Dertleşmek? Aldatılmak?

1.5 senedir ilişkim vardı dün gece aldatıldığımı öğrendim aslında temmyz ayından beri biliyordumda yinede bütün söylediği şeylere inandım ama bu sefer ki inkarları işe yaramadı ana hala inkar ya yerde boy boy kızla resimleri var hala bilmediklerin var 10 gün müsaade et anlatcam diyor göreceksin hak vereceksin diyor ya bunun hak vermesimi olur işin kötsü iş yerimiz ile evleri karşı karşıya illa onla ailesi ile karşılaşırım temmuzdan beri parça parça gitti ben duygularım azaldı ama yinede hep bir ihtimal aradım ama yokkk kalbim paramparçaaaa oysa incittiğinde kirpiğimin gölgesinden öpecekti ooo paramparça ettiiii

Güncellemeler
+1 yıl
ilk bulmam ise kendi instgramdan beni engelledi bende başaka hesaptan baktım kendi profil resmimi kızla birlikte yapmış sordum hacklendi dedi annemi tanıyprsun sor dedi falan filan işte öyle böyle ikna etti ama şüphe hep aklımda kaldı iki gün önce bir kız annesine doğum günü için çiçek almış anneside bunu kalple paylaşmış dikkatimi çekti istek attım bu aşırı sinirlendi bende kızı engelledim dün akşam kız kendi instgram resmini ikisinin resmini koymuş bınrwsmi aldım
Dertleşmek? Aldatılmak?