Yürüyen ilişkilerde, evliliklerde sorun yoktur yaklaşımı yanılgıdır. İlişkilerde iniş, çıkışlar, çatlaklar olur. Bunlar yaşamın bir parçasıdır. Bu değişimler sonrası ilişkiler daha da güçlenebilir.

Yürüyen ilişkilerde, evliliklerde sorun yoktur yaklaşımı yanılgıdır. İlişkilerde iniş, çıkışlar, çatlaklar olur. Bunlar yaşamın bir parçasıdır. Bu değişimler sonrası ilişkiler daha da güçlenebilir.
Bu tip ilişkilerim olmadığı için yanılgılarım olmadı henüz. Bu yazıda da sıkça karşılaşılan sorunlara karşılık çözüm önerileri güzel olmuş. Ancak kıskançlık için patolojik değil de psikolojik dense daha doğru olur
Bazı aile danışmanı arkadaşlarımız bu tarz görüşde olunca.
İkiside hastalık oluyor sonuçta. Ama patolojik böyle kan tahlili gibi şeylerle tespit edilen hastalıklar oluyor. Kimsenin kanından kıskançlık durumu anlaşılamaz ya o bakımdan psikolojik dense daha doğru olur dedim
Anladım teşekkür ederim 😊
Yaşadığımın yanılgıların temelinde her zaman kendim varım. Doğru insanın kıymetini bilmemek, yanlış insanı doğru gibi görmek bunların başında. İlişkilerde hepimizin beklentisi çok büyük oluyor. Aslında burada önemli yegane şey huzur. İnsanlar birbirlerine liman olması gerekiyor. Fırtına anında saklanabileceği ve güvende kalabileceği bir sığınak.
Rica ederim
Şuana kadar maalesef ilişkim olmadı yanılgılarım olur muydu evet tabi ki de olurdu her insan gibi hata yapardım. ama önemli olan bunlardan nasıl ders aldığım olurdu. ben zaten gerçek aşka olan inancımı çok uzun süre önce kaybettim :)
Umudunu kaybetme. Bir bakmışsın ömürlük diye tabir edilen kişi karşına çıkar kardeşim
Teşekkür ederim abla. :))
Rica ederim kardeşim 😊
Seven sevilmiyormuş fedakarlık yapan ilk vazgeçiliyormuş
Karakter meselesi tabi ki. Fedekarlık yaparsan kiminin gözünde de değerli olursun.
Hiç değerli olmadım
Cevap
4Cevap
Dogru insan diye bir kavramım yok. Dogru insan ne demek onu bile bilmiyorum 🤔
Yansımalar olabileceği için bazen bu tabiri kullanırım 😊
Dogrudur hocam da ben kafamda oturtamıyorum işte. Çok anlamam bu işlerden zaten dümdüz bir odunum ben 😂
Olsun yine de netsin has Ankaralı arkadaşım :))
Ankaralı olmamam dısında sıkıntı yok hocam 😂
Olsun yine de 😂
Oldu bile hocam 😂
Teşekkür ederim kırmadığınız için:))
Rica ederim hocam 😌
😊😊
kayıtsız şartsız karşımdakine dürüst olup sadık olmam
oysaki biraz karşı tarafı tanımak lazım
Aşkın sevginin herşeyin üstesinden gelebileceğini sanmakta büyük bir yanılgı bence
Ben inanmıyorum o yüzden sorun yok 😄
Neden:))
Teşekkür ederim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?