Güncellemeler
+1 yıl
ilk bulmam ise kendi instgramdan beni engelledi bende başaka hesaptan baktım kendi profil resmimi kızla birlikte yapmış sordum hacklendi dedi annemi tanıyprsun sor dedi falan filan işte öyle böyle ikna etti ama şüphe hep aklımda kaldı iki gün önce bir kız annesine doğum günü için çiçek almış anneside bunu kalple paylaşmış dikkatimi çekti istek attım bu aşırı sinirlendi bende kızı engelledim dün akşam kız kendi instgram resmini ikisinin resmini koymuş bınrwsmi aldım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence unutun onu
Daha dün yaşandı 1 günde unutmk için hafıza kaybı yaşmk lazım
Zaman tanımak kadar saçma bir şey yok bence tepkinizi belirtin
Tepkimi belirttim zaten ayrıldım ama hala inkarr ediyor bilmediğin şeyler var diyor anlatacağım diyor
Sence ne olabilir zaman kazanmak dışında başka bir şey yok
Belkide şu an o kızla biryerlerde ne kadar acı bu kadar sevgime bu kadar şerefsizlik
Bence kendini suçla halen neden kendine bu kadar sorumluluk ve yük ediyorsun
Her ne kadar daha önveden şüphe etsemde daha önce bu sefer dün akşam bu kadar gerçekci hissettim ve ayrıldım ama bu kadar yeniki ne yapacağımı bilmiyorum
Derin nefes al ve ne yapmak istiyorsan onu yap bir daha dünyaya gelemeyeceğim bir hayatı bu kadar düşünme
Teşekkürler
Rica ederim şu an sadece sakin kalman gerekir unutma senden değerli bir. Şey yok evrende
Mantık basit şüphe düştüğün de araştırmaya başlayacaksın hiçbir şüphe yersiz düşmez
Şüphe ettiğimde araştırdım ilk bulmam ise kendi instgramdan beni engelledi bende başaka hesaptan baktım kendi profil resmimi kızla birlikte yapmış sordum hacklendi dedi annemi tanıyprsun sor dedi falan filan işte öyle böyle ikna etti ama şüphe hep aklımda kaldı iki gün önce bir kız annesine doğum günü için çiçek almış anneside bunu kalple paylaşmış dikkatimi çekti istek attım bu aşırı sinirlendi bende kızı engelledim dün akşam kız kendi instgram resmini ikisinin resmini koymuş bınrwsmi aldım buna attım bu hala işimi bozacan anlatcam sana düşündüğün gibi değil falan filannnn ayrıldım ama hala göreceksin bekle anlayacaksın düşündüğün gibi değil diyip duruyor
Yalanı söyleyeyim hemen dicekki benim yakın arkadaşim adı her neyse bu o kızdan hoşlanıyor niyetini öğrenmek için konuşuyorum dicek falan filan
Aslında ne zamandır şüpheleniyordumda işte sevgim ona göre zaafım herşeyingöz ardı ettirdi
Anlıyorum seni insan aşık olunca konduramıyor ama gördükten sonra içine soğukluk girmiştir bide gormene rağmen neyin inkarını ediyor anlamıyorum bak izle kızı işlettim vs gibi şeyler dicek
Onu dedim zaten ne yapcaksan ne durumdaysan bana söyleyecektin ben böyle yapacam die senin ailen herkes senin o kızla sevgili olduğunu biliyor bunım sebebibne ailen zorlamı sevgili yaptı ne olabilir neyi inkar ediyosun hala dedim bekle şu an sana ne desem boş inanmayacaksın bekle 25 de anlatcam göreceksin diyor
Ayın 25 inde mı anlatacakmış yalan ya o kesin ya kiźla ayrılcak ya da evlencekler
Yok evlenmez o 6.7 aylık bir ilişkide evlenmez 1.5 sene sevgili olsakda 10 senedir tanırım tanıdığımı düşündüm ya da daha önce nişanlandı ondanda ayrıldı bu afam çapkın öyle kısıtlamaz bu kızdanda ayrılcak büyük ihtimal hala inkara göre beni ikna edecek şey arıyor
Canım güncellemede sevgilinin annesi de biliyormuş ve oğlunun yediği b. kları bildiği halde oğluna kızmıyor sen bence bitir bu ilişkiyi ilerde yine yaparsa git anneme söyle dicek ve annesi bildiği halde oğlum yapmaz dicek
Annesi bizi bilmiyor ki ozaman da benim sormayacağımı bildiği için öyle demişti 4.5 gün önce annesindrn beni engellemiş bende baika hesaptan annesini ekledim ve bu beni niye engellesin kadın beni komşu olarak biliyor ve seviyorda nie engellesin sonra bir çiçek gelmiş kalp içine almış ve etiketlemiş bende o isme istek attım 10 dk sürmedi erkek eski oluyor artık o yazdınsen nie istek attın vaybefendim işlerime burnunu sokma işimi mahetteceksin bilmediğim şeyler var ama ben durumuyum kızı buldum kendimdr engelledim takip ediyorum kızı profil resmi boştu dahaki düne kadar önce tek resmini koydum dedim bu kız o kız sevgilimin instgram profilinde kız ama emin değilim açıdan dolayı net drğil ve dün gece 11.30 kız ikisin resmini koydum aldım ekran fotosunu attım sevgiliye bu ne hala inkar ama hala bilmedikşerin var şöyle böyle
Tatlım 1 buçuk senedir seni ailesine söylemediyse seninle ciddi düşündüğünü sanmıyorum ona diceğin ya şimdi bana gerçekleri söyle ya da seni plânlarınla başbaşa bırakır ne halin varsa görürsün de sana söylemiyorsa var bunda bisey
Aslında o söyleyelim dedide demekki içimde ne varsa artık ben biraz daha bekleyelim dedim ya aileme söyledikden sonra öğrenseydim ne olcaktı aileme mahcup olacaktım iyi ki dememişim valla
Sen değil o soylucekti bir erkek ailesine sevdiği kız hakkında söylüyorsa demekki ciddi düşünüyor seviyor anlama gelir
O kadar çok seviyorum ki kalbimi koparıyor gibi yerinden söküyorlar sanki
sende tak boynuzu için soğusun
Soğumak değilki ben nasıl bu duyguyu atıcam içimden şunu yazarken bile size gözümden yaş geliyor
aşk var gelir geçer
aşk var deler geçer
aşk var yakar geçer
ama bir şekilde geçer işte
Doğru benimki yaktı ama hala geçmedi
%100 geçmez ama zamanla büyük ölçüde geçecek. ne demiş şair:
İnsanlar vardır sevgiye layıktır, insanlar vardır sevginin en yücesini versen yine de aşağılıktır
Merhaba konuşmak anlatmak isterseniz buyrun gelin konuşalım
dertleşelim gel