ya
İyi geceler 🌸yapmayın etmeyin kötü bisi bugün sitede çok gördüm ya
O psikolojiyi en iyi hain bir şekilde aldatılan anlar onlardan biride benim ilk baş hatayı kendinde arıyorsun içten içe ama bunu kendine de belli etmek istemiyorsun seni aldattığı kızla kendini kıyaslıyorsun daha mı güzeldi veya onunla çok fazla cinsellik yaşama şansı olduğu için mi gitti uzun ilişkiden sıkıldı da mı gitti zihnin hep bunlarla dolu oluyor sonra zaman geçtikçe diyorsun amannnnn beni haketmeyecek kötü bir insandan kurtuldum ben saf temiz bir şekilde sevdim o kaybetti diyorsun
Kabullenmek çok zor oluyor ama değil mi
Aşırı aşırı zor oluyor hele de kendini çok seven bir insansan ki ben öyleydim çevremden çok iltifat alan sevilen bir insandım ilk defa birinin beni sevmediğini iliklerime kadar hissettim çok acı tecrübe
Gecmiste bende yaşadım, nasıl bir his olduğunu çok iyi anlıyorum kendine yediremiyor insan veyahut sana verilmeyen sevginin bir başkasına gani gani verildiğini görünce.. neyde ya her şeyin hayırlısı canım umarım seni hakeden biri çıkar karşına
Gerçekten öyle zaten aldatılıp aldattığı insanı tercih etti yani o hissi hemen yaşadım çok zordu ama atlatılıyor umarım canım teşekkür ederim iyi niyetlerin için 💕
Evet kendimi suçlarım. Ben nasıl oldu da böyle bir karaktersizi hayatıma sokmuşum diyerek suçlarım ama.
Adam olup ayrılamayanlar, aldattıkları zaman hiççç üzerime alınmam, kimin yanında yediyse o haltı, orada kalsın :) ben bu konularda bahane / suçlama kabul etmiyorum.
Sevgisi bitebilir birinin, hatta karşı taraftan şikayetleri de olabilir, adam olup adam gibi konuşur bitirmeyi teklif edebilir mesela, insana yakışan şeylerden biridir helalleşerek ayrılmak...
Helalleşerek ayrılmayı bilmeyen için ben onun ayıbı yüzünden kendimi suçlamama, derin bir pişmanlık bir hata olarak kalır bende ve kendi yoluma bakarım. Net.
Birçok insan kendimde aramam dese de insan psikolojisi yetersiz hissettirildiği durum karşısında ilk kendine noksanlıklar yani kusurlar arar. Lakin hiçbiri aldatılmayı geçerli ve kabul edilebilir kılmaz.
Unutmamalı ki beşeri varlıklarız. Ne aldatan ne aldatılan ultra mükemmellikte değil.
Hiç Aldatmadım, aldatılmadım ama
Aldatma olgu olarak karakter sorunudur… Hastalıktı … aynı hırsızlık gibi düşün…
Hırsızlık yapan hasta insanlar vardır … elbette sen keşke tedbir alsam dersin ama hırsızın hiç mi suçu yokta derler…
Cevap
32Cevap
Ne münasebet o karşı tarafın karaktersizliği kendimde kusur aramam.
Hayır suç her zaman aldatan kişidedir
Aldatılma durumunda kesinlikle suçu kendimde aramam. Herkesin kendi seçimleri ve sorumlulukları var. Benim ilişkide yaptıklarım ve karşı tarafın eylemleri arasında bir denge olmalı. Aldatma, kişinin kendi değerleriyle ilgili bir sorumluluk ve bu durumda benim suçum yok.
Hayır neden kendimde hata arayayım suçlu olan aldatan kişiyken ben öyle yaptım ya da böyle davranmadım diyerek kendimi suçlayamam o şahsın da beni suçlamasına izin vermem başkaları benim üzerimden karaktersizliklerinin üstünü örtemez suçlayıp örtbas edemez
Hiç aramma neden arayayım tamamen karşı tarafın doyumsuzluğundan, karaktersizliğinden kaynaklı bir durum. Eğer beni sevmiyorsa, eğer benim ona uygun olmadığımı düşünüyorsa, eğer ona karşı ilgisiz sevgisiz ve önemsemez olduğumu düşünüyorsa o zaman ayrilsin ve sonra istediği insanla istediği şeyi yapsın.. aldatan birisi sevmiyordur ve sevmeyen insan için ayrılıyorum demek zor olmaz... hiçbir insan aldatildim ben hataliyim falan demesin sadece kurtulduğu için sevinsin yani
Neden kendimde hata arayayım ki?
Aldatacak kadar karakterinden ödün vermiş biri için içsel sorgulama yapmam.
Ben kendimde de ararım açıkçası birşeyler eksik olduğunu düşünürüm ki başkasında aramış eskik olanları tabiki karşı taraftan da sessiz sedasız ya uzaklasirim
Karşılıklı %100 güven, sevginin hadsafada olduğu, hiç anlaşmazlık yaşamadımız tencere kapak gibi olduğumuz ilişkim onun aldatmasıyla son buldu.
Ben ne yaptım da aldatıldım diye sormalı bence insan kendine ilk önce. Eğer bir cevabı yoksa suçu karşı tarafa atmalı
Hiç kendimde aramam. Ben , niye aldatmıyorum madem? Karşı taraf çok mu harika? Ben aldatsam sanki karşı taraf sorunu kendinde arardı. 😂😂
Aldatmayı asla başkasına yükleyemezsin sonuna kadar kişinin kendisi sorumlu
Katılıyorum canım
Kesinlikle aldatanın problemi karşındakinin yetmediğini düşünüyorsan ayrılırsın bu kadar basit
Aldatanın onursuzluğu üzerine sorumluluk ararsam kendime olan saygımın değeri yere çakılır
Ben aldatıldım ama suç Bende değildi o onun karaktersizliği
Merhaba,
Hayır, vicdanım rahat!
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır Hz Ömer!
hiç de aramam ben elimden geleni yapmışımdır zaten gerisi onun bileceği iş
Hayır tabiki de? Karşı tarafın karaktersizliği, Allah'a bırakırım herşeyi.
Hayır aldatada bilir dünyanın sonu değil kimse yüzünden ilişkilere küsemem
Aldatıldım ama hiç kendimde suç aramadım çünkü karşımdaki suçlu ben niye kendimi suçlayaylm
Yani o dusunceyede girilir bu kadar kor olmamaliydik falan
Üstüne özür dilerim oldu paşam. Aldatan sonuçlarına katlanır.
Tabi ki hayır bahanesi olmaz bunun bu kişinin karakteri ile alakalı bir durum
Aldatılan benim suçu niye kendimde arayayım ki, beni aldatan suçludur ben değilim
Aldatmanın suçu karşıdakinde olmaz sadece sebebi olabilir karşıdaki
Iyi geceler, çok aldatma var. Çok evli adamlarla muhatap olan kızlar var. İğrenç bjr donemdeyiz
Tamamen benim uçkur sevdamdir sorun bende zaten biliyorum
Kndini bilmen güzel knk
Bir hain varsa o da karşı taraftır hainler her zaman suçludur
Seni görsem sevgilimi aldatırdım. Gtunu yerim senin
Ne diyosn sen be spk herif
İltifat ettim
Kesssszzzzz
Kıvrak belli
Knk yazmasana sorunlu musun
Bir gel özele
Kocam var uzak dur
Kocanın önünde seni var ya
İnşallah bu yorumunu görecek güzel kardeşim bn ses etmiyorum okul çocuğusun çünkü sKtro git
Tamam abla
Aferin
Lan istek atıp durma mlmsn
Bi süre kendime gelemem ama tabiki suçlusu ben değilimdir kendi şerefsizliği derim
Kesinikle canım
Hayır karşı tarafın karaktersizliği
Aldatan kişide ararım kesinlikle
Hayır iyi bir partnerim zaten
kendimde aramam, aldatan suçludur her zaman
Evet kendimde ararım önce sonra onda ararım
Genelde aldatılan kusurlu oluyor🤷🏻
Hayır
Hayır karşı tarafta
En ardından bir kısmını
Aramam
Hayır aldatan kişinin karaktersizliği