Eski sevgilim bana bunu dedi açıklamaya yazCam sizce böyle midir sormalı mıyım?

Sonuna kadar okur musunuz? Asıl yardımınızı istediğim şey metnin sonunda. Teşekkürler şimdiden. Ya da ben çok mu takıyorum bilmiyorum. Çok uzun zamandır, hiç bir arkadaşımla dışarı çıkmıyorum hoş önceden de çok çıkmazdim. Eski sevgilim yazmıştı bana görüşelim Bodrum'a gidelim diye geçenlerde, tabiki de gitmedim. Bu birde evli bende bana öyle yazdığına göre eşiyle kavga etti sandım. Instagram'dan sordum ne oldu meryemle barıştınız mı diye. 🤔 Birde Instagram'da ki Meryem çıkmasın mı neyse Meryem'e Fatih'in bana mesaj attığına dair mesajları gönderdim. Fatih de bunun üzerine bana kimse seni sevmiyor arkadaşların seninle dışarı çıkmaya utanıyor dedi. Evet uzun süredir arkadaşlarımla dışarı çıkmıyorum. Bunun üzerine kendi kendime tribe girdim ben. Acaba öyle mi gerçekten diye ama benim tüm arkadaşlarım evli evliler çoluk çocukları var. Tabiki de evlerine gidiyorum görüşüyoruz ama dışarı da buluşmuyoruz çünkü çocukları küçük. Bir tane evli olmayan arkadaşım ona sizce bunu sormalı mıyım Meltem sen benimle dışarı çıkmaya çekiniyor musun utanıyor musun diye ya da bunu Uygun bir şekilde nasıl sorabilirim bana fikir verir misiniz?
Eski sevgilim bana bunu dedi açıklamaya yazCam sizce böyle midir sormalı mıyım?