Eşinizin ya da sevgilinizin sizi aldattığı kişi ile yani.

Eşinizin ya da sevgilinizin sizi aldattığı kişi ile yani.

Ben eşimden veya sevgilimden de hesap sormam kaldı ki beni boynuzladığı kişiyle uğraşayım. Bu tür prodüksiyonlara gerek yok zira böyle eylemler insanın değerini daha da düşürür ayrıca hesap sormak intikam almak gibi eylemler hala duygusal hissettiğini gösterir, yapılabilecek en iyi şey gülüp geçmek, yok saymaktır.
👏👏👏👏👏
Eğer arkadaş akraba filan değilse sormak yersiz. Çünkü ahlaki olarak ona müsait mi değil mi? Belki ona göre böyle şeyler normal ve kendini küçük düşürmek ona ekstra güç vermek olur bu. Bir diğer sebebi belki o da kandırıldı ve o da mağdur. Burada evliliği ilişkiye sadık olması gereken taraflardır. 3. kişiler konunun muhatabı değildir bence. Ama arkadaş, kardeş, komşu , kuzense bir hukukun varsa sorulabilir. Ama ne olursa olsun bu 3. kişiye ekstra güç vermek oluyor
ben beni aldatan adamdan hesap sormamışım kadından mı sorucam bir de aldatana bile neden yaptın? hani gözünün bebeğiydim? hani bensiz nefes alamazdın saçımın teline kıyamazdın? demedim 5 yılın sonunda tek tepkim şu oldu senden nefret ediyorum senden o kadar nefret ediyorum ki tiksiniyorum senden senin kadar nefret ettiğim kimse yok midemi bulandırıyorsun uzak dur benden
Çok net olmuşsun, bravo.
bir insanı deli gibi severken bir gecede tek hareketi ile nasıl tiksinilir onu öğrendim :)
Atlattıysan eminim seni çok daha güçlü kılmıştır.
6 ayda atlattım ama böyle sorularda aklıma geliyor ama o değil yaşadığım o acı his 😃
Arada hatırlamak iyidir, yanlış yapan olunca duygusal davranmazsın 😄
Bence hesap sormak demek sorduğun sorudan istediğin cevabı almaya çalışmak demek hâlâ bir umudum var gibisinden yani ben uğraşacağımı düşünmüyorum öğrendiğim an çıkarırım hayatımdan onun bile haberi olmadan
Cevap
25Cevap
Hayır hesap sormam.. zaman bile kaybetmem öyle değersiz karaktersiz birisi için. sadece ayrılırım yoluma bakarım
Olan olmuş. O saatten sormanın bir mantığı yok bana göre.
Allah göstermesin ama olursa eğer onu görmezden gelirim komple o kişiyi. Bir hiçmiş gibi..
Duvarın sivri köşelerine kafasını vurduktan sonra terk ederiz, hesap sormamızın anlamı yok
Bilmediğini söyleme
https://www.youtube.com/watch?v=AWmTT9-1DJg
Hayır sadece güler geçerim muhtemelen yüzüne bakarak
Aşağılayıcı ucube bakışı ve gülüşü bir arada dhdhsbsbs
Sonuçta benden bir sorun almış olacak
🤫🤫🤫
Birinin ifşasının yayılmasını engelledim.
Birinden sadece şüphelendim diye itin gtüne soktum
Kız başkasının yaşattığı güvensizliğin pi*in oldu 🤷🏻♂️
Aldattığını öğrenirsem ben de ne eksik olduğunu öncelikle sorarım medeni bir şekilde. Daha sonrasında kesinlikle hayatından çıkarım ve yoluma devam ederim. Tamamen yok sayarım bir daha dönmemek üzere
İnan artık bu saaten sonra bir önemi yok kendimi bulmak için bunların üstüne düşmem ve oradan uzaklaşır ve hızla silmeye çalısırım her şeyi kayıp mı? giden zamanım
Artık sormuyorum geçen aldatıldım bitti diyip gittim o kadar.
Gerek yok biri gel burası boş otur demiş, o da oturmuş. Kalk ordan orası benim yerim demenin kimseye faydası yok.
Benim bu konuda ilginç bi hikayem var. Ben aldattım. Aldattığım kız biseksti. Benim sevgilim de biseks. Sonrasında ilginç şeyler oldu. Film çek izlenir
O ikisi mi sevgili oldu yoksa
Valla sevgili denemez de neyse baya delice bir şey
Anladımm
Biseks intikamı başka türlü oluyor
Özelden anlatabilirim istersen. Burdan özelimi paylaşamam
Gerek yok teşekkürler
Benim muhatabım eşim ya da sevgilimdir beni onunla ilgili hesaplar bekler yalnız tanıdığım biri ise canını fena yakarım
2 sinide yok sayarım zaman kaybetmeden yoluma bakarım kendim değerliyim değersizleştirmem birileri için.
Olay önemli sadece, aldatıldım,, bitti gitti.. geride kalan her şey boş ve mide bulandırıcı detaylar sadece, uğraşmam
Bu boynuzu mu bana layık gördün diye mi sorayım, insanlara neden karakterin bu kadar bozuk senin diye sormak gibi bir huyum yok
İlk başta ona hesap sorarım hatta hesabını keserim. Aldatana bir fiske vursam yeter de artar zaten yarısı boşa gidecek.
Kimseden hesap sormam. Hesap sormalık durum mu kalmış ortada yallah Arabistan'a 😂
Ne diyebilir ki xmdmdmdmdm ne hali varsa görsün aynısı başına gelince de zırlamasın
Zaten bu çirkinliğin başrolünü aldatan kişi oynuyor.
Aldatma üç kişiyle olur ve hesabını üçü de vermeli. Aldatılan da dahil.
Diğer şahsiyetle muhattap olup kendimi düşürmem.. Yanımdakiyle hesabımı görür eyvallah der giderim..
Öyle bir fırsatım olmadı, olsada sormazdım, herkes hakettiği hayatı yaşar sadece üzülürüm onlar için.
şimdi yorum yazıp yazmamak arasında kaldım ama yazıcam yaa:P
bundan 13 14yıl önce falan ben üniversite okurken bir kız beni aldatıyordu hemde okuldaki herkesle bunları yatakta başmıştım evde cocuğun alete bakıyorum 12 cm var yok tipe bakıyorum kara kuru bir şey elinde her anlamda daha iyisi dururken kız kekoya vermişti neyse önce çoucugu dövdün poposuna nargile borusu sokmuştum sonra kıza ka... mıştım sonra bunların videolarını okula asmıştım ahhhaa
:) :) eee napim o zaman gençlik var aldatılmışız rezil etmem lazımdı falan okula yaymıştım hahha:::))
cevap bekleyen sorularım var ama kendisi yok 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Ağzını yüzünü kırarım ya😂😂
Hesap sormam ,
Niye hesap sorayım ki İHale ona kaldı 2. boynuz hazırlanıyor ona
Bence onlara ders vermek şart ki kolayca yuva yıkamasınlar
2 si da umurumda olmaz
Beni aldatan beni ilgilendirir
Hesap sormam ayrılırım
Öyle bir şey olamaz. Olursa onu doğduğuna pişman ederim.
hayir sormamak gerek.. muatabin partnerin
Sorarım
güzel fantezi xD
Yok ditek bam güm
hayır
Tarzım değil
Hayır o kişi işini yapıyor 😄 0rooossspuu
hayır sevgili yapmadığım için aldatilmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?