Güncellemeler
+1 yıl
Çok komik degil mi adam akilli cevap veren versin vermeyen hadi yolu acik
biz onla abi kardes şakalaşıyorduk oyle kaldi?
sonra diyer mesaji begendi
Yaa az once aradi
Ve napiyorsun filan dedi
Konuştuk ve sey dedi ben yatıyorum bende tamam iyi geceler dedim oda seni seviyor iyi geceler dedi bende sustum sonra özeledim dedi bazen duygulari mi belli edemiyorum dedi
Bese sordum yok cevap vermedi
yarin buluşalım dedi bende kafan mi guzel dedim öyle
yarin gitsem mi ama gitmeyi düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zehra sen anca böyle şeyler yaparsın bitti artık her şey uyumadığını ve bunu yaptığını beni aldattığını biliyordum
Ne diyon
Bide sen değilmişsin gibi davranma bırak bu ayakları
Ben zehra degilim yemin ederim
barışın tekrardan siz
Emanet ya neden dedi sence
anlamadım orayı
Peki neden barisalim
Cok soru sordum kb
ikinizde isteklisiniz
2 tane sordun önemli değil
klavyeden basmıştır abicim aklına bir şey gelmedi demek ki illaki crvap verecektin bu diyosun diye
Ordan nasil anladin
Zehra hayatımdan çek git gerçekten hayatımdan çek git eski sevgilinle konuştuğunu biliyordum
başka ne olacak ablacım mal mı bu çocuk anlamsız bir şey yazıp sonra sana yürüsün
@runthewhitenight aboo
Zehra bitti her şey yaz bana bitirelim
Zehra çok fenasın
@Polyanma ya ben geçen gün bundan numarasını istedim eski sevgilisi istek atmıştı veremedi numarasını gizlediği bir şey olduğunu biliyordum meğer kayıtlıymışta
yakıyorum bu olaya
Allah sevdigine kavuştursun
Amin
Gitme.
Gitmim biraz sürünsün dimi
Önce seni ikna etsin hala şüphelisin.
Zaten bir kere şans vermişsin ikinci şans kolay verilmemeli
Teşekkür ederim
3 olcak galiba olk o ayrildi sonra ben
İkinizde birer şans vermişsiniz demekki bir problem hala çözülmemiş. Şimdide bir adım atmış. Bu bir bağımlılık mi yoksa samimi bir çaba mı? Biraz mesajlas analiz et. Hala hislerin varsa sende elinden geleni yap.
Var galiba olmasa bahane bulup aramaya çalışmaz ben bide seydrn şüpheleniyorum acaba bos kalinca mi geliyor
Bide eski bi olay var ama biz sevgili degilken oldu buda sey benim arkadaşım buna yurudu ben bilmiyordum herkes bende sakladi ve buda ben diye onla konuşuyormus ve buluştuklarinda beni görecek diye gitmis onu dovmeye geldigimi sanıyormus bu olaydan sebep öğrendikten sonra ben sensin diye konuştum sen olmadığıni ogrendikten sonra kestim konusmayi ve dedigi doğruydu
DM gel
Kb gelemiyorum
Tamam sorun değil akıcı olmadigindan
Ney
Normalde
Kullanmıyorum
Erkek olarak şunu söylemeliyim ki bir çok çirkin olaya şahit oldum tabiki deneyimlerim burada çalışacak diye bir şey söz konusu değil ama çok kolay güvenme biraz zora sür ama umut da ver gerçekten seviyorsa peşini bırakmaz ama dediğin gibi boşta kalınca geliyorsa uğraşmaz diye düşünüyorum.
Nasil bi ugrasmaz
İlişkiyi toparlamaya calismaz
Toparlamaya çalışıyor ama güzel bi haber bence
Bide sey duygularimi bazen sana belli edemiyorum dedi bana bende biliyorum dedim seni tanıyorum dedin
Bu güzel bir şey ama hangi niyetle yapıyor sadece bunu anlamaya çalış sana söyleyeceği bütün özürler ve iyi şeyleri gerçekten mi söylüyor bazı anlar vardır anlarsın
Şüpheci ol tamamen güvenme hemen
Cok güzel bakıyor ben o bakışı özledim
Tmsma guvenmrm
Sen belliki zaten seviyorsun büyük ihtimalle sen izin versen tekrar bir araya geleceksiniz. Ondan dolayı ağırdan al biraz sabret, kalbin bir daha kırılmasın.
Evet seviyorum ama korkuyorum hemde cokkk onceki bulusmaya gitmedim cagirdi ama onu gorursem tutamam kendimi korkuyorum eskisi gibi baglanmaktann
Ondan yine gitmek istemiyorum
Telefonla konuş mesajlaş
Hm öyle yapayim dimi ben bide
Bu yarin cagircak ne diyim
Bi yalan ya da bi sey soylemem gerekiyor of