Beni 2 yıldır seven ama karşılık vermediğim biri vardı. Bu sırada sevgili vesaire iki taraf da yaptı ama karşı taraf hep beni seviyordu ben arkadaştan öte hissetmedim hatta ilk açıldığında dünyada erkek olarak tek kişi kalsan da olmam dedim buna rağmen sevmeye devam etti.
Şimdi bir ilişkim bitti ve duygusal boşluktayım bana şans ver üzülsek de sonra arkadaş kalırız diyor...
Ne yapmalıyım?
Beni 2 yıldır seven çocuğa karşılık vermeli miyim?
sevmek mi daha güzel sevilmek midir. bence bana göre sevilmek sevmekten daha güzel. neden biliyor musun. sana değer verme hissi, onun sana olan sevgisi, saygısı senden başkasını düşünmemesi çok güzel his ve duygu olsa gerek. yaşamadım bilmiyorum ama öyle düşünüyorum şahsen. hani bilmiyorum gönül bu tabi ama tanıyorsan çocuğu bir şans vermelisin diye düşünüyorum. ama yok başından beri yok olmazda diyorsan bağını kesip atacaksın. konuşman bile hatta çünkü ümit veriyorsun... anlatabiliyor muyum? iyisini kötüsünü tart ve iyi düşün öyle hareket et.
Sevgisini seviyorum sadece. Diyorum ki duygusal boşluktayım yarın öbür gün emin olmam bir şeylerden olsun arkadaş kalmaya devam ederiz o zaman bir kere de bana şans ver diyor.. Benim için şiirler vesaire yazmıştı hepsinin görüntüsü var bilmiyorum.
Yok sanal fakat gel desem gelir wn beğenmediğim, iğrenç fotolarım bile galerisinde bu zamana kadar cinsellik konuşmadık bile o şekilde yaklaşmadı gram güzel seviyor ve benim içimde o his olmamasına rağmen olalım olmasak da arkadaş kalırız diyor ben üzmek istemiyorum