evet beyler yorumları alalım ?
Sizce insan aşık olacağı kişiyi seçebilir mi
Sizce insan aşık olacağı kişiyi seçebilir mi
seçer pampa. sürekli gittiğim bir yerde çalışan bir kız hoşuma gitmişti. aklımda sorguladım ekonomik durum kızın yaşı,tavırları dış görünüşü falan. aşık değildim ama konuşmaya karar verdim. sonra çıkmaya başladık. yakınlaşınca aşık oldum birazda kendim öyle olmasını istiyordum. beni terkettiğinde ise hala aşık olarak kaldım. şimdi ise unutamıyorum. seçmesi kolaydı da unutması imkansız gibi. seçeceksen deyecek birini seç elin boş kalmasın:)
Her insanın kafasında bir karşı cins portresi vardır. O portreye en yakın kişiyi bulduğun an, egonu tatmin etmesini istersin. O kişi senden hoşlanınca mutlu olursun. Aslında tek mesele ego tatmin etme işidir. Buna da aşk denir. Kafamızdaki portreyi biz oluşturduğumuza göre dolayısıyla aşık olunacak kişi bizim tarafımızdan belirlenmiş olur diye düşünüyorum.
Alakasi yok bence, çünkü asik oldugum kisi ve kafamdaki portre arasinda çok fark var...
Yinede düsüncene saygi duyarim
kesınlıkle secemıo ben sarısın renklı gözlerı hıc begenmezdım , hele şımarık zengın insanlarıda , orda idaalde herşeyın bılıncınde bırısı isterdım .
şuan sewgılım ve asık oldugum adam sarısın renklı gözlu , zengın ve bazen şımarık oluo ama allahdan herşeyın bılıncınde olgun bı insan anlayacagın kalp herşeyi secemıo.
Hayir...begenmek ayri aşik olmak çok daha farkli
Cevap
10Cevap
"evet beyler yorumlari alalim ?"
yazmissin..
BEY degilim ama yinede cevap veriyim dedim :D
secemez.. ben mesela ilk basta nefret ettigim uzak durdugum kisiye asigim ve cok mutluyuz simdi :)
hayat baslı basına bir secene kdegilmi zaten ? ve zaten seciyoruz ama devir akla degilde göze hitap edene ayak uydurdugundan durumlar bu şekilde mantıklı düşünerek alınıyosa bir karar evet secmek bize sunulmu en iyi secenektir.
bence seçemez . sen 2 tane kız gördüün mesela biri çok güzel diğeri normal . çok güzel olan kızı beğenirsin ama diğerine aşık olursun mesela . bence seçemezsin . seçilebilseydi etrafımdakilerden seçerdim .
hayır bence seçemez
seçersek eğer mantık olur o
ama aşk mantık dışıdır
bu soruyu daha once ben sormustum bilimsel cevaplar var link
secerek asik olamazsin ki ask bir firtina misalidir ne zaman ortaya cikicagi belli olmaz.
hayırrrr ben mesela ilk gördğm an aşık oldm hiç tanımıyordm bile
Seçmek degilde, mesela birinden hoslanip hoslanmamayi sen seçersin, begendin mi, tamam ilerisi olsun istiyorsan pesine düser daha çok kafana yerlestirirsin, ama begenipte ilersini istemiyorsan onu kisa bir zamandan sonra aklindan çikarabilirsin
Hayır.
''insan karar vererek aşık olmaz.sadece bir bakar, olmuş''
aşk bir anda çat kapı çalar kapını o yüzden seçemezsin...
Evet seçebilir sonuçta gönül bu ama şu bir gerçek ki aşk onu seçer mi? bu konuda emin değilim.
Bence aşk insanları seçer insanlar aşkı değil
seçemez gönül kmi sverse güzel olan odur
Ben ikisinide seçmiyorum
kadere inanın (:
Seçebilir.
hayir
seçemezz :)
Poff genemi ask
Hayır tabikide.
hayır seçemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar