Sevdiğim Çocuğa Bu Durumda Tekrar İstek Atmalı mıyım ACİL?

Arkadaşlar bu bahsettiğim çocuk biraz egolu bir tip. Ama bana ilgisi olduğu belliydi hatta daha geçen hafta uzun uzun bakıyor sürekli gözüyle dikizliyip duruyordu. Ve bende aynı şekilde belli ettim biraz. Sorun şu ki bir gün ben buna twitterdan istek atmıştım. oda kabul edip gt yaptı normalde 1 aydan beri insta hesabı kapalıydı twitterdada aktif değildi ama bir anda bir twit attî sevmekle alakalı bir twit ardından da insta hesabını tekrar açtı ve storysinde bir kalbin içinde benim ismimin baş harfinin bulunduğu bir foto attı. Bende acaba adım atmalı mıyım diye düşündüm sonuç olarak bana da olmayabilirdi o harf. Ama hareketleri felan bana yürüdüğünü azcık belli ediyordu üstelik twitterdan istek atar atmaz bunu yapmasıda ayrı bir olay. Bende storyme kalbin içine onun baş harfini koydum ve Dm? Diye sordum fakat yanıt vermedi. bu arada instadan zaten takipleşiyorduk uzun zamandır. Ve son zamanlarda gözgöze gelince bakışlarını kaçırıyor fakat ben ona bakmayıncada bakıyormuş. Ve bende bu hallerinden sinirlenip onu takipten çıkardım henüz fark etmedi ama takipten çıkardığım günün ertesi sabahı bir gönderi paylaşmış. Ve ben onun ne storysine baktım nede göndrisini likeladım ardından da bir story paylaştık onu da görmüş bu arada. Demem o ki iki soruk var sizce tekrar iatek atmalı mıyım? ya da bu hareketleri seviyor mu yoksa sevmiyor mu anlamına geliyor? Ve sevmiyorsa niye bu kadar çok bakıyor umut verip duruyor ha birde hiç bizim kata gelmezdi bizim okulda onlar binanın en aşağısında bize en yukarısında üç katlı bir binadan bahsediyoruz. Son iki gündür bizim kata gelip çaprazımızda bulunan arkadaşlarının yanına gitmeye başladı sorun şu ki bu kadar suk gitmezdi hatta son zmaamlarda hiç gitmemişti ama geliyor artîk
Sevdiğim Çocuğa Bu Durumda Tekrar İstek Atmalı mıyım ACİL?