Ben kapandim tesettur olarak yeni yani eski bir resmim vardi cok begendigim saclarim gozukmesin diye kirpmistim ama biraz gozukuyordu yinede whatsapp resmi yaptim eski sevgilim bana boyle mesaj atti.. ona ne ki!! neden boyle yazdi bana sizce? beni seviyor mudur hâlâ?(Not: Eski sevgilim türk degil bu yuzden turkcesi boyle)
Kapanıp saçını gösteren bir fotoğraf koyarsan normal, sorar insan o şaşkınlıkla sevmek değilde soğumuş ta olabilir bence.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya cok begendigim bir resmimdi zaten iyice kirptim inanki cok az gozukuyordu hatta gölgeleme efekti yapmistim yuzum cok guzel cikmisti ama ona ne neden boyle dedi? Sonucta eski sevgili
Ya zaten şaşırmiş ama neden sasirsin ki sonucta eskii adi ustunde beni seviyor kiskaniyor gibi numaramida sil dedim silmemis ne yapmaya calistigini anlamadim... Malesef onu hala seviyorum ama bu yaptiklarida kafami karistiriyo
Sana böyle hesap sormasına neden izin veriyorsun ki. Sana bunu sorma hakkı yok
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bencede sonucta eski sevgilim... benimle Allah arasinda bir mesele sonucta bana hesap sordu birden... ama fotografim cok guzeldi kiskandi mi acaba bude numaramida silmemis sence neden boyle dedi bana?
Büyük ihtimal kıskandı. Ama erkeklerin sahiplenme duygusu vardır başka biri olsa dahi eski sevgilisine sahip çıkmak zorunda hisseder. Telefon numarasını da silmemesi normal her erkek eskini yedekte tutar. İhtimaller çok ama bunların hiç birisinin Önemi yok asıl önemli olan senin düşüncen. Sen neden bunu umursuyorsun ki
Bence senin hakkında böyle yorum yapan ve tercihine saygı göstermeyen. Ve şu an hiçbir şeyi olmadığın halde sana böyle müdahale eden birisi ilerde senin başını çok ağrıtır. Sevgi her zaman mutluluk getirmez. Ayrıca sevse hiç vazgeçmezdi senden peşini bırakmazdı. Durup durup böyle bir şeyde yazmak sevmek değil
Ya acik degildi sadece suratimi koydum hafif yandan gozukuyordu kirpmistim zaten kaldiracaktim ama eski sevgilimi neden ilgilendiyorki beni takip etmis neden
Kirpmistim resmi zaten yuzum gozukuyordu en cok sacim az gozukuyordu zaten bir gunlugune koymustum o resmi ama ona ne hakli veya haksiz eski sevgilim sonucta
Soramadim iste hesap sordu sanki bana ya sonra bende ona sorular sordum o da cevapladi dedimki sende ona bakarsan ayrildiktan hemen sonra whatsapp profil resmine yuzuk koydun dedim kusura bakmada garip geldi bana dedim sessiz kaldi bisey demedi ertesi gun degistirdi resmini ve o resimi 1 aydir degistirmemisti..
En İyi Cevaplar