Bazen biz kendimizi düzgün ifade ettiğimizi düşünsek bile karşı tarafın yanlış anladığı ve bunun tam tersi yanlış anladığımız durumlar yaşanabiliyor.

Bazen biz kendimizi düzgün ifade ettiğimizi düşünsek bile karşı tarafın yanlış anladığı ve bunun tam tersi yanlış anladığımız durumlar yaşanabiliyor.
Ben bu zamana kadar yanlış anlaşılmadım yanlış da anlamadım. aslında ilişkim olmadığı için bunları yaşamadım. ama hoşlandığım olmuştu o zaman da yanlış anlamıştım
Eminönündeyi emineyle de anlamak da ne bileyim😂 genel de yanlış anlarım hep ne hikmetse sanki kendini yanlış lanse eden %100 kusurlu 3 hareketten birini yapmıyormuş gibii🤣😂
İlişkimde yaşadığım her şey oldukça garip olabilir😅 yanlış ta anlıyorum yanlış ya anlaşılıyorum. Bazen beni hiç anlamıyor tiplerine de giriyorum
Desene ortaya karışık durumlar hakim 😅
Evet karmaşık şeyler severim😅
Cevap
4Cevap
görseldekini gördüm sjsk :D her ikisi de oluyor
İkisi de görsel fena 😂
İlişkim yok olsaydıda ilgi budalası değilim. Yalnız kasten mizah olsun diye arada trip atabilirim🤣
Evet böyle durumlar gerçekten çok can sıkıcı ama merak ediyorum yanlızlık mi yoksa bu tür durumlarmi can sıkıyor diye
İyi hiç bozmayim o zaman
Böyle bir durumda zaten aptallık olur yanlız kalmak
Teşekkür ederim
Yanlış anlaşılma durumu çok oluyor bende. Çünkü kadınlar çok fazla kafada kuruyorlar
İletişim iki taraflıdır. Özellikle sadece harfler varsa bu iletişimde her şey yalın, sade, anlaşılır olmak zorunda
Kendimi yanlış anlattığımı düşünmüyorum ama yanlış anladığım noktalar olmuş olabilir...😅
İlişki yapmayarak bütün yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdım 😀😂
Bir şeyi yanlış anlamak ise düşünce. Yanlış bakilmistir
Yanlış anlaşılmak, 🤣🤣
Kendi kafamızda bazen çok kuruyoruz niye geç yazdı niye yazmadı sonra kafamızda kurduklarımıza inanmaya başlıyoruz misal ondan olabilir, bu yüzden fazla düşünmek iyi değildir 😁
Yanlış anlamam çok galiba fevriyim biraz
Azalıyo gibi sanki kdkdk
bi sorsana iliskin var mi diye...
Keşke en yanlış anlaşılma böyle olsa 😀
Yanlış anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?