3 sene önce parkta bakışmaya başladık. Futbol oynuyorlardı. İlk ben fark ettim beğendim ondan sonra o da görmüş herhalde baktığımı o da bakmaya başladı. Sonra böyle o bakarken bende bakınca kafasını hemen başka yöne çevirip yandan yandan gülüyordu. Utangaç olabilir mi diye düşündüm. Sonra biz bakışırken ya arkadaşları fark etti ya da o söyledi arkadaşları da ben parka girerken çocuğa işaret vermeye başladılar. Sonra ben çocuğun adını öğrendim arkadaşlarının çağırmalarından çocuğa ilkten fake hesaptan falan takip attım. Hatta bi ara kavga çıktı. "O kız sana bakmıyor" falan diye laflar duydum sonra o çocuğun arkadaşlarından birinin profilini buldum baştan hoşlandığım çocuk ekliydi sonra baktığımda çıkarmışlardı birbirlerini. Sonra bir süre sonra arkadaşlarım gaz verdi git ekle diye çünkü artık çocuk daha fazla bakıyor, gülüyor falandı.
Gittim ekledim çocuk kabul etti. Sonra bi ara fotoğraf paylaştım onu beğendi. Sonra tabi gene gittim parka ama çocuk bi ara bakmadı bana bi gün hiç. Bende sinir oldum bende bakmamaya başladım. Sonra arkadaşlarım "sen git mesaj at nolcak" falan dediler ama ben cesaret edemedim yanlış anlar diye. Sonra hoşl. çocuk beni takipten çıkardı. Sonraki yaz yine istek attım kabul etmedi. Geçen sene de mesaj attım belki dedim cevap verir o şekilde kendimi açıklarım ama ona da cevap vermedi. Hala karşılaşıyoruz arada bazen göz göze geliyoruz bazen bakmıyor. Geçen sene bizim alttaki markete çok gelirdi nerdeyse gün aşırı karşılaşırdık ama şu an gelmiyor göremiyorum. Sanırım onu seviyorum hatta aşık da olmuş olabilirim. Bu sene üniversiteye gidicem ona son kez istek atmak istiyorum ama doğru olur mu bilmiyorum kabul etmezse unutmaya çalışıcam 😪😭
Gittim ekledim çocuk kabul etti. Sonra bi ara fotoğraf paylaştım onu beğendi. Sonra tabi gene gittim parka ama çocuk bi ara bakmadı bana bi gün hiç. Bende sinir oldum bende bakmamaya başladım. Sonra arkadaşlarım "sen git mesaj at nolcak" falan dediler ama ben cesaret edemedim yanlış anlar diye. Sonra hoşl. çocuk beni takipten çıkardı. Sonraki yaz yine istek attım kabul etmedi. Geçen sene de mesaj attım belki dedim cevap verir o şekilde kendimi açıklarım ama ona da cevap vermedi. Hala karşılaşıyoruz arada bazen göz göze geliyoruz bazen bakmıyor. Geçen sene bizim alttaki markete çok gelirdi nerdeyse gün aşırı karşılaşırdık ama şu an gelmiyor göremiyorum. Sanırım onu seviyorum hatta aşık da olmuş olabilirim. Bu sene üniversiteye gidicem ona son kez istek atmak istiyorum ama doğru olur mu bilmiyorum kabul etmezse unutmaya çalışıcam 😪😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer