Birçok aldatma sorularında "Sen de onu aldat" cümlesini görmüşsünüzdür.
Ben de sizlere soruyorum.
Aldatanı aldatmak aldatmak mıdır?
Size göre bu cümlenin açılımı nasıl olmalı?
Aldatılmanın karşılığı ne olmalı?

Ben bu kelimeyi her gördüğümde Aldatmanın karşılığı, KARAKTERSİZLİKTİR derim. İnsanın haysiyetiyle, onuruyla alay etmektir, hiçe saymaktır, emanete hiyanet etmektir.
Bunu görüp yaşayıp, mağdur olan taraf karşılık olsun diye karşılık veriyorsa bu kişi de insanlıktan nasibini almamıştır.
O zaman birileri hırsızlık yapıyor diye bizde yapalım. Ya da birileri adam öldürüyor diye aynısını bizde yapalım.
Nerede kaldı farkımız. Hani hayvandan farklı idik. O zaman Hayvan bile olamamışız.
Burada bu cümleyi kuran çok insan var ve görüyorum. En tiksindiğim şey bu Aldatmaktır. Halen bunun arkasına sığınanları anlamıyorum. Madem bu kadar hoşunuza gidiyor bu, Ne Haliniz Varsa görün derim sadece.
Aldatan kişi karaktersizliğini ortaya koymuştur. Aldatılan kişinin aynı noktaya gelmesi ne öç almak nede karşılıktır. Sadece onuns eviyesine inmektir. Bunun sonucunda hem aldatılırken duyduğunuz öfke ve sonrasında onu aldatırken kendinizi aşağılamanızın getirdiği acı ile iki kere kendinizi yaralamış olursunuz.
Aldatılan kişilere tavsiyem ayrılmaları, ayrılamaıyor iseniz o kişinin hayatınzıda bir eşya gibi kalmasını sağlayın. Bunun dışında yapacağınız her şey (üzülmek, affetmek, aldatmak, kabullenmek vs) sadece size zarar verir.
Bu durum karşılıklı eylemlerle bence yanlış. Belki aldatan kişinin geçerli nedeni vardır diyeceğim etik olmaz. Cinsel konuda aldatmak ticari bir konuyla slakası yok ancak kadın olsun erkek olsun aşk hayatında kendisi görevinin üstesinden gelip partneri yapabildiği halde svsaklıyorsa bu konu tartışılır. Ama aldatmak kesinlikle karşılıklı karşılıksız bahanesiz yanlıştır
Sende aldat diyen piyangonun kendisine vurmasını bekliyordur eğer aldatildiysan sebeplerini iyi bilmelisin ona göre davranırsin fakat aldatmak isteyene bahanedir aldatilmak bence aldatani aldatmak dahada ateşe körükle gitmektir olmuyorsa ayrılmak en doğrusu ozaman istediğini yaparsin
Cevap
41Cevap
Ya ayrılacaksın, ya ihaneti kabul edip ilişkiye devam edeceksin. Aldatılanın iki seçeneği vardır.
Aldatmanin karşılığı arkadaki bütün iliski bağlarını koparmak olmalı. Eğer affetmek istemiyorsa insan yapılacak en mantıklı şey budur. Aldatani aldatmak aslında kişinin kendine de saygısı olmamasi demektir. Eğer öyle ya da böyle aldatabiliyorsan seni aldatana laf soyleyebilme hakkin kalmiyor. Biri karsimizda b*k dolu çukura girse sirf ona inat için o çukura girmek mi mantıklı yoksa oradan uzaklasmak mi?
aldatanı aldatmak
ondan bir farkın olmaması demek..
bence bu saçma..
aldatandan ayrılmak lazım kendisine saygısı olan bir insan bunu yapar
Bir kadın aldatılır ise o kadın da beni seksi bulmuyor mu ben kadın değil miyim duyguları başlarAldatılan kadın ihmalde edilirOnun için kadın dişiliğini ispat ettirir başka kollarda o dudaklara başka dudak o bedene başka erkek dokunduğunda kadın da o mutluluk hissi farklı
Aynı şey. Karaktersizliğe karaktersizce tepki vermektir bu..
Aynı basitliktir benim gözümde kim ne derse desin
Bos teselli kendini avutmak ve laraktersizlikten başka bisey değildir, ben öyle olanlara demekki sen de. haketmissin birbirinizi bulmuşsunuz diyorum cidden
"Kötülüğe kötülükle karşılık vermek çok kolaydır. Asıl yiğitlik kötülüğe iyilikle karşılık vermektir." Sadi Şirazi
Yiğitlik aldatan kişiye sesiz sedasız güzel veda etmektir.
Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan misali... Ben asla karşımda ki kişinin seviyesine düşmem ihanet varsa zaten bitmiştir biten birşey için arkama bakmam
Aldatmaktır. Bir de şöyle bir durum var peki öyle düşündüğün kişi ya aldatmıyorsa? Bunun geri dönüşü olmaz. Aldattığından eminsen yüzüne söyler ayrılır gidersin.
Bu sadece kendini aldatmaktır, yapan zaten bedelini sizi kaybederek ödemeli, kendine saygısı olan herkes ne karşılık verir, ne de affeder...
Onun düştüğü konuma kendini de düşürmekte. Bence en iyi seçim o kişinin seni daimi olarak kaybetmesidir.
Bence hataya hatayla karşılık vermek sadece bize zarar verir birisi bizi aldatıyorsa zaten bizi önemsemiyor demektir yani biz o bizi aldattı diye gidip biz de onu aldatırsak onun umurunda olmaz cani yanmaz ama olan bize olur hataya düşmüş oluruz
Pişmanlıktır
karşı taraftan intikam aldığımızı düşünürüz onu inciteceğimizi falan ama zaten seni aldatan biri o kadar ince düşünmeyecektir.
Aldatıldıysan ilişkini bitirirsin Allah uzun ömür versin der ayrılırsın
Aldatanı aldatırsan ondan ne farkın kalır
Aldatan aldatilmayi hakediyor.
Ama aldatilan kisinin bir suçu yokken aldatan kötü bir karaktere dönüşmesi kendisine yapacagı bir haksızlıktır.
Aldatan ile devam etmek iğrenç, o beni aldattı bende onu aldatayım düşüncesi hem iğrenç hemde kepazelik.
ne aldatıcakmışım ya onun kadar şerefsiz olamam karaktersiz olamam
Aldatan sadece kendini aldatır. Aldatmada kısas olmaz. Dürüst olan her zaman son gülen olur.
Karşındaki kahpe diye sende kahpe olacaksın diye bir kural yok.
Hayatımdaki insan aldatsa beni mesela ona onun yaptığıyla karşılık vermem. aldatmak karaktertersizliktir ozaman sende karaktersiz oluyorsun.
Aldatan kendisi aldanmıştır zaten. Sen sadece yeni ufuklara yelken açmalısın.
Aldatarak ve aldatılarak devam etmek kimi fayda eder? Bu döngüyü çok saçma buluyorum.
kendini aynı seviyeye düşürmekten başka birşey değildir.
evet aldatmak aldatmaktır bahanesi sebebi olmaz. ilki sonuda yok bunun. aldatanı aldatanda onun yanındayer edinir kendine. en güzeli aldatanı maziye gömmek.
Ayrılık. Ondan rövanş alacağım diye onun kadar küçülemem. Aldatıldım diye aldattığım an ona zerre laf edemem zaten, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi kimseye yapma.
Aldatanı aldatmak. Aldatan kadar suçludur. Onun seviyesine inmiş olursun
Ben yaptım. Zerre kadar pişman değilim. İyi ki yapmışım..
durum eşitlemedir xd zaten hâlâ orda duruyorsan malın önde gidenisin
Onun yaptığının aynısını yapınca ondan bir farkın kalmıyor..
İntikam duygusu ile yapılmış bile olsa aldatmaktır kan davası gibi.
Evet aldatmaktır yapılacak şey öğrenildiği an bitirmektir.
Aldatan kendi karakteri ile başbaşa bırakılmalı ve podlara hiç girilmemeli. Hayat devam ediyor
tabikide aldatmaktır. ve "sende git onu aldat" diyen zihniyet tehlikeli ve ciddiye alınmaması kişidir.
Aldatmanın karşılığı aldatmak olmaz çünkü bu alçakça bir şeydir vs. vs. diye düşünüyordum ancak son birkaç günde fikrim değişti. Aldatan aldatılsın abi kesinlikle
Aldatmaktır onun yaptığının aynısı ne farkın kalıyor ki
O çirkinleşmiş neden sende o seviyeye düşeceksin ki ayrıl olsun bitsin onun yuzunden kendine yakişmayan bir karaktere neden bürünesin
Aldatmanın bahanesi yoktur aldatani aldatmakda bir aldatma biçimidir. O beni aldattı o yüzden aldattım dersen sadece kendini teselli etmiş olursun
Aldatmaktır ama yanlış değildir bence, eğer onun aldattığını bilerek karşılık vermek için yaptıysan
Aslında onu aldatmıyorsun;
Aldattığın karekterin ve kendi ruhun..🤔🤔
Temelli aldanmak igrenclesmektir
O kişinin seviyesine düşülmemeli bence aldatılsam direk ayrılırdım açıkçası hiç uğraşmazdım
O karekterine s. cti diye bende s. cacak değilim.
Saçmalık tamamen.
evet aldatmaktır. tekrar görüşmeyeceksen yani aslında ayrılmışsan o başka tqabi
Kişilik ve karakter gruptan ayrıldı
Aynı Seviyeye düşmek. Farkı yok
Kimse aldatılmayı hak etmez
aldatanı aldatmak onunla aynı seviyeye düşmektir
Paylaşımcı bir eş adayı bulmalı
Sadece kendimizi aldatıyoruz
Aldatanı aldatan, aldatan gibi karaktersiz olur.
Ondan bir farkı kalmamaktır.
İnsan sadece kendini aldatır
Aldatmak aldatmaktır
mı sı mi si olmaz
karaktersizliğe karaktersizlikle cevap vermektir..
Kendisini kandırır
İşim olmaz öylesiyle
Evet
Evet
Alengilli soru 😂😂
Aldatmaktır
Herkes kendine yakışanı yapar :)
Kendini aldatmaktir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?