Aldatılma konusu?

Eşimin bana karşı olan ilgisizliğinden ötürü eşimden başka biriyle ilişki yaşamaya başladım. Vicdanım rahatsız. Eve geldiğinde onun yüzüne bakarken vicdan azabı yaşıyorum. Sevgilimle konuştuğumda çok mutluyum. İlgi görüyorum ondan. Daha yeniyiz. Iyi birine benziyor. Eşimin bana vermediği ilgiyi alakayı sevgilim veriyor. Eşimi aldatmam çok yanlış, farkındayım. Ama mutlu olmak istiyorum. İlgi görmek istiyorum. İltifat istiyorum. Güzel olduğumda, yani giyindiğimde süslediğimde bana çok güzel olmuşsun demesini istiyorum. Ama eşimden hiç birini görmüyorum. İstediğim şeyler sevgilimde var. Eşim kendine bakmayı da bıraktı. Evden işe isten eve dinlenme zamanlarinda telefonla vakit geçirir. Muhabbet konularımız da hep telefondan gördüğü bir şey kaynaklı olur. Telefon olmadan muhabbet edemiyor benimle. Sevgilimin bana sevgiyle bakışı beni benden alıyor, içimi eritiyor. Bunun olmasini emin olun asla istemedim. Ama dayanamadim. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Soracak olanlara şimdiden soyleyeyim yatak mevzuunda bir sıkıntı yok, sıkıntımız yatak harici ilgi alakada.
Aldatılma konusu?