Aşk İlişkileri İlişkilerinizde ilgisiz mi bırakıldın, ilgisiz mi bıraktın? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İlişkilerinizde ilgisiz mi bırakıldın, ilgisiz mi bıraktın? İlişkilerinizde ilgisiz mi bırakıldın, ilgisiz mi bıraktın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Benim hiç ilişkim olmadı bu yüzden de hayat beni ilgisiz bıraktı diyebilirim. ama ilgisiz bulunduğum bir ilişkiyi sürdürmeme zaten 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl İlişkim olmadı, bana ilgi gösteren insanlar oldu tabi ki 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlgisiz de bırakıldım aldatıldım kanka da olmam istendi işveli cilveli süslü püslü kokonetlerden olmadığım için istenmedim de begenilmedim 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlgisiz bırakmadım ilgisiz de kalmadım. Sonuncu hariç ilgisiz kalmak yan etki yapıyo bende😒 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim hiç ilişkim olmadı bu yüzden de hayat beni ilgisiz bıraktı diyebilirim. ama ilgisiz bulunduğum bir ilişkiyi sürdürmeme zaten
İlişkim olmadı, bana ilgi gösteren insanlar oldu tabi ki
İlgisiz de bırakıldım aldatıldım kanka da olmam istendi işveli cilveli süslü püslü kokonetlerden olmadığım için istenmedim de begenilmedim
İlgisiz bırakmadım ilgisiz de kalmadım. Sonuncu hariç ilgisiz kalmak yan etki yapıyo bende😒
Engellere sığmam taşarım
Kimseden ilgi görmedim 🙈:)
İkisi de olmadi
İlgisiz bırakıldım..