Geçen yolda yürürken yanımdan geçen bir delikanlı telefonda "o beni kesin aldatmıştır diye ben aldattım kanka" dedi...
Değişik bir bakış açısı.. Sorayım dedim
Geçen yolda yürürken yanımdan geçen bir delikanlı telefonda "o beni kesin aldatmıştır diye ben aldattım kanka" dedi...
Değişik bir bakış açısı.. Sorayım dedim
bu doğal olarak olan bir şey bu telefonda konuşanu boşverelim. sevgilimin beni sevmediğini/aldattığını düşünürken benimle flörtleşen sevgilim olduğunu bilmeyen birine bir tık yüz vermiş olabilirim. sonuç olarak onu ghostladım oradan çıkışta ama insan içten içe yaralanıyor ve can simidi olarak birine bakınıyor ben ne kadar üzgün hissetmesem de sorguluyordum. bunlar bilenen şeyler üzgün insanların etrafında neden bu kadar teselli edici abazan/kezban var sanıyorsun.
aldatıldığımı ortaya çıkarınca da üzüldüm ve sanki alnımda kalbi kırık yazıyor gibi ne kadar yüzünde hayır olmayan erkek varsa karşıma çıktı bir süre
Tuhaf soru ama öyle biseye şahit oldum yıllarca aldatılan ve boşanma yan tanıdım kadın vardı yanımda aldatılan kadın aldatır dedi ve telefonunu elime vermiş ti otel odasında uygunsuz fotoğrafını gördüm sonra çekti elimden panik yaparak
aldatmam tabi ki de.. aldatmak iğren. bir şeydir. hiç bir haklı nedeni olamaz.. aldatıldığımı öğrenirsem zaten ayrılırım direk.. ki sevgilime ayda eşime güvendiğim için de zaten ondan şüphe duymam
Varsayalım o da onu aldattı... yani kendisini aldatan Biriyle sevgili olmaya devam mı edecek.. çok farklı fantezilere sahip olması lazım bir insanın kendini aldatan biriyle yatması için
Valla neler oldu sonrasında bilmiyorum. Muhabbet ilginç geldi. 😄
Mutlu yıllar dilerim
Neden? Beşiktaş maçı nedeniyle mi? Sinirli değil üzgün
Sinirli değil ya.. Canı sıkıldı duruyor öyle.
🤪
Tabii ki.
Sağolasın. Bilmukabele
Cevap
10Cevap
Bu nasıl bir sevgililik, sevmek anlayamıyorum maalesef yozlaştık iyice.
https://www.instagram.com/reel/CvhdMkjPKUE/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ah ah..
Haha aynı işte 😄 o beni daha çok aldatıyor ben yeni aldatıyorum diyo yaaa
Düşünmek şeytan tuzağıdır. Kanıt gerek.
Ben o kadar aciz olamam. Karaktersizlik bana göre. Her işlenilen gühanın büyük bir bedeli vardır. Benden sonra ki de illaki onu aldatır. Kim ne yaparsa kendisine yapar.
Saçmalık, aldatıldığımı düşünürsem iz ararım bulursam da yallah derim. O şrefsiz diye bende şrefsiz olamam
Kötü bir durumu daha kötüye sopkmak olur sevmiyorsan avukat bulup :) boşanırsın
🤪 Avukatlara ekmek çıksın
aaa evet kesinlikle tanıdık iyi bir avukatımız var
Kisasa kisas yapiyor bazilari da benim ruhum böyle şeref****e bir şeyi yapacak kadar a*i ve kalitesiz değil.
O şekilde konuşarak yaptığı hatayı örtmeye çalışmış arkadasina
Aynen
Yok be daha neler 😂 o kisinin bi bahane arayisiymis
Hayır tabi ki onun aksine direk hayatımdan şutlarım o kişiyi
Yani aldatildigimi düşünürsem değil de aldatildigima eminsem kesinlikle ben de aldatirim ama ondan da ayrılmam. O da ayrılmadığına göre kafasında var bir plan demektir. Görelim bakalım neymiş oevladinin planları nzmKqksjsmsm
Bu devirde eşini, uzun ilişkisini aldatmayan varsa helali hoş olsun. İhanet artık çok yaygın, ne de olsa dünya elimizin altında.
Ayrılırım ben. Kendimi öyle çirkin duruma düşürmem
Onun seviyesinde olmak istemem
Ruhsal olarak evet
O karaktersiz tutum içine asla girmem ve giderim.
Hayır kan kanla yıkanmaz
Asla.. hayır
Terk ederim
Yok artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?