Aldatan biri eğer kadınsa, duygular bitmiştir ve pişman olması biraz zordur. Aldatan taraf erkekse, çok pişman olunuyor. Her türlü durumda, aldatanı aldatmaya gerek yok.
Aldatılırsanız, intikam almak adına siz de aldatır mısınız?

Aldatan biri eğer kadınsa, duygular bitmiştir ve pişman olması biraz zordur. Aldatan taraf erkekse, çok pişman olunuyor. Her türlü durumda, aldatanı aldatmaya gerek yok.
Aldatılırsanız, intikam almak adına siz de aldatır mısınız?
Aldatıldım aldatıldığımı öğrendiğim andan itibaren duygularımı sakin biri çekip almış gibi hissettim gözümde değeri bitti intikam bile almak istemedim o derece sıradanlaşmıştı uğraşmam ben aldatan insandan kurtulmuşum en büyük mükafat bana ✨
Tertemiz. En iyisi de bu zaten. sevindim adına :)
Teşekkür ederim ✨🌸
Aldatanı altını üstüne getirme ihtimalim var kendi beynini manipüle etmek gibi ama başkasını yara bandı gibi kullanmak da ruh hastası gibi o ne öyle. Oynayacaksam o kişinin beyni olur. Tabi Düşmanımın başına gelmesin.
Saçmalıktan ibaret. İntikam alsan bile bunu o kafa yapısındaki kişi anlamaz ki olan kendine olur kendini yorarsın, hayatından çıkıp gitmek sessizcesi en kudurtanı. Tüm intikamlara bedel.
Hayır çok saçma bir şey zaten.. karaktersiz insan aldatır.. ve bunu sırf intikam için yapan da ondan farkı kalmaz.. beni. kaybetmek en büyük ceza olacağı için hayatımdan silerim yeterli olur.. bir daha da affetmem..
Cevap
4Cevap
Bensizlikle kendisini cezalandıran bir insandan intikam alma gereksinimi duymam..
Hayır bana yapılanı asla asla başkasına yapmam benim ne farkım kalır o zaman ama farklı şekillerde intikam alırım tabiki ve aldım da zaten 🙂
Canımı çok yakarsa intikam alırım ama aldatarak değil saygınlığımı yitirmeden elimi kirletmeden yaparım😏
Hayir ders aldiracak ve oyle bir seviyeye dusurmeyecek bir intikam alabilirdim.
İlla onun gibi aşağılık olacak halim yok. Defolsun gitsin.
Aldatan kendine yapar, işim olmaz öyle basit hareketlerle.
Yok aldatmam. Eskisinden daha çok parlamam intikam etkisi yaratıyor nasılsa.
hayır. o karaktersizse ben neden karaktersiz oluyom kardes
Hayır cünkü onun yaptıgı hatayı bende yapmıs olurum
hayır onun yaptığı karaktersizliğin aynısını yapmam, kendime de yakıştırmam
Hayır böyle saçma hareket yok
Hiç öyle şeyler yapmadım... gerek yok
Hayır. Kendime yakıştırmam
Ayrılırım
Aldatmam, intikam almayı pek beceremem.
Hata hataile cevap olmaz
Asla öyle bi alçaklığı kendime yakıştırmam
Bende aldatırım ki yapmışlığım çok
O seviyeye düşmem sanırım