Aldatmak? Taciz?

Eşim yurtdışında çalışıyor arada geliyor ailesiyle yaşıyorum tanıdığı yakın arkadaşı var o varken geliyordu sonra disariya felan çıktığım da hep bana bakıyordu denk gelince bir gün sokakta gördü yenge nasılsın felan sohbet ettik b8raz geçti 1 hafta felan marketten dönerken elimdekileri aldı eve kadar getirdi etkilenme oldu ben de de sonra istek atmış bana ama farklı bir hesap açmışmesaj atmış benim diye niye böyle bir şey yaptın dediğimde anlaşılmasın çok hoşuma gidiyorsun aklımdan çıkmıyorsun dedi ben de evliyim duyrulur edilir bak basım yanar dedim yarın bi konuşalım dedi cafeye çağırdı konuştuk gitti heyecanlıydım ellerimi tutmaya çalıştı çektim çok güzelsin dedi bunları hiç ondan duymuyordum dedim canım işte senin gibi karısı var akli yok omun demek ki dedi sevdiğini söyledi ben de konuşalım peki dedim nasıl ilerliyicek numaramı verdim ertesi gün sahilde yürüyorduk artık istiyordum kaptirdim kendimi kayalıklarda tenha bir yerde seviştik bana elletmeye çalıştı ama başka yerde yaparız onu aşkım dedim doluyum çok aslında neyse dedi eve döndüm ki eşimin babası bizi görmüş annem komşudaymış yemedigim hakaret kalmadı söyleme ne olur oğluna dedim yalvardım seni o.. u k... k dedi kurban olayım dedim tokatladı sonra benim olacaksın o zaman dedi ne dedim duydun söylememi istemiyorsan millete veriyosun madem kocan ben olucam artık dedi neneler diyorsun derken kucağına oturttu gel gel dedi elinden kurtuldum annem geldi şu an bana saldırır mi diye korkuyorum eşimle konusuz görüntülü bugün söyler mi ne yapicam?

Aldatmak? Taciz?