Düşünsenize, biri sizden çok önce uyanarak sizin için özene bezene bir kahvaltı hazırlamış. 🤧 Ne çok isterdim bunu yaşamayı...🥲
Bu sadece dizi/filmlerde olan bir jest mi? Gerçek hayatta da yok mudur? Siz de ister miydiniz böyle bir durumu? 🌼

Düşünsenize, biri sizden çok önce uyanarak sizin için özene bezene bir kahvaltı hazırlamış. 🤧 Ne çok isterdim bunu yaşamayı...🥲
Bu sadece dizi/filmlerde olan bir jest mi? Gerçek hayatta da yok mudur? Siz de ister miydiniz böyle bir durumu? 🌼

Hayır, istemezdim. Yatakta yemek yenmez, kahvaltı edilmez. Biz böyle gördük ve bunu bilerek büyüdük.
Kahvaltı masası hazırlanır, ondan önce uyanıp bir şeyler yapılabilir. Bu sadece dizi ve filmlerde görülen bir şey değil. Ben babamın annemden önce uyanıp kahvaltı hazırladığı zamanları hatırlıyorum. Her evde olan klasik şeyler.
Benim sevgilim olsa kesin yüzde yüz yapacağım durumdur. ama bilin bakalım asla olmayacak olan şey nedir? evet sevgilim. zaten gider odunlar sevilir odunu severseniz size değil siz ona her sabah hazırlarsınız.
Yatağa kahvaltı getirmesin ama güzel bir kahvaltı masası hazırlayabilir. Asla hayır demem :) Ama bunların hayal olduğunu evlenmeden de görebiliyorum :))
Yaaa hayal olmasın 🥺
Gerçeğini yaşayanlar vardır ama bunun bana denk gelme ihtimaline gerçekçi bakıyorum 🤭
Ya niye olmasın yahuu niye yav 😶
Olur da işte olmazsa hayalbkırıklığı yaşamayalım 🤭 Beklentisiz olmakta buldum ben mutluluğu
Olsun hayallerimizi de satmadık ya..👻
Yatağa getirmesin yatakta sevmem ama balkonda bir kahvaltıya bayılırım 😍
Yatakta ben de yemem yahu zaten, balkon sefası güzel olurr👻
Cevap
7Cevap
Yatakta kahvaltı yemekten nefret ederim O yüzden bana çok önemli bir jest gibi gelmiyor
Yatakta ben de yemem zaten, görseli hoş bulduğum için ekledim.
Vardır da illaki ama denk gelmesi çok zor.. Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah..
Denk gelinir belki...🥺
Çok teşekkür ederim, inşallah 🌸
Hayırlısı.. Karakterli adam gibi adam olması daha önemli bence..
Rica ederim.. 😊
Ay ne güzel olurdu yaaaa😍
Gerçi anca filmlerde olur o yüzden beklentiye girmemek gerek fkdjdjd
Çookk geçmiş. olsun ayrıca tez zamada iyileşirsin inşAllah 🌸
Dimi ama çok güzel olurdu... Belki bir gün ya...🥺
Çok teşekkür ederim, inşallah. 🌸
Yok ya nerdeee anca film sahnelerinde görüp iç geçiririz biz..
Allah'ım bir an önce şifa versin kardeşcağzım, yakın olsak kendi elimle güzel bol şifalı bir kahvaltı hazırladım valla..🌺
Yaaa düşünmen yeter cankuş 🥺🌸
Kahvaltıyı ayağıma getirmesin bizim gidelim birlikte kahvaltıya:)
Yaaa inşallah 🌸
Mantıklı düşününce çok gereksiz bir şey olduğunu fark etmek zor değil
Bana göre, bence, fikrimce gerekli...
Bana göre, bence, fikrimce, yasemince gereksiz...
Kahvaltıyı hazırlasın ama yatağa getirmesin sonra onun temizliği bana kalıcak ben biliyorum 😂
E herhalde yatakta olmasın zaten de şöyle bir koklatsın yanıma getirip, sonra da kaçsın ben de kalkayım o yataktan 😂
Geçmiş olsunn canımm🌸
Vardır bence hala öyleleri de bize denk gelmiyordur. İnş gelirr🤲🏻
İnşallah denk gelir, umudumuzu yitirmeyeliiim 🥺
Çok teşekkür ederiim 🌼
Hayır gerek yok kahvaltıdan sonra arabayla şehri gezdirecek biri olsa yeter
Daha önce yaptım ve aldatıldım değmiyor. Biz bir günde soğumadık kadınlara
Ben bu hayali kurmayacak kadar büyüdüm.
Hayal ya millet sabah zor kalkıp işe gidiyor
Anca filmlerde olur 😏
Ben eşime yapardım yalan yok 😂
hayır istemezdim 😅
Öyle birini bulursan banada yolla😄😄😄