Psikolojimi nasıl toparlayabilirim?

27 yaşındayım hemşireyim. Geçen sene biriyle tanıştım 3-4 ay görüştük. Doktor oda benden bir yaş büyük. İlk sevgilim o oldu ama beni hiç bir zaman sevgilisi olarak görmedi hep öpüp ellemekti amacı. Başta kabul etmeyeceğimi söyledim ama biraz daha bekle dedi bu süre zarfında ona aşık oldum bağlandım. Zaten instagramdada her gün 4-5 tane farklı kız takip ediyordu sürekli ama işte üniversite öğrencisi vs vs. Neyse bitirdik.3 ay sonra tekrar geri geldi yine aynı şekilde davranıyor hiç görüşmeden onla kavga ettim birbirimizi engelledik. Aradan 8-9 ay geçti tam unutmaya başlamışken bu sefer fake hesaptan seni özledim diye yazdı son bi defa kabul ettim. Tus kazanmış gidecekmiş. İşte ben onu sevdiğimi belli edince benden duygusal bişey bekleme özledim falan yok seni sevmiyorum dedi. Görüştükten sonra da tekrar görüşelim dedi. Kız bulamadığın için mi bana yazdın diyorum sen kendini öyle avut sen öyle san ben kimseyi sevmiyorum diyo. E o zaman niye geri döndün madem sevmiyorsun diyorum saçma sapan cevaplar ya da cevap yok. Güzel bi kızım ama o bana hiç güzel olduğumu söylemedi kendimi çok değersiz hissediyorum tam toparlamıştım tekrar psikolojik olarak kötüleştim çünkü onu seviyorum. Hiç arkadaşım olmadığı için kafayı yemek üzereyim. Nasıl başa çıkabilirim bu durumla?

Psikolojimi nasıl toparlayabilirim?