Yoksa aşk tamamen tesadüflerin getirdiği bir kader midir?

Yoksa aşk tamamen tesadüflerin getirdiği bir kader midir?

Evet seçebilir tabi ki de zaten aşk diye bir şey yok ki her şey tamamen karşılıklı çıkar ilişkisidir. bu zaman da kim kimi kalbi için sevmiş veya seviyor ki? ama tabi ki de ben diğer insanlar için konuşacaksam İnsanlar genellikle aşık olacakları kişileri seçemezler, bu duygu kendiliğinden ortaya çıkar ve kontrol edilemez bir şekilde gelişir. sonra da zaten bağlanırlar direk parasını falan severler ya da güzelliklerini severler.. Bu nedenle, insanlar neden bazı kişilere aşık olduğunu tam olarak açıklayamazlar. yani seviyorum ama nedeni yok falan derler kendileri de bilmezler yani, sadece karar alırlar Bu kararlar, kişilerin önceliklerine, ihtiyaçlarına ve değerlerine göre değişir. yani mesela inanca göre ya da zenginliğe göre seçerler
Tamamen seçebilir diyemem ama tamamen seçemez de diyemem. Baştan hafif duygular oluşmaya başlayınca baktın ki sana bir şekilde zarar verebilecek birisi o zaman uzak durulabilir mesela, duygular iyice ilerleyince daha zor oluyor uzak durabilmek çünkü. Bu şekilde bakınca evet bir yerde seçmiş oluyorsun ama bazen görebilmek çok mümkün olmuyor, daha çok olumlu şeyleri görmeye zorluyorsun kendini karşı taraf adına...
Tamamen yapıyla ilgili aslında...
Kısmen evet ama evet şöyle. Birinden hoşlanırsin aşık olmuşsundir tanışırsin uyumlu olmadığınızi görünce ayrılırsin. Bu şekilde olur.. ama diğer türlü yok aşığım benim olsun, onsuz yaşayamam gibi gibi durumlar gereksiz uyumlu olmadığım birine aşık olsam aşkından ölsem her şeyine evet tamam desem ilerisi nasıl olacak her şeyin bir mantık tarafı vardır.
İnsan duygularını yoğunlaştırir ise olay aşka dönebilir ama bence benim fikrimce aşk tesadüftür yoksa neden gidip tipim olmayan aksine normalde yerde görsem almayacağım karaktersiz birine gönül vereyim aşk tesadüfleri sever 🧚
Cevap
5Cevap
Aşk seni seçer derler yani insan aslinda hoşlantı duyduğu kişiyi beğendiyi kişiyi seçe bilir ve kalbini ona kaptirirsan Aşk başlamiştir zaten
Bir insan ne istediğini biliyorsa, aşık olacağı kişiyide seçebilir. Her şeyi kadere bağlamak kolaya kaçmaktır.
Seçemez, tamamen tesadüf olur ve hiç beklemediğin bir anda aşık olursun
Seçemez ama hak edip etmediğini seçebilir ona göre ya tamam ya devam der.
Hayır aşk güçsüzlüktür
Seçemez. Aşık olma eyleminin bir defa olduğunu, diğerlerinin kesinlikle başka arayışlar veya kaçışlar olduğunu savunanlardanım
Aşk diye bişey var mı ki ya menfaatler var kesilince de düşman kesiliyo insan bu kadar bence
Keşke seçebilse bile bile yurumese o acıya
Hayır seçemez kalp bu ota da konuyor b*kada
Seçebilir.
Seçemez
Seçebilir
Hayır secemez
seçemiyor
Bence evet
Seçebilir
Seçemez
Bence kader
Yok seçemez