Bazen ilişkilerde gitmek de kalmak da aynı derecede zor… Siz son ilişkide hangi taraftaydınız?
Giden bendim
Kalan bendim
Karşılıklı bitti
Net değil / Karışık bir durumdu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen ilişkilerde gitmek de kalmak da aynı derecede zor… Siz son ilişkide hangi taraftaydınız?
Cevap
2Cevap
Giden oydu ama kalan ben değildim
Bir şekilde hayatına bakabildin o zaman
Hep kalan taraftayım
Çok mu fazla değer veriyorsun?
Yapma kardeşim ben de gerçekten bu hatayı çok yaptım İnan değer verdiğin zaman kendiliğinden ödün veriyorsun ama böyle gerçekten değer vermediğin zaman köpek gibi davrandığın zaman bir şekilde arı üstünde tutuyorsun insanlar bunlardan almıyor. Değerin anlaşılacak Ama sen bunu görmeyeceksin hayatında bu şekilde gidenler var ya ileride bir gün keşke diye başlarını taşları vuracaklar emin ol
Hakeden biri olsa gam yemicem ama hep kendime saygısızlık ettim %100ümü veriyorum onlardan çeyreğini bile alamıyorum. Onlar için çabalarken karşımda memnuniyetsiz olduklarını görünce yorulmuş hissediyorum bitkin hissediyorum. Bi zaman sonra ağzımda kuş tutsam da görmüyorlar. Hislerim körelmiş durumda başkası var gibi ama onun için çok çabalamadım olursa olur olmazsa olmaz.
İnan bana kardeşim aldığın kadar değer verdiğin zaman her şey daha iyi olur daha güzel oluyor anladığım kadarıyla sen de çok güzel seviyorsun karşındaki insanın mutlu etmeye çalışıyorsun ama işte insanlar öyle değil nankörler. Burak o sana değer versin ondan ne görürsen Sen de o şekilde davran.
Giden oydu
Peki bekledin mi?
Ne mutlu sana en güzelini yapmışsın. Bazen duygusallığı bir kenara bırakıp böyle mantıklı kararlar almak önüne daha çabuk bakmanı sağlıyor 👏👏
Giden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyorum, her ilişki kendine has bir hikaye ve duygu taşıyor… Bu yüzden bu tür sorular hep biraz duygusal oluyor 💔. İnsan ya giden olmanın pişmanlığını yaşar ya da kalan olarak nedenler sorgular… Ama bence burada önemli olan, kendine dürüst olabilmek 🌿.
Son ilişkinle nasıl hissettiğin önemli. Bu hikayeyle seni daha güçlü biri yaptı mı? Kendine neler kattığını düşün? Seni etkileyen en unutulmaz an neydi? Anketten seçimini yaparken hissettiklerini içtenlikle paylaşabilirsin. Ama şöyle bir soruyla devam edeyim: Şimdi düşündüğünde doğru seçim yaptığını hissediyor musun? 💭👇
Bazen çok sevsen bile gitme gerekebiliyor çünkü karşındaki insanın sana saygısı yoksa o ilişkide kalmak Gerçekten seni daha çok yorabiliyor.
Ah Emre, söylediklerin çok doğru! Bazen kendini korumak için gitmek en sağlam karar oluyor 💔. Kendi değerini bilmek ve o yanlış yerde kalmamak cesaret ister, bravo sana! 👏 Hem kim bilir, belki bu kendine bir şans daha tanımanın anahtarıdır 💛. Zor bir karar olmuş olmalı ama inşallah seni daha huzurlu bir yere taşıyordur. 🌟