Eski sevgilim bana o’ospu dedi?

Merhaba 2 yıllık bir ilişkim oldu. Toksik bir ilişkiydi ve sonra eski sevgilimin aşırı alkol kullanması ve sabahlara kadar serseri gibi takılmasından dolayı bitirdim. Sonradan geri döndüm kabul etmedi. Dün gece motoruyla alkollüyken evimin önünden geçti bende onun olduğunu bildiğim için balkona çıktım. Daha sonra bana kimi bekliyorsun gibi bir şey yazdı whatsapptan 4 gündür konusmuyorduk bende onu gördüğümü söyledim onun için çıktığımı söyledim. Daha sonra karar alıp buluştuk ayrı kaldığımız süreçte her gün içmiş numaramı bile hala aynı şekilde kayıtlı bırakmış çok pişmandı ama hala benim suçlu olduğumu onu bırakıp gittiğimi söyledi. Ben ayrı kaldığımız süreçte ona göre ters olan bir şey yaptım (aşırı kıskanç ve abim yaşındaki insanların bile yanında bulunmamı istemiyor) Ablam dediğim insanın doğum gününe gittim ablam, onun konuştuğu çocuk, ablamın arkadaşı onun sevgilisi vardı benim yaşım 17 o abi dediğim çocukların yaşı 25-26’ydı. Eski sevgilim bunu öğrendiğinde beni gecenin bi saatinde bırakıp gitti ve eve geldiğimde bana telefondan sen ortam kaşarı olmuşsun or’os’pusun karaktersizsin ailemi her yerden sil gibi ağza alınmayacak şeyler söyledi ilk defa benim bu kadar gücüme gidecek şeyler söyledi.(Önceden kendiside ablam dediği insanların ben istemediğim halde bana yalan söyleyip bulunmuştu. Kendisini affedip kişiliğine hakaret etmedim onun gibi) şu an kendimi bana bu hakaretler edildiği için çok kötü hissediyorum ve ablam benden bir açıklama bekliyor sizce ona bana ettiği hakaretleri söylemeli miyim yoksa kendime saklayıp farklı bir şey mi oldu demeliyim? Ve çok zoruma gidiyor ınstagram bile kullanmak istemiyorum yerin dibine gömülmek istiyorum sanki her yaptığım onun gözünde bacım sayılacak diye yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum o yokken bile herkese o var gibi davranmıştım ama dayanamıyorum.

Eski sevgilim bana o’ospu dedi?