Eski sevgilim böyle dedi sizce haklı mı?

Ön yargılı olanlar olucak veya kınayanlar biliyorum ama bir konu anlatmam lazım...

Eski sevgilimle yıl 2020 de tanıştık yaklaşık boyle bi 9 aylık birlikteliğimiz oldu ve ailesi beni kabul etmedi boşanmış olduğum icin bosandim ve cocugum yok şükür ailesi hemen bir kiz bulup evlendirdiler tabi ben o sıralar öfkeli sinirli ve moralim yok yıl oldu 2025 karşıma çıktı ve ona aldığım hediyeleri bir bir çekip storysine attı her neyse gördükçe sustum birsey demedim ve bir kaç gun önce yazismaya baslasik falan kendisi evli bir cocuk sahibi olmus ben ayni sekil bende evlendim bir cocugum oldu bizim konuşmamız dogru degil ihanete giriyor olan oldu bu saaten sonra geri dönüşü yok dedim falan canim yandı tabi kolay degil işin. ucunda sevmiştim onu gerçekten her neyse benimle görüşmek istediğini dedi ben bu olup biteni en yakın dostuma anlattım bana bunu dedi neden anlatıyorsun anlatma kimseye bu bizim ikimizin sırrı büyüsü bozulsun istemiyorum ilk defa bozuldu ikinciye bozulmasın dedi falan arkadaşına konuşmayı kestik dersin dedi falan yani evliliğin bozulmasından korkuyorsun dedim ben neyim burada peki dedim topraga atmis bir tohum gibi düşün ikimizi filiz acmak icin savasan bir tohum kimse bilmesin filizlerimiz tam acilsin dedi her ikimizde o kişileri sevmesek de psikolojikmen sarsılma yaşarız bırak Allahin yazdığı olur ikimizin adina insallah olur Allah nasip ederse dedi sizce haklı mi

Eski sevgilim böyle dedi sizce haklı mı?