Sosyal platformdan tanıştık. Tevafuk benim memletimde bir hastaneye tayini çıkmış bir doktor. Fikirleri ve bana özelden attığı ailesi ve kendisi güven verdi. Isındım da, bu etiketinde ötürü değil zira ekonomik özgürlüğüm var ihtiyacım yok.😔
Zaman ilerdikçe ciddi düşünelim diyen anneme söyledim size gelmek istiyoruz diyende oydu. Ama kendini bahsetmekten kaçınan biriydi. Sürekli işte heyecanlanıyorum vs hep duygu yüklü konuşmalar yapıyordu. Fotomu görüp beğenen biriydi. Hatta istemiyorsanız kesinlikle belirtin kırılmam dedikçe ben evlenmek istiyorum diyen de oydu.😪
Hatta bazen heyecanına veriyordum bıraksam özele girecek gibi oluyordu. İzin vermiyordum. Sonra birgün pat baktımki her yerden yok olmuş bunu niçin yaptı bu insanın yaptığı insanca mı? Kaç gündür mahf oldum ağlamaktan bunu hak etmedim diye..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olmamışsa olmamış dünyanın sonu değil ya. Hem tecrübe olur. Bu kadar kırılgan olmayın lütfen. Çok uzerler yoksa. Özgüven için arkadaş vs biraz kafa dağıt
:(
Ben bütün samimiyetimle konuşmuştum. Bağlayıp kendine bunu yaptı
Seni anlıyorum. Bağlanmak maalesef elimizde değil. Dünyada her türlü insan var. Allah'a havale et. Bir şekilde aşman lazım. Ortam değiştir faydası olur umarım.
Günlük icabet saatlerinde beddua ediyorum. Sert kayaya çarptı. Benim ciğerimi yaktı. Allahta onun ciğerini en derinden yaksın.
İnsan en çok inandığı yerden yara alır. Çok güvenmişsin, karakteri ve mesleği etkilemiş belli ki. Yarına kalır kimsenin yanına kalmaz.
Evladım, icabet saatlerini öğrenebilir miyiz? Ben bilmiyorum mesela? Hangi konularda beddua ediyosun? Belki işimize yarar
Karakterinden çok ailesi ile bağı etkiledi. Niyetini hemen evlilik olduğunu göstermesi, dışı etkiledi.
Ama ben bu derece hain olduğunu bilemedim :(
Anlıyorum. Büyük bir ders olsun hem iyi tarafından bak daha geç tanısan etkisi daha fazla olacaktı. Sadece şu psikolojiyi aşman gerekiyor
İnşallah aşarım :(
Yaparsın sen. İnanıyorum. Geçmişte kaldı oldu bitti. Hadi bakalım kolay gelsin.
Allah yardımcın olsun
Demek ki bunu da illüminati kaçırdı, şanslısın en azından ardında bir cenaze bırakmamış
Aynen baktı ki benden ekmek yok..
Ahhahah 😂👍 olsun başka kapılardan ekmek çıkarır o bayağı büyücü zaten
Kurtuldum deyip tecrübe olarak bakacaksın. Bu devirde güven zor
Psikolojimi özgüveni mi düşürdü
Kendinde arama hatayı bu devir cidden zor.
bence kurtulmuşsun. Kimileri de işte mesleğiyle her kadını elde edeceğini sanıyor. Sende aradığını bulamayınca başka ufuklara yelken açmış olmalı.
:( bunu nasıl bir doktor yapabilir hala aklım almıyor..
karakterin ya da karaktersizliğin bir mesleği yoktur.
Haklısınız. Çok haklısınız. Sadece samimi olarak düşünmek istedim..
hayırlısı olsun hakkında. Elbet düzgün biri de çıkar karşına. Canını sıkman değil, canını ne için ya da kim için sıktığın önemli. Bence buna değmez. Mutlu ol.
:( bakalım kısmet. Öyle kolayda ısınamıyorum..
Her şeyin hayırlısı olsun. Umarım kolay bir şekilde atlatırım bu travmayı
Evet kadınlar daha hassas ve kırılgandır bence ama mantıklı düşünen canlılar olduğunuzu düşünüyorum siz kadınların. o yüzden mantığa kulak ver lütfen. hiçbir yabancı insan senden daha değerli olamaz. kendine değer ver. kendine odaklan derim
Yahu kız çocuğu reddetti, çocuk yiğitliğe leke sürdürmemek için kızı reddetmiş gibi gösteriyor kendini ahh yahu soruyu yazanı da biliyorum
Çocuk p.. ç esnaf gibi bişi, kız anladı ne kadar özel duygular hissetse de istemedi çocuğu ve çocuk onu yanıltmadı
@kazulet_naciye bacım 🌹
o kadar da yiğit değilmiş demek ki
Yiğit değil zaten bey evladım, bacım kızım sen de anladın heralde artık. Bu kadar yazıyoruz ediyoruz senin kafa hala pi.. ç esnafta
Ne kadar kötü bir üslup kullanıyorsun. yakışmıyor.
Biliyorum ancak bür arkadaşımın tabiri, çok severim bu tabiri. Masum gibi durupta her haltı yiyen cingöz esnaflar için kullanır ayrıca kendisi için de. Dürüst insanları severim, en azından kibar biri e durup arkadan her haltı çeviren biri değil. Bana sorarsan kibar ama hain biri mi, dürüst ama ağzı bozuk biri mi diye, tercihim ikinci kişiden yana olur. En azından onu terbiye edebilirsin
Hızlı yazdığım için cümle ve kelimelerde sıkıntı olabilir umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir
anladım anladım
Sosyal medyadan kimseye güvenme