Katılmıyorum. Aşık olmak, birini tanımadan içine düştüğümüz bir kuyu olduğu için, onu seçmiyoruz, seçmiş olmuyoruz. Belki onu iyi tanısak, uzak durmamız gerektiğini bilirdik. Keşke birine kapılıp aşık olmakla, onu sevmek arasındaki farkı bilseniz...
tabi ki seçilebilir ama duruma göre bazen gördüğün birini sevdin diyelim o an onu elde etmek bir nebze olsun senin elinde teklif edersen yarıya kadar elde etmiş oluyorsun tabi o kabul ederse tamamen birbirinizi elde etmiş oluyorsun ama teklif etmezsen bir nevi kendi seçiminle onu istememiş oluyorsun aslında biraz kader biraz da senin elinde
Bilinçli olarak seçilmez ruhun enerjin duyguların işte o der sevgiyle için içine sığmaz tüm duygular şaha kalkar aşk budur.. beynen mantığınla seçemezsin aşkta mantık yoktur tamamen duygu vardır
Seçer bence. Artık eskisi gibi değil her şeye kolayca ulaşılıyor. Anasının ebesine kadar ortaya çıkıyor. E bi zahmet de kimden uzak duracağımızı ona göre seçelim. Hatalar olur ama ders alınır.
Seçemez bence eğer aşık olunan kişiyi seçme olsaydı Aşk acısı üzüntü de olmaz di istediğimiz zaman hemen vazgeçerdik ama öyle olmuyor maalesef Aşk kalpte oluşan bir duygu
Bulunduğun ortamda karşılaşıp yolların kesiştiyse seçemezsin. Evde kalmışsan artık birisi olsun diyorsan yine seçemezsin. Ben bu kızı seveceğim diye yola çıkan kıza ulaştıktan sonra usanır.
Seçebilcegini sanmıyorum ya yanlış olduğunu bile bile çok zorladım bazılarıyla sırf olsun diye çok soğumak istedim ama beceremedim yani bu benim secimim değildi